- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
- Konu Sahibi zatenasklarhepboyle
-
Bakacak olan sensin, kim istemez öyle hazırı?İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
Konu sahibi tansiyonum çıktı bu ney ? Boş gezenin boş kalfası bir de üreyecem diyor ha.İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
Adam yaşamaya üşeniyor, ne koysan önüne 2 günde sıkılır, o mesleği zamanında istemiş, sonra sıkılmış işte, zor gelmiş, sebat etmemiş, çalışmaya totosu yememiş.İnanır mısınız kendi mesleği benimkiden daha iyi, zamanında bir şekilde gidip nasil yaptıysa iyi bir eğitim almış ve bir çok erkek için güzel sayılan mesleğe sahip olmuş. Tek sorun bu mesleği yapmak istememesi.
Genellemenize hak veriyorum
FizyoterapistMesleği ne?
Ağlıyordum allah affetsin bastim kahkahayıKonu sahibi tansiyonum çıktı bu ney ? Boş gezenin boş kalfası bir de üreyecem diyor ha.
Kız ne ağlıyorsun. Sorun sen değilsin ki bu ilişki de. Onun ağlaması lazım. İşsiz sapsız geziyorum , fıstık gibi kızı üzüp kaybediyorum , bir de 3 - 4 çocuk istiyorum püüü bana demesi lazım.Ağlıyordum allah affetsin bastim kahkahayı
Hayatta bişeyler elde et ek için bu kadar çabalayan birisiniz belliki boş durmak size göre değil şuan seviyorsunuz ama evlenince zamanla bu tembellik konusu sizde sevgi vs bırakmayacak ve herşey daha kötü olacak bence yol yakınken ayrılmak daha iyiMerhabalar hepinizin kafasını şişireceğim için öncelikle üzgünüm, fakat ne bir arkadaşım ne beni anlayan bir ailem yok. Sizlerden başka bana yardım edebilecek hiç kimse yok.
Konu, 3 senelik erkek arkadaşımla, ruh eşim dediğim hayatımda sahip olduğum tek insanla onsuz ölürüm dediğim canımın içiyle ayrılmayı düşünüyorum. Sebep tembelliği işsiz takılmak istemesi.(bunu kendi de kabul ediyor dünyanın en tembel en vasıfsız insanıyım diyor)
Geçen sene subaylık deneyeceğim dedi. Ardından baktı subay olmak çok zor gitti polisliği kafasına koydu ona da tamam dedim, kilo vermesi gerekiyordu çok değil 20 kilo ve 1 senede veremedi. Kâh çabaladı kâh çabalamadı.. şimdi de "yeter ki gitme babamla konuşurum dükkan açarız yapabileceğim en vasıfsız bana en uygun meslek bu sonuçta" diyor ama ben kendime soruyorum bu hayatı istiyor muyum bu insanı istiyor muyum ?? Hayatım boyunca eşşek gibi ders çalışmış imkansızlıklar içinde gitmiş en iyi 5 üniversiteden birinde psikoloji okumuş üstüne yurtdışında yl yapan biri olarak hayatımın anlamı dediğim insanın bu kadar gayretsiz olması beni mahvediyor ve bir gelecek göremememe sebep oluyor.
Ben simdi ne yapayim o kadar çaresizim ki ondan başka kimsem yok. Yeri geldi ailemin ruhumda açtığı yaraları bile bu kişi sardı. Onsuzluğa nasil dayanacağım?? Peki devam edersem onun bu pasifliğiyle ne yapacağım?? Dükkan açarım diyor ama iki güne ondan da bikmasindan korkuyorum ve haliyle bana o güveni artık vermiyor. Ne olur akıl verin. (Yaşlar 25/30)
Parka götürmeyi bırak bu tembellikle o çocugu yapamaz bu adamİleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
Ayrıldım kızlar. Hayattaki her şeyimi kaybetmiş gibiyim inanır mısınız, bir insanın ailesi ve arkadaşları olmadığı için vasıfsız birine deli gibi bağlanmış olması inanılmaz kötü bir durummuş. Resmen elim kolum tutmuyorKız ne ağlıyorsun. Sorun sen değilsin ki bu ilişki de. Onun ağlaması lazım. İşsiz sapsız geziyorum , fıstık gibi kızı üzüp kaybediyorum , bir de 3 - 4 çocuk istiyorum püüü bana demesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?