Çok çaresizim...

Konu sahibi, iddia ettiğin şeyi kanıtlaman gerekir. Delilin yoksa kanıtlayamazsın, hukukta iddiaların hiçbir değeri yoktur. Bu bir varsayım. Olması halinde tabiki korkunç bir şey. Ancak ben tacizi kanıtlayabileceğini düşünmüyorum. Çalışıyor musun bilmiyorum. Bir avukat tut adamı boşa. Tutmayacaksan, dava açmaya gideceğin sırada hukuk köşesine yaz, seni yönlendirelim.

Ben mi anlatamadim yoksa siz mi anlamadiniz acaba Wolfrog bilmiyorum konuyu iyice okuyup değerlendirseydiniz boyle bir yorum yapmazdiniz.

Yahu delil toplayacagim diyorsunuz. Delil=taciz demek. Boyle bir seye nasil izin verebileceksiniz? Madem esiniz boyle biri oglunuzu kacirin oradan. Ha bir kere kameradan gorduler diye senelerce hapis falan mi yatacagini saniyorsunuz? Kendiniz diyorsunuz kendi ogluna halleniyor diye. Daha neyi degerlendirecegim anlamadim ki.

Adam yikiyor dokuyor vuruyor kadin bisey yapmadigi zamanlarda bile korkuyorum diyor peki o yavrucagin psikolojisi nasildir her ne olursa olsun babasiz buyutme diyosunuz siz boyle seyleri yasadinizmi Allahta yasatmasin anlamak zor değil o kadar o çocuk babaya benzeyecek kadinada cocuguda üzüldüm bosanmak daha doğru.

Allah boylelerin canını alsin sende al oğlunu kaç kurtar kendini o adamdan. Hayvan bile diyemediğim kişi nasıl olur da evladına böyle davranır tövbe bismillah hayvanin bile bi şerefi var be canım güzel kardeşim kendini de evladını da kurtar ondan... ama önce onun yaptıklarını yargıya karşı ispatlaman gerekiyo ki sen hakliyken haksız yere düşme sana tavsiyem önce onun yaptiklarını ispatla herkese en önemlisi de yargı zaten gerisi kolay zaten devlet ve herkes senin yanında şimdi kadınlar daha onemli bu kadar düşünup kafayı yicem diyosyn da Allah korusun sana bişey olsa o hastalikli ruhlu sapık srnim çocunu bakmaz lütfen önce kendi sağlıgın çünku sen olmazsan çocuğunda perişan olur yani önce sen sen sen...
onun için kacin kurtulun çocunla ordan hatta o şehirden
unutma bir gün bizim gibilerin de başına ufuktan güneş doğacak elbet.. elbet bize de kader gülecek yeterki biz acılara boyum eğmeden kendimizi ezdirmeden hep hayata çocuklarımıza gülumseyelim... unutma hep gülumse biliyorumki her yüze gülümseme uakıştığı gibi sana da yakışıyo onun için hic yaş dökme. Bizim gibiler Yas doktukce meleklerde aglıyo melekler üzüldümü bütün kainat yani yer gok ağlıyo... onun için her şeyin bi çözümü vardır Allah da devlette senin yanında ama önce yargıya karşısında onun yaptıklarini ispatla derim ondan sonra ondan hatta onun yaşadığı yerden şehirden kaç uzaklaş...

Semurcan tesekkur ederim iste boyle akillardan bahsediyorum bende ondan kararsiz kaldim sizce ceza almaz mi bilmiyorum alir diye düşünuyorum sonucta elde delil olur o zaman.
buyuk bir gazetede kadin ve cocuga siddet uzerine yillarca calistim. elimizden kamuya yansimayan ne haberler gecti.
akli selim olun lutfen, cocugunuz bir kobay degil. empati kuruyorum, ellerimle parcalarim esinizi yerinizde olsam.
allah dusmanima yasatmasin.
bu buradan konu acip da ne yapsan denilecek bir sey degil.
bu baska sebepleri onceden yazip, bir de bu var bosansam mi denilecek bir sey de degil.
evladinizi alip ailenizin evine gidin.
bu arada bosanmis bir anne baba evladiyim. aslan gibiyim; siddete mealim de yok seviyan
bu, bosanma denilecek bir konu degil. ilk defa bu sitede yazacagim ki bunu:

DERHAL BOSAN.

Tabiki tacize maruz bırakma k kotu bisey ama kesin bisey yok ortada ve varsa boyle bisey ben lavaboya gittiğimde bile yapabilir gözümle görmeden emin olamıyorum ben mi paranoya yapıyorum acaba diyorum cunku son birkac gundur bana asiri iyi davraniyor beni iyice şüphelendiriyor.

Ayrıca konu sahibi siz eşinizin çocuğu öpmeye çalıştığını görünce niye tepki vermiyorsunuz?

Gizli gizli bem görmüyorum saniyor bende kiziyorum bağırıyorum baska odaya gidiyor iki dakika sonra gelip tekrar yapiyoe ayni şeyler i aslinda haklisiniz ben boraz akilli olaam buraya yazmak yerine şimdiye bosanmam lazimdi.

Sanki onemsiz bir ayrintiymis gibi ayrica anlatmasi cok ilginc ya. Direkt ilk sebep bu olmali.

18 yasinda evden kacip, evlenip; sonrasinda anne olmak elbette ki kolay seyler degil. hele bu travmalari hayata buyur etmeye vesile olan kisinin de ayri bir travma olmasi... konu sahibini anliyorum ama anlamam yetmiyor.

ya evladini al git.

velayet zaten her halukarda annenindir. ki sanmiyorum ki adam diger iki evladini aramazken, senin evladini arasin.
gir calis, gul gibi bak evladina ananla babanla.

ortada kesin bir sey var yok, paranoyaniz yahut degil. sizinki, cocugun maruz birakilmamasi gereken bir hane ortamina donusmus.

Arkadaş ben bu kk dan cikacam çocuklara yapılan şeyleri duyunca inan aklımı kaçırmaktan korkuyorum şimdi uykumu uğrar bana.icim cız etti urperdim.7 aylik bebekten ne istersin.Sen kizkardeslerini disardakileri düşün caninin içi ciğerini dusunme gerçekten anneysen yavrunu alır giderdin ailene onlarada herseyi anlat ve aslaaaa dönme.burda sen suclusun sennn suçlu sensin sennnnn.psikologla halledilecek bisey değil.git lütfen Allah sana o evladı koru kolla diye verdi......

Hiç kimse dememiş, ben diyeyim... inşallah fake sindir bir babanın evladına bunu yapabileceğine inanmak istemiyorum..

Yine de gerçek olma ihtimaline karşı sunu söyleyeyim: sen mahkemede bunu ispatlarsan ayni zamanda çocuğunun alnına da oz babası tarafından tacize uğramış damgasını omur boyu yapıştırmış olacaksın. Hic bunlara girmeden kendini de oğlunu da bu adamdan kurtarmaya bak...

delil elde efecegimm diye cocugu düşürdüğü şu hallere bak ben canimin yancagini bilsemde cocugu kurtarırım oradan hatta mümkünse sendende devlet senden daha iyi sahip cokar bir amne olarak utandım anneliginizden elinde olsa ben sahip cikacam yavruya.

Tamam kolay degil de yas kac olursa olsun, ne kadar cahil olunursa olunsun annelik icgudusu diye bir sey var. Cocuk nelere maruz kaliyor konu sahibi hala ispatlama derdinde. Nasil ispatlayacak? Kocasini cocugunu taciz ederken yakalayarak. Buna izin verecek yani. Ay cildiracagim ya.

Hani aylar once bir uvey anne iki cocuga eziyet etmisti, erkek olanin makatindan oklava sokmustu hani. Kadinin bu derece ileriye gitmesinin sebebi kocasinin ispatlama sevdasiydi. Eve gizli kamera yerlestirmiste gizli kamera cekecekte delil olacak. Yeterince zaman kaybetti olan cocuklara oldu. Uvey anneye verilen hangi ceza cocugun yasadiklarini unutturabilecek. Madem supheleniyordu bunlarin olmasina izin vermeden bosan degil mi?

Aslinda burda paylasilanlardan sonra haklisiniz bosanmaliyim ama bunu ona nasil bir dille nasil bir izah tarziyla soylemeliyim sizce yani bana ve ogluma zarar vermeden bu isin icinden nasil cikabilirim.

İlk yorumları okuyunca bende yuvadağilmasin diye gerçi ortada yuva denecek bişi de kalmamış Ben ne bileyim adamın böyle hastalıklı sapık oldunu ağızlarim dişlerim kitlendi ya ogluna yakın tutuyo şeyini deyince kalp krizi gecircektim az kalsin okurken bile boyle oldum da Allah yaşayana sabir versin nedimki... onun yerine koyuyom kendimi de yani düşünenmim valla paramparça eder yirtar parça puskül ederdim o mahlukati

Wolfrog ben bunlari bilmiyordum ve düşünemedim haklisin aslinda beni bir yerde annem yönlendiriyor kanıtla diye bu yuzden dedim annem kanitlarsan ceza alir yaklasmaz size dedigi icin yani burda yazdiklariniz bazilari cok agir herkes icin soyluyorum ben oglum icin o adami öldürürüm ama sonuc ne olacak benim ogluma kim sahip cikacak evet arkadas olsun diye istedim o simdi benim hem arkadasim hemde su dunyaya tutunabilmemdeki tek sebep evladima kiyamam tabiki gu yuzden zaten boyleyim ben evladim hep iyi olsun iaterim hangi anne evladi kotu olsun ister ki.

wolf ayni seyleri savunuyoruz ancak bizim belli bir yasta, belli bir egitimle gorebilip cesaret edebildigimize bu kizcagiz 20 yasinda vakif olmayabilir, cesaret edemeyebilir.

Ama bundan sonra evladini alip baba evine donup, ailene - sadece anne ve babana - bosanmak icin gereken aciklamalari yapip, yardim isteyeceksin degil mi Akilsizbasim

Aslinda burda paylasilanlardan sonra haklisiniz bosanmaliyim ama bunu ona nasil bir dille nasil bir izah tarziyla soylemeliyim sizce yani bana ve ogluma zarar vermeden bu isin icinden nasil cikabilirim.
Gerçekten nikinizle uyumlusunuz onu bisey açıklama kucağına bebisini al çik git ailene.bir anne böyle ciddi bi konu için paranoyak olmaz ben inandım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…