Bende normalde herseye inanmam supheci biriyimdir ama busefer nedense konu sahibine inandim. Bahsettiği kardesleri cekingen utangac kizlar degiller böyle bir durumda mutlaka aileden biriyle paylasirlardi bence olayda işgüzar insanlar var cunku aile baglari cok kopuk birbirine bagli insanlar olsalar saklama şansları cok yuksek.Ama birbiriyle arasi bozuk anne anneanne teyze vs.bu olayi dogru olsa fırsata cevirirlerdi.Onemli olan esinize duyurmadan once kardeslerinizle konuşmanız sonra kişileri yuzlestirmeniz olay netlesmeden size tavsiyem esinize duyurmayin cunku siz daha aile icinde konuyu netlestirmediniz varmi yokmu kim söyledi onu ortaya cikarin gerektiğinde esinize Anlatin zira cok hassas onur kirici bir durum olaylar cigrindan cikar ve encokta sizin evliliginiz zarar gorur ama ne yapip ne edip kisileri yuzlestirin ve her ihtimale Acik olun kucukte olsa bu ihtimal var .Gerçekten insanoğlu cig Sut emmis esiniz yapti diyemem zira bu iftiraya girer vebali cok Buyuk ama yapmadi da diyemeyiz olayi çözmek size dusmus malesef Allah yardımcınız olsun bir bayanin basina gelebilecek en çirkin söylemlerden biriSaolun ama içimde
çok üzgünüm kimse cevaplamıyor beni eşim kız kardeşlerim ne yapıcağım bilmiyorum. Şüphe içimi kemiriyor mantıklı düşünce zaman kavramı giriyor bir yandan benden sonraki kardeşim bala bebek yap sevelim diyordu bir ay içinde nasıl buraya geldik anlamadım
Birde bu kizlar diye hitabiniz bana tuhaf. Gelmedi genelde bir evde birden fazla Kiz varsa kullanılır bu Terim ne varki bunda kayinvalide bile gorumcelere kizlar gelecek kizlar gitti gibi konusur yaniTeyzemler çocuklarına bakıcı arıyorlar akılları sıra beni kocamdan edip bakıcı alacaklar şimdi çözdüm olayı annem de olay Büyümesin diye sessi kalmış kardeşim babam haklı çıkıyor
Brezilya dizileri bu ailenin yanında halt etmişOlay çözüldü teyzemler yapmış kız kardeş e bir haftadır cevap yazmadın dedim artım lütfen cevap yaz dedim oda abla öyle birşey Yok olsa ben ortalığı yıkarım dedi seni kovandan boşayacak olsak başta sana engel olurdum en başında yapardım sesi teyEm gil seni boşamayı kafaya koymuş öyle bir konuşma geçmedi dedi enişteme güveniyoruz abimiz gibi dedi
Şimdiye kadar elli kere bakıcı tutulurdu.
Bu ne ya vebale bak[/QUOT birinin çocuğu otizim diğeri iki tane bir kocadan birinin bir kocadan 3 çocuk ben biraz ilgilendim beni sevdi çocuklar olayın bana iyi gözüküp beni düşünen teyzemin ne deri olanı nı buldum kızlar bana bize birşey yapsa onu paralarız dedi e dedim niye yazmadınız böyle açıklamadınız sinirliyiz diye cevap verdiler
Teyzemler çocuklarına bakıcı arıyorlar akılları sıra beni kocamdan edip bakıcı alacaklar şimdi çözdüm olayı annem de olay Büyümesin diye sessi kalmış kardeşim babam haklı çıkıyor
Sırf bu sebepten öyle mi? Seni "kocandan edip" çocuk baktıracaklar. Güzel savunma mekanizması.Teyzemler çocuklarına bakıcı arıyorlar akılları sıra beni kocamdan edip bakıcı alacaklar şimdi çözdüm olayı annem de olay Büyümesin diye sessi kalmış kardeşim babam haklı çıkıyor
Bunu kim dedi?Teyzemler çocuklarına bakıcı arıyorlar akılları sıra beni kocamdan edip bakıcı alacaklar şimdi çözdüm olayı annem de olay Büyümesin diye sessi kalmış kardeşim babam haklı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?