• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim

bilgileriniz icin cok sagol arkadaslar bende bitirmeyi dusunuyorum ne yaptiysam yurumuyor anlasamiyoruz fikirlermiz bile uymuyor evet cocouklarimi dusunuyorum onlarin gelecegi icin kendi huzurum icin ben esimi tr den getirdim istek uzerine ailem is verdi araba satin aldi yeni para geliyor bakti para var ne cekiyim kahrini dedi cunku son zamanalrda degismeye basladi ta ki oturumunu alana kadar bir hafta icinde cevap gelmese islemlere bas vurcaz basimi sokacak evimde masimda yatacak annem cocouklarida ver istersen dedide ben bakarim cocuklarima en azindan evimde ses nese olur ayrilamam onlardan evet son zamanlarda kizimin piskolojisi cok bozuldu aglamalar geceleri kizim bile bisey olsun el kaldiriyor bana onu unutururum allah izniyle evet o istek yapar tekrar evlenir hayat kurar ama umurumda degil benim sevgim ilk zamanlar bitti ilgisiz tavirlari vardi ama belki duzelir diye bekledim yatakta bile uclarda yatiyor sadece anlarsiniz ya o zamanalr sokuluyordu bana giyinirdim kusanirdim onun icin hersey yapardim guzel olmusun guzel soz seni seviyorum hic agzindan duymadim demedi ama allahim bana dogru yolu gosterdi sukurler olsun bana diyorki seni iki cocuklu kimse almaz asil onu almazlar beni resmen kulandi sustukca sagolun atrkadaslar bilginiz icin duymak bile guzel en azindan daha saglikli dusunmeme sebep yanlis adim atmamami sagladiniz

bilgileriniz icin cok sagol arkadaslar bende bitirmeyi dusunuyorum ne yaptiysam yurumuyor anlasamiyoruz fikirlermiz bile uymuyor evet cocouklarimi dusunuyorum onlarin gelecegi icin kendi huzurum icin ben esimi tr den getirdim istek uzerine ailem is verdi araba satin aldi yeni para geliyor bakti para var ne cekiyim kahrini dedi cunku son zamanalrda degismeye basladi ta ki oturumunu alana kadar bir hafta icinde cevap gelmese islemlere bas vurcaz basimi sokacak evimde masimda yatacak annem cocouklarida ver istersen dedide ben bakarim cocuklarima en azindan evimde ses nese olur ayrilamam onlardan evet son zamanlarda kizimin piskolojisi cok bozuldu aglamalar geceleri kizim bile bisey olsun el kaldiriyor bana onu unutururum allah izniyle evet o istek yapar tekrar evlenir hayat kurar ama umurumda degil benim sevgim ilk zamanlar bitti ilgisiz tavirlari vardi ama belki duzelir diye bekledim yatakta bile uclarda yatiyor sadece anlarsiniz ya o zamanalr sokuluyordu bana giyinirdim kusanirdim onun icin hersey yapardim guzel olmusun guzel soz seni seviyorum hic agzindan duymadim demedi ama allahim bana dogru yolu gosterdi sukurler olsun bana diyorki seni iki cocuklu kimse almaz asil onu almazlar beni resmen kulandi sustukca sagolun atrkadaslar bilginiz icin duymak bile guzel en azindan daha saglikli dusunmeme sebep yanlis adim atmamami sagladiniz

oranin vatandasi olmadiysa insallah turkiye'ye geri postalarlar esini acayip sinir oldum..hickimse icin uzulmeye degmez bence cocuklarinla gayet mutlu ve huzurlu yasarsin ailen sana en buyuk destek yanindalar cok sanslisin orada yanliz olsan ne yapardin,calisiyormusun bilmiyorum ama cocuklarin biraz buyukse annene birakip calismaya basla bence hersey senin icin daha iyi olacak kocan olacak adamda kendi haline yansin

canim pasaportunu aldi aldiktan sonra degisti zaten son uc yilda iki yil cok iyidi sizi cekemem su bu basladi herseyimden sikayetci oldu giymimden tut herseyi ama sustum cocoukalrim biri iki yasinda biri 9 aylik simdi diyorummki keske cocuklari yapmsaydim simdi aklim basima geldi ama sonumun boyle olacagini valizini alip arkasina bakmadan gidecegini tahmin etmiyordum gerci coocuklar icin surduruyorum diyince babam kovdu sevmiyorsan hic durma cocouklar icin evlilik yurumez dedi ama en sagliklisi bu bence oda ablasina gitti kim bilir neler anlatti zamaninda cocouklar olduktan sonra bana dediki coocukalri yapmamin sebebi para veriyorlar dedi sonra sonra tuh dedim ya yapmasaydim suan calisamiyorum ama devlet maas veriyor bana cocuklarima yeter onlarla zaman gecirmek istiyorum evet soyle bakiyorum idr dir yok kendi hayatimi yasiycam annem coocukalr biraz buyusun tekrar yeni hayat kurarsin dedi hayirlisi bakalim sagolun arkadaslar

ikitane gül gibi çocuk vermişsin.
bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum..
kendileri hemen kadın bulup evleneceklerini zannediyorlar..
senden iyisini buldu diyelim başkasıyla birlikte oldu diyelim,kafasını yastığa koyunca rahat yatacağınımı
zannediyor.çocukalrı olmadan nasıl dayanır bilmiyorum ama bence eşin sinirliyken ne yapacağını
bilemiyor kendini frenliyemiyor ,ve sonradan pişman olacak oalylar yaratıyor.
sen değilde eşin seni arayacak emin ol
o şuan eşinin düşünceleri. bana geri dönecek pişman oldu arayacak beni anladı hatasını gibi düşünüyor,
sen işemleri başlatırsan ozaman işin ciddiyetini anlayıp sana yalvaracak emin ol..
bu erkekler böyle işte kendilerini bir b.. zannediyorlar,onlar olmadan bizler yaşayamayız zannediyorlar.
burunlarını arada bir sürtmek lazım
hakkında hayılrısı olsun canım..

canim pasaportunu aldi aldiktan sonra degisti zaten son uc yilda iki yil cok iyidi sizi cekemem su bu basladi herseyimden sikayetci oldu giymimden tut herseyi ama sustum cocoukalrim biri iki yasinda biri 9 aylik simdi diyorummki keske cocuklari yapmsaydim simdi aklim basima geldi ama sonumun boyle olacagini valizini alip arkasina bakmadan gidecegini tahmin etmiyordum gerci coocuklar icin surduruyorum diyince babam kovdu sevmiyorsan hic durma cocouklar icin evlilik yurumez dedi ama en sagliklisi bu bence oda ablasina gitti kim bilir neler anlatti zamaninda cocouklar olduktan sonra bana dediki coocukalri yapmamin sebebi para veriyorlar dedi sonra sonra tuh dedim ya yapmasaydim suan calisamiyorum ama devlet maas veriyor bana cocuklarima yeter onlarla zaman gecirmek istiyorum evet soyle bakiyorum idr dir yok kendi hayatimi yasiycam annem coocukalr biraz buyusun tekrar yeni hayat kurarsin dedi hayirlisi bakalim sagolun arkadaslar

cok yazik..cocuklari bile para olarak goruyor en dogru karari vermissin arkadasim bence cocugun olduguna sevin en azindan yanliz degilsin canindan 2 tane parca var yaninda onlara saril hayatini yasa artik arkana asla bakma iyi sanslar..

evet canim haklisin gul gibi iki tane parcam var onlara hayta siki siki sarilcam evet esim oyle diyor ayaklarima kapnip yaliycan diyor ama geri donus yok artik ben kararimi verdimz aten soyle hayatima baktim uc gun onusuz daha mutlu ve huzurluyum soyle ailesine baktim iki evlilik yapan bile oluyor hemen ayriliyorlar memleket boyle ya bana oyle diyor bensiz hic bir is yapaman acizin felan ama ayaklarima kapansin yine degismiycek kararim ben mutlu olmadim hic sevmedi sevilmedim istedigim sevdigims eyelr ona ters geldi hep bu hafta sonuna kadar zamanim var onlar devam mi ayrilikmi haber gelesse biz islemleri yapcaz devam dese bile ben diyecegimi sanmiyorum devam diye yoruldum psikolojim bozuldu cok gencim kendi hayatimi yasiycam cocuklarimla o 30una girdi yariladi bana diyorki ben tr giderim temeli annem dediki para tatli bir yere gitmez ne hali varsa gorsun ben sukrediyorumki yol yakinken dondum sagolun

Eşim çok paragöz biriymiş bence, içini Allah bilir ama bence seninlede yurtdışında oturum almak için evlenmiştir...çocukları yaparken yardım parasını düşünen adam eclenirkende bişey düşünmüştür herhalde...
şimdi oturumu aldı, paralandı...ve sana ihtiyacı kalmadı demekki...yazık böyle ucuz düşünen erkeklere yazık.
Hayat senin hayatın ama seni sadece cinsel bir meta olarak gören, evliliğini çocuklar için yürüttüğünü söyleyen bir adamı çıkar hayatından gitsin bence

evet canim bsiey alirdim parasina bakrdi hersyin bide derki ben para dusunmem evet pasaprortu aldi yerlesti artik bisze ihtiyaci kalmadi zaten kaynanam bana nisanliyken demisti ablasi yanina getirmek icin seni buldu diyede ben inanmamistim saten ersey benim gozumde bitti sevgi ask kalmadi o kadar olay yasadik guzel gunlerde oldu ama kotu gunler hep agir basti bana cocoukalri istedi temeli vermedim ama bu hafta sonu hersey belli olcak ama benim akrarim olumsuz odun gibiydi ayni zaten emir veren yapmayincada kizan kufur eden yardimlari oldu bana bisey desem yapar istedigim seyi alirdi ama ben ondan maneviyat istedim madiyat degil anlatim ama yine anlamiyor iyi yanlarda oldu simdi gunaha girmiyim hep onu kotulemiyim benimde eksikligim vardir mutlaka ama insan eksikligi kapatmali her yerde cunku ben evlendigimde yemek yapmayi bilmiyordum evlendim boyle kabul etti herseyde hayrilisi sagolun

baban ne güzel demiş evlilik çocuk için yürümez diye.helal olsun babana.eşinde seni dama taşı gibi kullanmış yurt dışına gelebilmek için.kayınvalideniz bile söylemiş size.

guzelim esin niyetini zaten acikca belli etmis
klasik ithal damat iste .. hic yuz verme kendine guven devlet destegin var aile destegin var kesinlikle caresiz degilsin .. ayrilmak kolay degildir eminim ama
cocuklar olmasa bu evlilik biterdi diyen, para icin cocuk yapan bi adamdan kendini bilen bi bayana koca asla olmaz ..
gul gibi cocuklarin var .. belki onlar sayesinde hayata daha bi siki tutunacaksin ..
sakin evede kapanma cocuklarin buyusun calisabilirsin ..

sagolun arkadaslar valla desteginize cok ihtiyacim var esim babamin yaninda calisiyordu is vermisti ise bile gelmemis gelmesin iyi olmus benimde banka pasimi goturmus yada cebinde gitti bilmiyorum gecen gun farkettim elbiselerinide bir kacini aldi ama bu hafta sonu haber gelmese ayrilallim vs islemler basliycak cunku paramin yatmasi gerek devlet tarafindan cocuklrim buyusun calisirim baktim maas yetmedi yanliz babamgil cok uzgun keske onlara boyle aci vermseydim ama ben enrden bilebilridim ki sagolun

Canım ya kimse boşanmak için evlenmiyor..
Herkes mutlu huzurlu bir yuva sağlıklı birer evlat yetiştirme derdinde.
Ama hayat herkese adil davranmıyor işte.
Sen yinede şanslısın bence en azından maddi yönden bağımlı değilsin.
Bunuda bir sınav olarak gör.İnşallah bundan sonra hayat yavrularına ve sana hak ettiğin mutluluğu
fazlasıyla verir.

amin canim cumlemize tek umudum hayatim yasantim cocuklarim uzerine ilk olarak ben suan sukrediyorum allahima bana dogru yolu gosterdi en azindan bana diyorki gelen gideni aratir insallah ona oyle biri gelirki o benim yerimi degerimi anlar ama is isten gecmis olcak o zaman o benim ayaklarima kapanacak ona ne kadar hayatta guclu oldugumu onsuz yapabilecegimi ispat etcem tek dilegim su duamin kabul olmasi hakimizda hayirlisi sagolun arkadaslar allaha emanet olun

arkadasim sen yurt disinda misin gercekten? ona göre bir kac bilgi verecegim sana kanunlarla ilgili. demek ithal damat haa. 5 yili doldurmus oturumu almis daha durmaz yaninda kendini güvenceye aldi saniyor her halde. ya almanyada yetismedin mi arkadasim sen? calisip didinpi o adami getirmedin mi buraya? git yabancilar polisine sikayet et 5 yilimi doldurd oturumu aldiktan sonra bana siddet uygulamaya basladi benden ayrilmak istiyor de. git jugundamta sikayet et cocuklarimin psikolojisi bozuldu bu adam beni dövüyor güvenligim yok de. cocuklarimi göstermek istemiyorum de bu adam 5 yili dolduktan sonra beni ve cocuklarini istemiyor de. bak o zaman onu nasil berbat ediyorlar. yapacagin ilk is yabancilar polisine gidip kocan olacak o adam kakkinda sikayette bulunmak sonra genclik dairesine gidip cocuklar icin psikolojik danismanlik istedigini ve siddet gördügünü bildirmek. arbeitsama da kayit oldun mu yandi o yandi. var mi öyle kadini bir köseye firlatip atmak. annene de söyle senin kocaya degil cocuklarina bir babaya ihtiyacin var. kimse bakmazsa baban onlara babalik yapar. sen degil o kocan olacak düsünsün simdi ne yapacagini sen degil o trden geldi. ne karalar baglamis oturuyorsun. tipis tipis sana yalvaracak yakaracak o senin ayagina gelecek. kolaydi öyle burda kari bosamak. süründürürdüm ben senin yerinde olsam valla. yarin ilk is yabancilar polisine gitmek olsun canim. ah ah oturumunu hemen iptal ettir. anmeldenini sildir. off yapabilecegin o kadar cok imkanin var ki bunlarin hepsini sana zaten söylerler orada. korkma dediklerimi yap o geri dönecek eli mahkum ama birde su var arkadasim bu adam senin icin mi dönecek yoksa burada kalabilmek icin mi? iste bu insanin icini yer bitirir

Son düzenleme:
Canim üzülme hic, türkiyeden getirdigine deymemis inanki.
Bide hemen cocuk yapmasaydin keske, tanimak cok önemli aslinda..
Olan olmus artik, ne güzel ailende arkanda.
Cekmek istemiyorsan bosiyabilirsin ama kocamdir yeniden sans vericem diyosanda sen bilirsin tabikide

sagolun arkadaslar valla desteginize cok ihtiyacim var esim babamin yaninda calisiyordu is vermisti ise bile gelmemis gelmesin iyi olmus benimde banka pasimi goturmus yada cebinde gitti bilmiyorum gecen gun farkettim elbiselerinide bir kacini aldi ama bu hafta sonu haber gelmese ayrilallim vs islemler basliycak cunku paramin yatmasi gerek devlet tarafindan cocuklrim buyusun calisirim baktim maas yetmedi yanliz babamgil cok uzgun keske onlara boyle aci vermseydim ama ben enrden bilebilridim ki sagolun

of ya git bankaya schpere koydurt cekemesin para. biz ayrildik bana para vermiyor de. seninde imzan yok mu ki banka hesabta?

ailende ne bilsin böyle olacağını..baban git demiş o da hemen üstüne yatmış ya... yüzsüz sadece yurtdışına gelme için mi evlenmiş.bence burakerime'nin dediklerini yap bi uslanmaya ihtiyacı var senin kocanın.şuna bak ya içgüveyi gibi gelmiş yerleşmiş 5 yıl sonra nane satmaya kalkıyor..hey allahım hey kıymet bilmez,bencil şey :1no2:

sen bilirsin kimsenin evliliginin yikilmasina sebebiyet vermek istemem...sorununuz nee bence bunlari cözmeye calisin bosandiktan sonra probleminiz artacak bunu unutmayin babasiz cocuk buyutmek cok zor bunu tahmin edebilirsiniz esinizin kimsesi yok galiba onuda anlamalisin

ailende ne bilsin böyle olacağını..baban git demiş o da hemen üstüne yatmış ya... yüzsüz sadece yurtdışına gelme için mi evlenmiş.bence burakerime'nin dediklerini yap bi uslanmaya ihtiyacı var senin kocanın.şuna bak ya içgüveyi gibi gelmiş yerleşmiş 5 yıl sonra nane satmaya kalkıyor..hey allahım hey kıymet bilmez,bencil şey :1no2:
yaa arkadaslar yanlis anlamayinda konu sahibini tanimiyorum suda var buradaki kizlarin cogunlugu esini tiurkiyeden getirip surekli basina kalkiyor en ufak bir sinirlenmede seni ben adam ettim seni ben getirdim....yani burdaki kizlarda sutten cikma ak kasik degiller...konu sahibi arkadasim kesinlikle sana söylemiyorum genel manada anlatiyorum.bizim bir arkadas vardi öyle her gittigimizde kocasini yerin dibin sokmada birebirdi yazik adam da cocuklarinin hatirina katlaniyor bu dogrumu sizce...tabii oda baska sekillerde ona tat vermiyor busekil iyi gitmeyen bir evlilik evet bazsida vizeyi alana kadar idare ediyormus cesit cesit ama burda yetisenlr kesinlikle boyun etmiyor kocanizda ess....degil ya oda insan ama

Back
X