- 22 Mart 2016
- 683
- 653
- 18
- 36
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
Mecbur boşancaksın ailen ne diyoSürekli en ufak şeye de sinirlense birseyler kiriyor duvarlari yumrukluyor kapilari kiriyor ben ailemin evine gidip geldikten sonra bu kirip dökmeleri azaldi ama yinede artik paranoyak oldum ve ister istemez cekiniyorum.Benim yasadiklarim yazsan roman olur cinsten aslinda bataklik gibi bisey gittikce icine cekiyor beni.
Yazık be sana korkma hiç bışey yapamaz tedavi olsun diyodum ama sen en iyisi kaç kurtar kendini o adamdan ya ne diyim ki sana kurtul o hastalık ruhlu adamdan...Ilk evliliği cok kucuk yasta olmus iki tane oglu var o evlilikten ben 21 esim 34 yasinda aslinda haklisiniz cok sucluyum ama bana arkadas olur diye dusunerek bir bebegim olsun istedim ona da haksizlik aslinda ben dogum yaptigimda kimse yoktu yanimda eaimin ailesi bile destek olmadilar sezeryan oldum ve tek basima kaldim oglumla beraber diğer hastaların refakatçileri bana yardim ettiler artik çocukluk mu dersiniz akilsizlik mi bilmiyorum ama yaptim bir hata debelendikce batiyorum iki kiz kardesim var ve ben bosanirsam onlara gidip sarar diye korkuyorum yapabilir cunku ondan herşey beklenir.
Kendime cok kiziyorum haklisiniz ama oldu bir kere keskeyle geçmiyor aslinda yazmaya bilw çekindiğim bir konu daha var ensest esimin 7 aylik oglumu taciz ettigini düşünüyorum bunu net olarak görmedim ama şüphelerim var ailem gel diyor ama bakin boyls bisey yapan biriyle ayni ortamda kalmak cok zor ama iki ki kardeşim var onlari düşünmek zorundayim ve esim eğer ogluma böyle birşey yapiyorsa bunu kanitlayip mahkemeye sunmam lazımki hak yerini bulsun.
Geri döndüm eşimle birlikteyim aslinda öyle ama esimin psikolojik problemleri oldugu icin ayrilirsam eğer ailemi de rahatsiz eder diye korkuyorum.
Ilk evliliği cok kucuk yasta olmus iki tane oglu var o evlilikten ben 21 esim 34 yasinda aslinda haklisiniz cok sucluyum ama bana arkadas olur diye dusunerek bir bebegim olsun istedim ona da haksizlik aslinda ben dogum yaptigimda kimse yoktu yanimda eaimin ailesi bile destek olmadilar sezeryan oldum ve tek basima kaldim oglumla beraber diğer hastaların refakatçileri bana yardim ettiler artik çocukluk mu dersiniz akilsizlik mi bilmiyorum ama yaptim bir hata debelendikce batiyorum iki kiz kardesim var ve ben bosanirsam onlara gidip sarar diye korkuyorum yapabilir cunku ondan herşey beklenir.
Kendime cok kiziyorum haklisiniz ama oldu bir kere keskeyle geçmiyor aslinda yazmaya bilw çekindiğim bir konu daha var ensest esimin 7 aylik oglumu taciz ettigini düşünüyorum bunu net olarak görmedim ama şüphelerim var ailem gel diyor ama bakin boyls bisey yapan biriyle ayni ortamda kalmak cok zor ama iki ki kardeşim var onlari düşünmek zorundayim ve esim eğer ogluma böyle birşey yapiyorsa bunu kanitlayip mahkemeye sunmam lazımki hak yerini bulsun.
Oglumu surekli seyine yakin tutuyor oglum debeleniyor hani kwndince oynamaya calisiyor ama fark ettim ki oglum hwr esime dokundugunda o bundan zevk aliyor surekli her fırsatta gizli gizli dudaklarinda opmeyw calisiyor bir gun dedimki Allahim yapiyorsa ogluma bisey ben gormuyorum zen görüyorsun bana bir işaret gönder kendisinden cikart yarabbim dedim ve esim aksam eve geldi ia yerinde sakatlanmis yani ne diyeyim bilemedim ama simdi cikip gidersem onun gibi sapik biri ortada dolanacak ve kim bilir kime musallat olacak geceleri gözüme uyku girmiyor düşünmekten hasta olucam artik.
Oglumu surekli seyine yakin tutuyor oglum debeleniyor hani kwndince oynamaya calisiyor ama fark ettim ki oglum hwr esime dokundugunda o bundan zevk aliyor surekli her fırsatta gizli gizli dudaklarinda opmeyw calisiyor bir gun dedimki Allahim yapiyorsa ogluma bisey ben gormuyorum zen görüyorsun bana bir işaret gönder kendisinden cikart yarabbim dedim ve esim aksam eve geldi ia yerinde sakatlanmis yani ne diyeyim bilemedim ama simdi cikip gidersem onun gibi sapik biri ortada dolanacak ve kim bilir kime musallat olacak geceleri gözüme uyku girmiyor düşünmekten hasta olucam artik.
Tesekkur ederim yorumlariniz için ama benimde aklimda bazi düşünceler var WOLFROG tabiki akil almak iicin derdimi paylastim ama atladigin bir konu var ben bunu kanitlarsam yani eve kamera yerleştirmeyi düşünüyorum kanitlarsam cezaevine girer ve ne beni ve oglumu nede bir baskasini rahatsiz edemez.Tanisaydin sayet esimi bu kadar kolay yorum yapamazdin belali insanlar vardir ya buda onlardan bu yuzden zaten sıkıntı li ve düşünceliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?