- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
Ben mi anlatamadim yoksa siz mi anlamadiniz acaba Wolfrog bilmiyorum konuyu iyice okuyup değerlendirseydiniz boyle bir yorum yapmazdiniz.
Adam yikiyor dokuyor vuruyor kadin bisey yapmadigi zamanlarda bile korkuyorum diyor peki o yavrucagin psikolojisi nasildir her ne olursa olsun babasiz buyutme diyosunuz siz boyle seyleri yasadinizmi Allahta yasatmasin anlamak zor değil o kadar o çocuk babaya benzeyecek kadinada cocuguda üzüldüm bosanmak daha doğru.Öncelikle Allah kolaylık versin sana tavsiyem ne olursa olsun çocunu birakma ve çocunla birlikte ondan uzaklaş yani onu terket eger sana gelip bidaha yalvarip yakarırsa ona once git tedavi ol yada ailecek aile terapistine gidelim tedavi olalım ondan sonra gelirim de bunu da kabul etmezse ozaman ayrıl gitsin bu dunyada bi tek boşanan sen ben deilizki yani boşanmak ta bi haktır. yine de çocunu baba sevgisinden mahrum etme ne kadar kötü olursa olsun sonucta o çocuğunun babası bi zamanlar sevdiğn adamdi.ayrılsanda onu çocundan ayirma çocunu da baba sevgisinden mahrum etme. Çünkü anne veya baba sevgisi görmeyen cocuklarin geleceği olmuyo...
yani baba veya anne sevgisinden mahrum büyüyen çocuklar gelcek te şiddete kötülüğe daha da meyilli oluyorlar...onun için çok iyi düşün ve öyle ver kararini
Yine de hiç bişey kendinden canından çocuğndan onemli deil sana zarar vermesine sakın firsat verme...
Allah boylelerin canını alsin sende al oğlunu kaç kurtar kendini o adamdan. Hayvan bile diyemediğim kişi nasıl olur da evladına böyle davranır tövbe bismillah hayvanin bile bi şerefi var be canım güzel kardeşim kendini de evladını da kurtar ondan... ama önce onun yaptıklarını yargıya karşı ispatlaman gerekiyo ki sen hakliyken haksız yere düşme sana tavsiyem önce onun yaptiklarını ispatla herkese en önemlisi de yargı zaten gerisi kolay zaten devlet ve herkes senin yanında şimdi kadınlar daha onemli bu kadar düşünup kafayı yicem diyosyn da Allah korusun sana bişey olsa o hastalikli ruhlu sapık srnim çocunu bakmaz lütfen önce kendi sağlıgın çünku sen olmazsan çocuğunda perişan olur yani önce sen sen sen...Oglumu surekli seyine yakin tutuyor oglum debeleniyor hani kwndince oynamaya calisiyor ama fark ettim ki oglum hwr esime dokundugunda o bundan zevk aliyor surekli her fırsatta gizli gizli dudaklarinda opmeyw calisiyor bir gun dedimki Allahim yapiyorsa ogluma bisey ben gormuyorum zen görüyorsun bana bir işaret gönder kendisinden cikart yarabbim dedim ve esim aksam eve geldi ia yerinde sakatlanmis yani ne diyeyim bilemedim ama simdi cikip gidersem onun gibi sapik biri ortada dolanacak ve kim bilir kime musallat olacak geceleri gözüme uyku girmiyor düşünmekten hasta olucam artik.
buyuk bir gazetede kadin ve cocuga siddet uzerine yillarca calistim. elimizden kamuya yansimayan ne haberler gecti.Semurcan tesekkur ederim iste boyle akillardan bahsediyorum bende ondan kararsiz kaldim sizce ceza almaz mi bilmiyorum alir diye düşünuyorum sonucta elde delil olur o zaman.
bu baska sebepleri onceden yazip, bir de bu var bosansam mi denilecek bir sey de degil.
Sanki onemsiz bir ayrintiymis gibi ayrica anlatmasi cok ilginc ya. Direkt ilk sebep bu olmali.
18 yasinda evden kacip, evlenip; sonrasinda anne olmak elbette ki kolay seyler degil. hele bu travmalari hayata buyur etmeye vesile olan kisinin de ayri bir travma olmasi... konu sahibini anliyorum ama anlamam yetmiyor.
ya evladini al git.
velayet zaten her halukarda annenindir. ki sanmiyorum ki adam diger iki evladini aramazken, senin evladini arasin.
gir calis, gul gibi bak evladina ananla babanla.
ortada kesin bir sey var yok, paranoyaniz yahut degil. sizinki, cocugun maruz birakilmamasi gereken bir hane ortamina donusmus.
buyuk bir gazetede kadin ve cocuga siddet uzerine yillarca calistim. elimizden kamuya yansimayan ne haberler gecti.
akli selim olun lutfen, cocugunuz bir kobay degil. empati kuruyorum, ellerimle parcalarim esinizi yerinizde olsam.
allah dusmanima yasatmasin.
bu buradan konu acip da ne yapsan denilecek bir sey degil.
bu baska sebepleri onceden yazip, bir de bu var bosansam mi denilecek bir sey de degil.
evladinizi alip ailenizin evine gidin.
bu arada bosanmis bir anne baba evladiyim. aslan gibiyim; siddete mealim de yokseviyan
bu, bosanma denilecek bir konu degil. ilk defa bu sitede yazacagim ki bunu:
DERHAL BOSAN.
İlk yorumları okuyunca bende yuvadağilmasin diye gerçi ortada yuva denecek bişi de kalmamış Ben ne bileyim adamın böyle hastalıklı sapık oldunu ağızlarim dişlerim kitlendi ya ogluna yakın tutuyo şeyini deyince kalp krizi gecircektim az kalsin okurken bile boyle oldum da Allah yaşayana sabir versin nedimki... onun yerine koyuyom kendimi de yani düşünenmim valla paramparça eder yirtar parça puskül ederdim o mahlukatiAdam yikiyor dokuyor vuruyor kadin bisey yapmadigi zamanlarda bile korkuyorum diyor peki o yavrucagin psikolojisi nasildir her ne olursa olsun babasiz buyutme diyosunuz siz boyle seyleri yasadinizmi Allahta yasatmasin anlamak zor değil o kadar o çocuk babaya benzeyecek kadinada cocuguda üzüldüm bosanmak daha doğru.
Tamam kolay degil de yas kac olursa olsun, ne kadar cahil olunursa olunsun annelik icgudusu diye bir sey var. Cocuk nelere maruz kaliyor konu sahibi hala ispatlama derdinde. Nasil ispatlayacak? Kocasini cocugunu taciz ederken yakalayarak. Buna izin verecek yani. Ay cildiracagim ya.
Hani aylar once bir uvey anne iki cocuga eziyet etmisti, erkek olanin makatindan oklava sokmustu hani. Kadinin bu derece ileriye gitmesinin sebebi kocasinin ispatlama sevdasiydi. Eve gizli kamera yerlestirmiste gizli kamera cekecekte delil olacak. Yeterince zaman kaybetti olan cocuklara oldu. Uvey anneye verilen hangi ceza cocugun yasadiklarini unutturabilecek. Madem supheleniyordu bunlarin olmasina izin vermeden bosan degil mi?
Gerçekten nikinizle uyumlusunuz onu bisey açıklama kucağına bebisini al çik git ailene.bir anne böyle ciddi bi konu için paranoyak olmaz ben inandım sanaAslinda burda paylasilanlardan sonra haklisiniz bosanmaliyim ama bunu ona nasil bir dille nasil bir izah tarziyla soylemeliyim sizce yani bana ve ogluma zarar vermeden bu isin icinden nasil cikabilirim.
beni bir yerde annem yönlendiriyor kanıtla diye bu yuzden dedim annem kanitlarsan ceza alir yaklasmaz size dedigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?