- Konu Sahibi askprensesi
bilgileriniz icin cok sagol arkadaslar bende bitirmeyi dusunuyorum ne yaptiysam yurumuyor anlasamiyoruz fikirlermiz bile uymuyor evet cocouklarimi dusunuyorum onlarin gelecegi icin kendi huzurum icin ben esimi tr den getirdim istek uzerine ailem is verdi araba satin aldi yeni para geliyor bakti para var ne cekiyim kahrini dedi cunku son zamanalrda degismeye basladi ta ki oturumunu alana kadar bir hafta icinde cevap gelmese islemlere bas vurcaz basimi sokacak evimde masimda yatacak annem cocouklarida ver istersen dedide ben bakarim cocuklarima en azindan evimde ses nese olur ayrilamam onlardan evet son zamanlarda kizimin piskolojisi cok bozuldu aglamalar geceleri kizim bile bisey olsun el kaldiriyor bana onu unutururum allah izniyle evet o istek yapar tekrar evlenir hayat kurar ama umurumda degil benim sevgim ilk zamanlar bitti ilgisiz tavirlari vardi ama belki duzelir diye bekledim yatakta bile uclarda yatiyor sadece anlarsiniz ya o zamanalr sokuluyordu bana giyinirdim kusanirdim onun icin hersey yapardim guzel olmusun guzel soz seni seviyorum hic agzindan duymadim demedi ama allahim bana dogru yolu gosterdi sukurler olsun bana diyorki seni iki cocuklu kimse almaz asil onu almazlar beni resmen kulandi sustukca sagolun atrkadaslar bilginiz icin duymak bile guzel en azindan daha saglikli dusunmeme sebep yanlis adim atmamami sagladiniz