Çok çaresizim...

Mecbur boşancaksın ailen ne diyo

"Bana arkadas olsun diye cocugum olsun istedim"
Cocuguna yazikkkk günahh, arkadas ariyorsan köpek al ne bileyim kedi besle. Bir cocugun hayati bukadar basit olmamali...
Bence esinden bosan ki cocugun bari daha saglikli buyusun.

Kendime cok kiziyorum haklisiniz ama oldu bir kere keskeyle geçmiyor aslinda yazmaya bilw çekindiğim bir konu daha var ensest esimin 7 aylik oglumu taciz ettigini düşünüyorum bunu net olarak görmedim ama şüphelerim var ailem gel diyor ama bakin boyls bisey yapan biriyle ayni ortamda kalmak cok zor ama iki ki kardeşim var onlari düşünmek zorundayim ve esim eğer ogluma böyle birşey yapiyorsa bunu kanitlayip mahkemeye sunmam lazımki hak yerini bulsun.

Yoksa ya ben katil olucam yada akil haatanesinde yerimi alicam bu icinden cikilmasi zor bir hal aldi.

Yazık be sana korkma hiç bışey yapamaz tedavi olsun diyodum ama sen en iyisi kaç kurtar kendini o adamdan ya ne diyim ki sana kurtul o hastalık ruhlu adamdan...

Allahımm sen koru yarabbim ya Resullulah
Tövbe bismillah ..
Bu kanaate Nasıl vardınız peki ?? Yani taciz derken ne gördünüzde böyle düşünüyorsunuz ??

Kaç git ordan yaa

Oglumu surekli seyine yakin tutuyor oglum debeleniyor hani kwndince oynamaya calisiyor ama fark ettim ki oglum hwr esime dokundugunda o bundan zevk aliyor surekli her fırsatta gizli gizli dudaklarinda opmeyw calisiyor bir gun dedimki Allahim yapiyorsa ogluma bisey ben gormuyorum zen görüyorsun bana bir işaret gönder kendisinden cikart yarabbim dedim ve esim aksam eve geldi ia yerinde sakatlanmis yani ne diyeyim bilemedim ama simdi cikip gidersem onun gibi sapik biri ortada dolanacak ve kim bilir kime musallat olacak geceleri gözüme uyku girmiyor düşünmekten hasta olucam artik.

Geri döndüm eşimle birlikteyim aslinda öyle ama esimin psikolojik problemleri oldugu icin ayrilirsam eğer ailemi de rahatsiz eder diye korkuyorum.

Ilk esini nasil biraktiysa sizi de birakir abartmayin.

Kimse kimseye oyle kolay kolay saramaz kendinize bahane uydurmayin.

Sirf ispatlamak icin ogluna zarar vermesini mi bekleyeceksiniz? Ya siz kendinizde misiniz?

Baskasina musallat olmasin diye mi ayrilmiyorsunuz? Bahaneye bak ya. Iyi oglunuza zarar verebilir yani aman baskalarina bulasmasin. Bu mudur? Arkadas olsun diye cocuk dogurursan boyle olur mantiga gel. Ya neler diyecegim de banlanirim diye korkuyorum. Ama aklini mantigini kullanamayan kimse uremesin yaa...

Umarim bu adamdan en kisa sürede kurtulursun... Ailende y Ada cevrende mantikli be bilgili insanlr varsa onlrdan destek almani tavsiye ederim

Siz giderken oğlunuzu yanınıza alında arkanızdan kime musallat olmuş size ne bundan ya anlamıyorum
Allah size akıl fikir versin o masum çocuğuda korusun

Tesekkur ederim yorumlariniz için ama benimde aklimda bazi düşünceler var WOLFROG tabiki akil almak iicin derdimi paylastim ama atladigin bir konu var ben bunu kanitlarsam yani eve kamera yerleştirmeyi düşünüyorum kanitlarsam cezaevine girer ve ne beni ve oglumu nede bir baskasini rahatsiz edemez.Tanisaydin sayet esimi bu kadar kolay yorum yapamazdin belali insanlar vardir ya buda onlardan bu yuzden zaten sıkıntı li ve düşünceliyim.

Tamam o zaman oglunu taciz etmesini bekle

Allah'im ne insanlar var soklardayim...

Maykay ben kactigimda 18 yasindaydim suan 21 yasindayim insanı bazen yaşadıkları cok akillandiriyor ve ben buraya herkesten akil almak icin yaziyorum akıl akıldan üstündür ve hayalimsin1 biraz daha olayi derinlemesine düşünürsen cozeceksin bence.

Ben mi anlatamadim yoksa siz mi anlamadiniz acaba Wolfrog bilmiyorum konuyu iyice okuyup değerlendirseydiniz boyle bir yorum yapmazdiniz.

ne kamerasi ne hapis cezasi; taciz esnasinda yakalanan bir kisi bile ceza almiyor bu ulkede. ayrica, taciz varsa ve ispatlarsaniz cocugunuzun basini daha mi dik tutacaksiniz? manyak misiniz? annesiniz siz! kendinize gelin.
cocugunuzu alin baba evine donun, gidin gerekirse temizlik yapin evladiniza bakin.
kadinliginiz, ablaliginiz, evlatliginiz bunlarin hepsi anneliginizden sonra gelir. siz evveliyatla annesiniz. Akilsizbasim

Deliha86 haklisin tabiki oyle oluyor ama belki bu sefer diye diye ben boyle yaptim aslinda ve bitirmek istiyorum ama zor ve kotu bir surec var onumde.

Semurcan tesekkur ederim iste boyle akillardan bahsediyorum bende ondan kararsiz kaldim sizce ceza almaz mi bilmiyorum alir diye düşünuyorum sonucta elde delil olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…