- 30 Kasım 2019
- 12.410
- 39.820
- 598
- Konu Sahibi zatenasklarhepboyle
-
Her şeyini kaybetmedin ama bildiğim bir şey var ki o da geleceğini kazandın. İyi hissettirecek ise ağla , bırak kendini. Zaman iyileştirecek seni...Ayrıldım kızlar. Hayattaki her şeyimi kaybetmiş gibiyim inanır mısınız, bir insanın ailesi ve arkadaşları olmadığı için vasıfsız birine deli gibi bağlanmış olması inanılmaz kötü bir durummuş. Resmen elim kolum tutmuyor
İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
HHah çok doğru kafayı yersin çocuk bakımının en az %40 ını sahiplenmeli yoksa kaldıramazsın zatenİleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
Ayrıldım kızlar. Hayattaki her şeyimi kaybetmiş gibiyim inanır mısınız, bir insanın ailesi ve arkadaşları olmadığı için vasıfsız birine deli gibi bağlanmış olması inanılmaz kötü bir durummuş. Resmen elim kolum tutmuyor
Dükkanı açmaları 8 ay ila 1 seneyi bulabilirmiş mali durumdan ötürü. O kadar süre bekledikten sonra yine mi hayal kırıklığı yaşayacağım? Zaten askerlik için polislik için bekleyip durdum onca zaman..Valla çocuk falan istiyormuş sizin çalışamadığınız zaman o da sizinle birlikte evde takılırsa kafayı yersiniz. Ya açacaksa açsın dükkan bekleyin görün iş yapmaya gönlü olursa istiyorsanız hala devam edin yoksa ayrılın.
Ailem, aile değil maalesef. sadece bu kadarını söyleyebilirimNiye arkadaşınzı yok konu sahibesi, aileniz nerede aranız bozuk mu?
Psikolog olarak tek kişiyi tüm sosyal hayata saymanın yanlış ve sağlıksız olduğunu siz de biliyorsunuzdur. Bu vesileyle yaptığınız bu yanlışı düzeltmek için çaba koymaya başlarsınız. Eski arkadaşlarınızı arayın, komşularla sohbet edin, yeni arkadaşlar edinmeye bakın, dışarı çıkın, spora yazılın...
Götürüyor kız gerçekten. Çok güzel çocuk bakar. Ama bir saat sonra sıkılır al çocuklarını derİleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
Kader arkadaşıyız desenizeErkek arkadaşınızın koca versiyonu var bende.
Seviyor muyum, seviyorum ama inanın çok yıprandım.
şimdi de "yeter ki gitme babamla konuşurum dükkan açarız yapabileceğim en vasıfsız bana en uygun meslek bu sonuçta" diyor
Ailem, aile değil maalesef. sadece bu kadarını söyleyebilirim
Haklisiniz ama günde neredeyse 12 saat ders çalışıyorum oldukca zor bir yl programindayim çevremdekiler de tahmin edebileceğiniz gibi kendilerini derse araştırmaya vermiş insanlar. arkadaş edinmem çok zor.. Kendi kendime yetineceğim mecburKonu sahibesi arkadaş edinip gezsenşz tozsanız şu adama bu kadar bağlanmazsınız bence. Yarından tezi yok arkadaş edinme çalışmalarına başlayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?