Çok çaresizim hanımlar

bu ülkede ailelerin nelere sustuğunu bilseniz görseniz aklınız şaşar
çünkü evlilik çok kutsal(!) aman yuva yıkılmasın
Cuma gunu okudugum bir dosyada baba kizina tecavuz ediyor. Anne ise agzimizin tadi kacmasim babana soyledim bir daha yapmayacak diye kizi ikna ediyor. Fakat gebeligi hesaba katmiyorlar. Herkes öz bu ailede ozellikle belirteyim. Damat kizlari minciklamis ne var kizlar da tombul olmayaymis diye dusunuyor muhtemelen. Konu sahibi kardeslerin sisman kedi degil hos adam sisman kedilere de ilgi duyuyor olabilir sisman bebekler falan benim devreler yaniyor dusundukce ..

bakın bu konu telefonda konuşulmaz
herkesi toplayın konuşun
aslında kardeşlerinizle bu kadar uzak olmanız bile başlı başına çok üzücü bir durum

Kafam çok karışık .babam beni düşündürüyor. bana dediki teyzen gilden uzak dur diyor. onlar seni odaya koyar erkek sokar herşeyi yaparlar diyor .sana binlere uzak dur dedim diyor .bak olay sana nasıl döndü yuvanı yıkmaya çalışıyor diyor. öyle birşey Yok biz oğlumuza güveniyoruz diyor .ya bir babamın bunu sadece bana teyzenden uzak dur diyerek neticelendirmesi .onlar sana yani teyzemler her tuAğı kurrar diyor babam diyor. piknikteki teyzeme sordum yok kızım biz öyle birşey konuşmadık diyor amma anne annem diğer teyzemlere böyle birşey dedi .Çıkamıyorum işin içinden küçük kardeşim çok şey tutamaz içinde böyle bir şey olsa kardeşimi tanıyorum. böyle birşey olsa anında eşimi rezil eder eşime mahveder .baba abi demez adamı paralar .ben den ayrılsın diye müthiş bir fırsat bu kaçırmaz .beni çok sever küçük kardeşim görücü olarak geldiğimden beni vazgeçirmeye çalıştı .aklıma bunlar geliyor tam eşimle çocuk düşünmeye başladık onlarda biliyor bu sıra patlaması tesadüf mü .. annem normalde hiç susmaz o cevap bile vermiyor ya babam arama rahatsız etme onları dedi...

Keşke kocana toz kondurmadığın kadar kardeşlerini de yerin dibine batirmasan

Belki de bu taciz yaşandı o zaman kızlar annene bunu anlattı ve annnen ortalık bulanmasın diye çocukları susturup bir bahane ile olay çıkardı seninle görüşmeyi azalttı.bir anne ortada böyle bir şey yokken yalan söylemez o sinir anında ağzından kaçırdı bence.

Babam olmasa evet diycem ihtimal ama eşimin tavırlarını ailecek gördük ben anlayamıyorum ben anlamadım aptalım babam babam abim seviyorlar eşimi namus cudu diyorum anlatabildim mi eşim şapık değil devreler yanmasın benim kardeşlerim den kiloluyum 85 kilo evlendim kilolu sapık değil kedi sever hayvan sever veterinerlik oluyor kardeşlerimlerin çok kilosu yok lafla şaka yaptı sadece yanaklarından sıktı hepimizin gözünün önünde taciz mi oldu küçük kardeş abes olsa başta rahatsız olurlarda diyorum ben kavga ettikten sonra tavır aldılar

Annemle benle küsmedi ben onla küstüm kardeşlerim evlenmemi hiç istemediler anlatabildim mi kardeşlerim oldupu kişiler yalan mı söyleyeyim ne beni anne be baba abi kimseyi sallamıyorlar yalan mı söylüyorum karakterleri bu kimseyi yalan mı söyleyeyim anneme bile savunuyordum ama bile artık of dedirttiler

bakın bu konu telefonda konuşulmaz
herkesi toplayın konuşun
aslında kardeşlerinizle bu kadar uzak olmanız bile başlı başına çok üzücü bir durum
Aslında yakınız ama bu olayı doğrulamıyorlar ben kafayı yiycem tek fiske vurmadan severek anladık yaptı bana artık abla değeri hiç vermediler be hakaret ediyorlar annem le bile aramı açtılar bir konuda annemle tartıştık sonra bana dedik annem ben öyle birşey demedim dedi siz ne düşünürsünüz

İçim daraldı ezan vakti suphanallah ya .

Şaşı oldum ona mı yanayım,
küçük kardeşlerinin çirkin ithamlarına mı, annenin sac ekmeği gibi oluşuna mı, babanızın çok namus düşkünü olup" yok bişey öyle"diyip konuyu ortaya koyup aile büyüğü olarak sonuca vardırmamasına mı,
teyzenizin mikser oluşuna mı,
anneanneyi söylemiyorum bile yani .

Ortada bir evlilik , çirkin bir konu, aile karmaşası, dönen dolaplar, kimsenin tınlamadığı basitmiş gibi olan tepkiler vs vs ..

Uzak durun izleyin gözlemleyin herkesi süzün sonra bir sezgi ve ya karara vardığınızda herkesin bir arada olduğu o günü ayarlayın ve konuşun herkes yüzleşsin.

Şuan beynim yandı hala olan olayı kafamda toparlamaya çalışıyorum

Bence herkesi yuzlestirin cunku taciz olayi var. Annenizi kardeslerinizi ve size bu durumu soyleyen kisileri karsilikli alip konusturun boyle bir sey var mi yok mu emin olun yoksa esinizden surekli suphe duyarsiniz. Zor bir durum .

Saolun ama içimde
çok üzgünüm kimse cevaplamıyor beni eşim kız kardeşlerim ne yapıcağım bilmiyorum. Şüphe içimi kemiriyor mantıklı düşünce zaman kavramı giriyor bir yandan benden sonraki kardeşim bala bebek yap sevelim diyordu bir ay içinde nasıl buraya geldik anlamadım

yazdıklarından anladığım kadarıyla sana şöyle bir tavsiye verebilirim. Ortaya atılan iddia çok ağır bir iddia ve sen bunun doğru olup olmadığını öğrenene kadar rahat edemiyeceksin. Sürekli şüphe olur içinde o yüzden tüm iddia sahiplerini kardeşlerini anneni babanı teyzeni anneanneni bir araya topla ve yüzleştir. Bu iddiaların aslı astarı var mı diye.. ama onlara sizi yüzleştiricem deme ki organize olmasınlar. sonra aklına takılanı sor ve kim ne diyor iyice bir tahlil etmeye çalış. netice de inanıp inanmamak sana kalmış. Biz burda ne anneni tanırız ne kardeşlerini ne de eşini. Bu yüzden olmuştur ya da olmamıştır diyemeyiz. Olabilir de olmayabilir de.. bunu ortaya çıkarmak sana kalıyor..

Şüpheyle insan rahat edemez zaten .
Ailenizde ki herkesin suçu var bu konuda
Mesafe her zaman iyiymiş demek ki bu dersi çıkardım kendime .

Herkesi bir aksam bir araya topla kimsenin kimseden haberi olmadan , ki ağız birliği gibi bir şey olmasın.

Laf lafı açar böyle kalabalıklar olunca siz de o zaman sormanız gerekeni sorun.
O gün ne olacaksa olur zaten .
Başka bir yöntem gelmiyor aklıma arkadaşım.

Bence eşine şu aşamada sorma. Çünkü eşin her halukarda olay gerçekten yaşanmış olsa da reddedicektir zaten. Sen önce bi yüzleştir herkesi. Ortamdan çıkıcak sonuca göre git eşinden hesap sor gerekiyorsa. Ya da eşine iftira atıldığı çıkarsa ortaya iftira atanlardan hesabını sor. Ama sana tavsiyem sakın ört bas etme. Sonra en çok üzülen sen olursun..

Okurken gözler pert oldu, özet gecen arkadaslara tesekkurler..

Bu kuşku içinizi kemirmesin eşinize anlatmamakla iyi etmişsiniz şu aşamada bilmesin zaten. Ama şu bir gerçek Allah yardimciniz olsun eger eşiniz tacizde bulunduysa evliliginiz gitti, eger esiniz taciz yapmadi ama aileniz iftira atiyorsa afedersiniz ama düşman başina oyle aile..

Bence siz teyzeleriniz , anneniz, kiz kardesleriniz hepsini bir yere toplayip yüzleştirin ama eşinizin haberi olmasin. O zaman ortaya cikar herşey

Dikkatli okuyamayıp atladığım yer olabilir kusura bakmayın ama annenize pek güvenemedim. Ortada bir olay varsa sonuna kadar konussun niye dedikoduyla sınırlı kalmışki. Esinizde bir daha kardeşlerinizin yanaklarını sıkmasın bir zahmet genç bir kız o.

Dikkatli okuyamayıp atladığım yer olabilir kusura bakmayın ama annenize pek güvenemedim. Ortada bir olay varsa sonuna kadar konussun niye dedikoduyla sınırlı kalmışki. Esinizde bir daha kardeşlerinizin yanaklarını sıkmasın bir zahmet genç bir kız o.

Kardesinin yalan soylemek icin hic bir nedeni yok. Sen kocani aklamaya calisiyorsun.

Olay çözüldü teyzemler yapmış kız kardeş e bir haftadır cevap yazmadın dedim artım lütfen cevap yaz dedim oda abla öyle birşey Yok olsa ben ortalığı yıkarım dedi seni kovandan boşayacak olsak başta sana engel olurdum en başında yapardım sesi teyEm gil seni boşamayı kafaya koymuş öyle bir konuşma geçmedi dedi enişteme güveniyoruz abimiz gibi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…