Çok çaresizim hanımlar

Teyzemler çocuklarına bakıcı arıyorlar akılları sıra beni kocamdan edip bakıcı alacaklar şimdi çözdüm olayı annem de olay Büyümesin diye sessi kalmış kardeşim babam haklı çıkıyor

Bende normalde herseye inanmam supheci biriyimdir ama busefer nedense konu sahibine inandim. Bahsettiği kardesleri cekingen utangac kizlar degiller böyle bir durumda mutlaka aileden biriyle paylasirlardi bence olayda işgüzar insanlar var cunku aile baglari cok kopuk birbirine bagli insanlar olsalar saklama şansları cok yuksek.Ama birbiriyle arasi bozuk anne anneanne teyze vs.bu olayi dogru olsa fırsata cevirirlerdi.Onemli olan esinize duyurmadan once kardeslerinizle konuşmanız sonra kişileri yuzlestirmeniz olay netlesmeden size tavsiyem esinize duyurmayin cunku siz daha aile icinde konuyu netlestirmediniz varmi yokmu kim söyledi onu ortaya cikarin gerektiğinde esinize Anlatin zira cok hassas onur kirici bir durum olaylar cigrindan cikar ve encokta sizin evliliginiz zarar gorur ama ne yapip ne edip kisileri yuzlestirin ve her ihtimale Acik olun kucukte olsa bu ihtimal var .Gerçekten insanoğlu cig Sut emmis esiniz yapti diyemem zira bu iftiraya girer vebali cok Buyuk ama yapmadi da diyemeyiz olayi çözmek size dusmus malesef Allah yardımcınız olsun bir bayanin basina gelebilecek en çirkin söylemlerden biri

Teyzemler çocuklarına bakıcı arıyorlar akılları sıra beni kocamdan edip bakıcı alacaklar şimdi çözdüm olayı annem de olay Büyümesin diye sessi kalmış kardeşim babam haklı çıkıyor
Birde bu kizlar diye hitabiniz bana tuhaf. Gelmedi genelde bir evde birden fazla Kiz varsa kullanılır bu Terim ne varki bunda kayinvalide bile gorumcelere kizlar gelecek kizlar gitti gibi konusur yani

Brezilya dizileri bu ailenin yanında halt etmiş

Beynim error verdi resmen oku oku bitmedi nereye varacagini bilemedim bin bilinmeyenli denklem gibi ayyy bu ne boyle aaaa dallas gibi yalan ruzgari gibi aski memnu gibi bisey - peki ednan beyin haberi var mj bu olanlardan
Neyse sonuc olarak teyzengiller manyak mi bakici olman ugruna boyle bir kumpas kurulur mu annanene ne demeli peki yasli basli kadin hani ahlaki degerler ya annen teli niye acmaz yok boyle bisey de kizini rahatlar damadini akla yani akla mantiga sigmayan seyler.

Hepsini tamamlayamadım, 14 yasındaki bir kız çocugu eniştem göğsümü sıktı diye neden yalan söylesin?
Ay o asla yapmazcılardan nefret ediyorum ya! Ya yapmışsa!?

Sırf bu sebepten öyle mi? Seni "kocandan edip" çocuk baktıracaklar. Güzel savunma mekanizması.

başta kizkardesim eşimi hiç istemedi sonra severdi demişsiniz sanırım anlamadim? Sizin hayatınıza 14 16 yaşında çocuklar olmak üzere annene teyze ne kadar dış etken karışıyor anlam veremedim.objektiflik konusunda acabalarim oldu annem de hatalı demişsiniz da kısmından eşinizin de hatalı olduğunu düşündüm. Eşinizin hiç hatası yok gibi anlamışsınız. Bir de kızlar hizmet bile etmiyor demişsiniz size hizmet etmek zorunda değiller. Bir de bu hizmet ne kadar kötü bir kelime ya ikram diyelim.

Allahımmmm ya ne biçim Türkçe ne biçim derdini ifade etme şekli ya gözlerim kanıyor............

Okuma yazma? Derdinizi döküyosunuz akıl istemek için anlamsız, hatalarla dolu bir yazı. Kız kardeşleriniz size hizmet etmek zorunda değil. Kocanız niye yanaklarını sıkıyo kardeşlerinizin kilolularsa kilolular. Derdinizin geri kalanını anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…