Çok çaresizim hanımlar

Hanımefendi yaptığınız açıklamaya kendiniz inanıyor musunuz? Eşiniz böyle bir şeyi yapmamıştır belki, belki teyzeniz iftira atmıştır ama niye sizi bakıcı tutmak için eşinizden ayırsın. Yani bu o kadar anlamsız bir şey ki. Anlamsızlığını açıklamak için kelime bile bulamadım.

İlk mesajdan sonrasını okumadım belki sorun çözülmüştür ama, bu iddia gerçekse ben annenizin yerinde olsam ortalığı yıkardım. Teyzelerinizin yerinde olsam da aynı şekilde. Nasıl böyle sakinler anlamadım. İddia gerçek değilse de mantıklı savlar eşliğinde şu yüzden inanmıyorum deyin. Kocam öyle değildir şişman yanakları sever falan ... benim kocam yapmaz kafalarından çıkın. Hiçbir tecavüz, taciz zanlısının karısı evet benim kocam tam da tacizci kılıklı bence yapar demez zaten.

Israrla okudum :-( kendime kastım var ve eziyet ettim. Lütfen Türkçe dil kursuna yazılın. Dil öğrenmek iyidir.

Konu için yorumum:

Bir baba, kızlarına iftira atılsa, iftira atanları öylece bırakmaz hele de böyle bir iftira.

Bebek bakıcılığı için hangi mantık buna inanır ya? "Kocasından ayıralım, bakıcımız olsun zaaaa, yaşasın kötülük!" Bu mantıklı mı şimdi?

Anneniz neden sessiz kaldı, sinirliydik, sustuk demek çok saçma. Bir anne böyle bir durumda ortalığı yıkıp, kızını rahatlatması lazımdı. Eğer ki iftiraysa !

...
Uzar gider. Nereden Baksan tutarsızlık, Nereden Baksan ahmakça.

Onlar nasil teyze sizi boşamak icin sucsuz bir adama bu kadar yüz kizartici bir iftira atiyorlar. Kendi yegenlerinide bu iftirada tacize ugramis ilan ediyorlar
Sizin yerinizde olsam teyzeleri silerdim hayatimdan ve bence esinizi de ailenizle cok sık gorusturmeyin

Şimdi çözdümle çözülecek şey değil bu. Anlatım şekliniz çok kötü. Gidin bunu size söyleyenleri anneniz ve kızkardeşinizde yüzleştirin. Eğer dedikleri doğruysa ayrılın. Değilse bir daha görüşmeyin bu insanlarla. Aklınızı kullanın biraz. Çok büyük bir şey bu. Bakıcı aradıkları için böyle şeyler uydurmaz insanlar. Kendinizi kandırmayın. Ya eşiniz, ya da onlar çok kötü insanlar.

Direk eşinizi haklı çıkarmaya çalışmayın. Belki de gerçek onların söyledikleri. Ama sizin huzurunuz için sessiz kalmayı tercih ediyorlar. Kesin öğrenin işin aslını.

Bir kaç yıl önce eşimi bir kadınla yemek yerken görüp beni aldattığını düşünen bir arkadaşım vardı. Kızın niyeti de kötü değil bu arada. Beni sevdiği için şüpheci davranmıştı. Halbuki ben eşimin kiminle yemekte olduğunu da biliyorum. Eşimi direk yüzleştirmiştim onlarla ve kıza özellikle sordum, nasıl gördün, yuvamı kurtarmaya çalışma, direk söyle, ben de ona göre kendimi ayarlıyayım diye. Yemek yerken görmüş, başka bir kadınla başbaşa oturmasından şüphelenmiş. Halbuki kız eşimin çalışanı. Düğünlerini de eşim yaptı. Yani şüpheye yer olmasa bile, bu konular öyle yabana atılacak meseleler değil. Dikkatli olun.

Ilk kez bir konuyu okurken boğulacak gibi hissettim kırilmayin ne olur teyzemgiller annemgiller giller giller uzuyor

Ben yerinizde olsam hepsini toplardım bir araya yüzleştirirdim böyle bir sonuca varamazsınız

Herkesi toplayıp yüzleştirin bence. Kim, neden böyle bir iftira atmak istesin ki, mantıklı değil. Kimse yakınının adını böyle bir olaya karıştırmak istemez. Ayrıca konu kız kardeşleriniz. Biraz daha hassas olmanızı beklerdim.

Ne sorunlu ailesiniz..
Herşey olabilir esinde taciz etmiş olabilir.teyzeler uydurmysta olabilir.sen taniyorsun eşini aileni...
Hepsini bir araya getirip yuzlestir

yemin ederim şerif ıssı ya bağlayacağım şimdi.. Birebir aynısı,foruma dökülmüş hali...
konudaki her mesajınızı okuyamadım Allah aşkına size sorulan kısa öz sorulara bile,neden saçma sapan ilgisiz alakasız durumları da karıştırıp bir paragraf cevap veriyorsunuz ki? hem de hiçbir noktalama işareti kullanmadan?
resmen mavi ekran vermişsiniz...
Ortada "taciz" gibi korkunç bir iddia var.Görmemek için tüm duyu, algı organlarınızı kapattığınızı buradan görebiliyorum.Umarım olayın şokuyla minik bir şokun etkisinde falansınızdır yoksa genel anlamda böyle bir profilde olduğunuza inanmak istemiyorum.Çocuklarınızın yerinde olmayı kesinlikle istemezdim mesela.
hele ki "ben olayı çözdüm, teyzemler akılları sıra beni kocamdan boşatıp çocuklarına bakıcı yaptıracaklar" kısmı. Pollyannada bile görmedim böylesini...
Bizlere beyin karıncalanması yaşatmak için gönderilmiş bilinçli bir proje falan değilseniz; lütfen derin derin nefes alın.su, soda, gazoz, vodka .... artık neyi tercih ederseniz biraz için ve sakinleşin.Sonra klavyenin başına geçip kendinizi doğru düzgün ifade etmeyi hatta ve hatta buradaki tavsiyeleri hemen uygulamaya koymayı deneyin!!

Allah yardımcın olsun çok karışık fakat yuzlestirmelisin fakat eşin bu konuyu duyarsa kırılabilir

Enişte yanaklarını sıkmış, o da göğsümü sıktı demiş. Sonrasını midem kaldırmadı. Adnan Ziyagillerin konağında mı yaşıyorsunuz siz bu nasıl aile bu nasıl vıcık vıcıklık???

Teyzeniz çocuklara bakıcılık yapın diye mi yapmış bunları Gerçi tam anlamadım ya ne yaptıklarını neyse. Çok ilginç aileler var bdv sayesinde bunu anladım.

Simdi anlamadigim nokta insan damadi kizlarinin gogsunu sıksa bu kadar rahat mi olur? Yuva yikilmasinmissss. Siz de ne kadar rahatsiniz, esinizle ilgili taciz iddiasi var ama hala gelmis burda iki kucuk kizin kilosuyla alay ediyorsunuz?

insanlar tacizi nasıl bu kadar kolay dillendirip daha sonra
yok öyle birşey diyebiliyorlar

Çok fesat bir insanım ben o yüzden bu çocuk baktırma hikayesini pek yemedim böyle saçma ötesi bi bahane komik olmuş

Konu başında kocayı aklamak için önce küçük kardeşler gömüldü sonra anne baba sonra anneanne teyzeler

Bı genç kız enişte tarafından taciz edildiğini söylüyor bu annane teyze anne baba arasında dedikodu gibi konuşulup geçiliyor öyle mi?

Ne değişik aileler var

Ben anneme eniştem beni taciz etti desem bambaşka olurdu halbuki...

Sayın konu sahibi,
Allah aşkına bahsettiğiniz konu "Hmm, evet ben çözdüm. Böyleymiş!" denilecek kadar basit mi?
İnanamıyorum siz Türkiye de yaşamıyor musunuz? Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz?
Neler neler oluyor güzel memleketimizde.!
Eşinizin suçsuz olduğuna inandığınız kadar ortaya atılan isnatların gerçek olma ihtimalini gözönünde bulundurmanız gerekmiyor mu?
hem KIZ KARDEŞLERİNİZ için hem de ileri de ÇOCUKlarınız için bunu gerçekten yapmalısınız.
Yoksa diğer konunuzu Allah korusun haberlerden izlemek zorunda kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…