- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Bende öyleyim işteValla oldu mu olmadı mı bilemem ama insanın içine böyle bi kurt düşse yer bitirir adamı
O yastaki kizlar o sekilde sevilmez[/QUOTE. Sarılma temas Yok sadece yanağını sıkmak ve öyle köşede sağda solda değil eve girerken felan naber der şeklinde oldu
kızlar bize değil daha kendi evlerini bile temizlemiyor anneme babama karşı geliyor.
Teyzemle annem konuşmuyor küsler teyzeme olayı nakleden anneannem .. anne annem piknikte annemden öğreniyorTeyzemi alır anneme giderim. Oturur bu konuyu orda cozerim.
O zaman anneanne ile yuzlesin böyle bir konu muallakta kalamazTeyzemle annem konuşmuyor küsler teyzeme olayı nakleden anneannem .. anne annem piknikte annemden öğreniyor
Yok ben hizmet etmek falan dediniz ben ona dedim biz ne zaman anneme gitsek of onlar geliyor temizlik yapmaktayo diyorlar dı sırf benim bile iş güç yapıyorum diye anneme yardım editörüm diye üstüme yürüyorlardı bin kere sordum konu temİlik değil ben onları varmı bana söyletin diyorum bana küfür edip yokdiyorlarya Allah rızası için bir düşünün temizlikle bu olanların ne ilgisi var
hmm bu kızlar evde temizlik yapmıyor o zaman söyledikleri yalandır diye bir çıkarım yapılabilir mi
belli ki söylediklerine bakarsak babanız kızları sıkıştırmış kızlar da yaşları küçük bize laf gelir diye yok öyle bir şey diyorlar
ailenize ve size komple sinir oldum taciz karşısında bu kadar tepkisiz olduğunuz için
Ya her neyse. Bu meseleyi açığa cikarmak için ağırlığınızı koyup emrivaki yapip.toplayin hepsini bir araya. Konuşmayan yine konuşmasın ama bi yuzlessinler.Teyzemle annem konuşmuyor küsler teyzeme olayı nakleden anneannem .. anne annem piknikte annemden öğreniyor
En iyi tespitTeyzemi alır anneme giderim. Oturur bu konuyu orda cozerim.
Annem ben düşünür sonuçta yapma diyorum ama babam böyle birşeyin bahsi bakın yapılması demiyor yapılmamış bile olsa eşimi alır karşısına demediğini bırakmazdı ...annem le babam bile boşanmanın eşiğine geldi kızlar anneme bize bakamıyor anne boşa gitsin şunu dediler annemler Yen'i barıştı ben köprü oldum anneme dedim onların ağzına bakma babam senin hayat arkadaşın 57 yaşında çalışamıyor geçim sıkıntısı vardı ..kızlar körükle gidiyordu annem le babam 6 ay küslerdi ..kızları severim bu güne kadar fiske vurmadım ama Çan'larının istediği olmayınca ortalığı yıkıyor ....böyle birşey olduysa zamansal olarak imkansız be yani 2 yıl içlerinde tuttular beden şimdi annem hiç konuşmadığı arada sırada yılda iki kere gördüğü anneanneme anlattıAnne damada gıcık oluyor belli ki, kızına da ayrılması için laf geçiremiyor, anneanne üzerinden yalan uyduruyor ki kızının içine kurt düşürsün ve damada çatsın. Damat iftirayı duyarsa kıyamet kopar, namuslu hiç bir insan bu tarz taciz iftirası karşısında susamaz, karısını da boşar inanıp da ona getirdiği için. En mantıklı kişi baba, baba kızlarının tacize uğradığını hissetse o damadı boğmaz mı? Belli ki karısının ne mal olduğunu ve neler yapabileceğini biliyor.
Bence de en iyisi anneanne teyze anne ve baba bir araya gelmeli. Sonrasında da kızları sıkıştırmalı. Damat şimdilik duymasın. Duruma göre gerisi gelir zaten.
En mantıklı kişi baba, baba kızlarının tacize uğradığını hissetse o damadı boğmaz mı?
Annem kına gecemde bile vazgeç diyordu kız kardeşlerim sana değer vermiyorlar eziyoşr diyorlardı ben memnun onlara ne oluyorsa ayrılmama çok üzüldüler annem hep iyiydi ama bu soruya Annem muhattap olması gerekirken telefona cevap veren kardeşim bizi arama bize iftira atma deyip annemin telefonu suratıma kapattıbu ülkede ailelerin nelere sustuğunu bilseniz görseniz aklınız şaşar
çünkü evlilik çok kutsal(!) aman yuva yıkılmasın
Haklısın bende öyle oluyorum ama başta bir sıkıntı yoktu diyorum ya eşimle ilk kavga ettik benimle ilgili bir konu ben eşime küstüm kırıldım onlara anlattım ondan sonra rahatsız oldular beni üzdüğü için tavır aldılar ve bu temas yanak sıkma olayı 2 yıl önceydiÇok tuhaf bir aile ilişkisi anne teyzeyle küs, kız anneyle 2 sene küs gibi bi şey, anne anneanneyle hiç konuşmuyor yılda iki kez görüyor. Lafa gelince eksik kalmıyorlar ama. Valla her şey olabilir siz ailenizi de eşinizi de tanıyorsunuz. Bu olayın gerçekliğini siz hissedersiniz bence.
Yanak sıkma olayına da gelince bence herhangi bir erkeğin herhangi bir kıza dokunmak haddi değil yanak sıkmayı bırak biri koluma dokunsa bile çok rahatsız olurum. Bence normal değil dokunarak yapılan şakalar.
Reyhan ailenin hakli olma olasiligi olamaz mi allah aşkina sade bi şekilde cevap yazAnnem kına gecemde bile vazgeç diyordu kız kardeşlerim sana değer vermiyorlar eziyoşr diyorlardı ben memnun onlara ne oluyorsa ayrılmama çok üzüldüler annem hep iyiydi ama bu soruya Annem muhattap olması gerekirken telefona cevap veren kardeşim bizi arama bize iftira atma deyip annemin telefonu suratıma kapattı
Ya madem haklılar niye bana cevap vermiyorlar haklısınız konuşun yüzüme telefon kapatmak nedir ben ne yaptım sizeReyhan ailenin hakli olma olasiligi olamaz mi allah aşkina sade bi şekilde cevap yaz
Alışkanlık olmuş annemde derim kızlar diye ağız alışkanlığı evet kardeşlerim ve hitap için özür dilerim beni Abla olarak saymadılar hiç bir nevi öç almak gibi düşünün ağızda yapıştı onlara kızdığımda bile Çan'larım derim onlar bana hayvan it köpek derler bence benim kızlar demem hiçbirşeyiKizkardeslerinizden bahsetme sekliniz beni cok rahatsiz etti, kızlar kızlar, sanki komsunun kizlari, ne bileyim ben kardeslerim diye bahsederim...
Buna mi takildin diyeceksiniz ama bazen hitap sekillerimiz insanlara verdigimiz degeri, duydugumuz yakinligi gosterir.
Konu basit ve ustu kapatilacak bir konu degil, kardeslerinizi alin karsiniza olayin aslini astarini ogrenin, eger yalansa kimden ciktigini da bulun, gerekirse hepsini yuzlestirin, ona gore verin kararinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?