Çok çaresizim...

Annem de sadece kanitlaki size yaklaşması n derdinde bilmiyorum hangi yaslardasiniz belki benim yasimda daha akilli olgun davrananlar vardir ama vurun kahpeye der gibi hurra yuklenince is çöZülmüyor ki olevet ortada yapilan buyuk yanlia var ama cozmek icin akil aradim bende benim hic cevremde kimse yok bana akil verecek sadece annemle telefonda konuşuyorum oda boyle bir akil verdi.

Aslinda burda paylasilanlardan sonra haklisiniz bosanmaliyim ama bunu ona nasil bir dille nasil bir izah tarziyla soylemeliyim sizce yani bana ve ogluma zarar vermeden bu isin icinden nasil cikabilirim.
Hiç açıklama bence hemen kocan evde yokken al çocunu da kaç kurtul
eğer açıklatsan herşeyi yapar neler duyup görmiyoruzki haberlerde o kadar kötüyse sen ben ayrılacam dediğin zaman Allah korusun o mahlukat dediğm kişisi seni acımadan cekip vurur oldurur ... siz en iyisi evladinizi Alın kaçın oşegirden âçıklama yapmayın sakın ayrılık lafinı etmeyin o evde yok ken al çocuğnu da kaç kurtar kendini o hastalıklı sapık mahlukattan hiç bis açıklama yapmadan kaç yoksa sana zarar verir Allah yardımcı olsun...

cocugunu al ve baba evine git. babanla konus, bir avukat bulmasini soyle. esin seni aradiginda da baban karsisina cikip bu evliligin bittigini erkekce ifade etsin. muhattap olma.

Seviyan Allah razi olsun aslinda yarin gidebilirim dediginiz gibi gitmeliyim artik deşiştirmenin bir manasi yok beklemem lazim kafama koydum inşallah yarin bir aksilik cikmaz.

Semurcan Gecen seferde eve gittigimde babami aradi ve babami suçladı benim yuvami yikmayin diye aslinda arada kaldim söyleyip gitmek mi söylemeden gitmek mi?

Semurcan Gecen seferde eve gittigimde babami aradi ve babami suçladı benim yuvami yikmayin diye aslinda arada kaldim söyleyip gitmek mi söylemeden gitmek mi?
Akilsizbasim
cok net ki biz bundan sonraki zamanlarda senin cok konunu okuyacagiz, cunku sen gitmeyecek, gitsen de bosanamayacak geri doneceksin. bari yat uyu ki evladina sabah bakabilmek icin enerjin olsun.

Seviyan Allah razi olsun aslinda yarin gidebilirim dediginiz gibi gitmeliyim artik deşiştirmenin bir manasi yok beklemem lazim kafama koydum inşallah yarin bir aksilik cikmaz.
Aman sakin davran her zamanki gibi sakin ol o sana ne şöylerse alttan al onun evden çıktina emin ol al çocuğu kaç kurtul evde bişey unutur geri gelir yakalanirsin gidene kadar camdan bile bak al çocunu kaç kurtar aman yakalanim deme valla düşüncesi bile kötü... eşya alim deme eşya toplim derken yakalanırsın. Heme çocunla kaç uzaklaş ordan

Ve ailem baska ilde yaşıyor bize 8 saat uzakliktalar.
Salakmısın sen yoksa hep mi kafayı yedin yoksa ancaki yazdıkların yalan mıydı eğer yazdıkların gercekse kocan evde yokken sakın ayrilacani söyleme o kadar paranoyok bi kişi beni birakmasın diye sana da zarar verir kendini düşünmisen o el kadar çocuğu düşünür insan be yazik çocuğun ortada kalcak... o yakında daha da zarar verir sana da cocuga da. çocuğun sağlığını çocuğun ilerdeki cinsel yaşamını düşün lütfen kendin kaçmisan da o cocuğu onun cinsel oyunlarına oyuncak etme sen ne biçim annesin be biraz çocunu düşünisen al çocunu kaç sakın ona ayrılık lafinı etmeyin yoksa size de zarar verir. Allah yardımcın olsun. En önemlisi Allah sana aķıl fikir versin nasıl bu kadar rahat olabiliyosun anlamiyorum...

Son düzenleme:
şu cocuk yasında yasamak zorunda olduklarına cok uzuldum canıminşAllah geberırde kımseye saramaz tamamen kurtulursun.Allah yardımcın olsun..

Akilsizbasim
cok net ki biz bundan sonraki zamanlarda senin cok konunu okuyacagiz, cunku sen gitmeyecek, gitsen de bosanamayacak geri doneceksin. bari yat uyu ki evladina sabah bakabilmek icin enerjin olsun.

Ama boşansın yaa mutlaka boşansın! O çocuk o babayla aynı evde kalmamalı. Annesi başındayken neler yapmış, çocuk ya babayla yalnız kalırsa

Aman Allah'ım neler diyorum, baba bu ya

yıllarca kayınbabasının cinsel istismarına uğramış bir gelini, sitede oturan arkadaşlarımızla polisi arayıp şikayet ettik,sivil bir bayan polis gelip herşeyi ,kadından gizlice dinledi ,bu ortamı sağladık ve sonuç kayınbaba hapse atıldı,sosyal hizmetler kadını ve çocuğunu gizliden başka bir şehire bizim bile bilmediğimiz bir yere götürdüler......hangi kadın evladının babasına iftira atar ve buna da polis kayıtsız kalır...lütfen benimde 8 aylık bir yavrum var, kendinizi düşünmüyorsanızda o masumu düşünüp hemen polise başvurun yardım talep edin,bunları sır gibi saklıyorlar ve eşiniz olacak o sapığı kıllandırmadan,tereyağından kıl çeker gibi yapıyorlar,mutlaka arayın ve kurtulun...

bence siz ikinizde kafayı yemişsiniz,eşinde sende.bütün yorumları tek tek okudum sonuç bu kusura bakmayın

Aslinda burda paylasilanlardan sonra haklisiniz bosanmaliyim ama bunu ona nasil bir dille nasil bir izah tarziyla soylemeliyim sizce yani bana ve ogluma zarar vermeden bu isin icinden nasil cikabilirim.

Manyak mısın arkadaşım
Adam el kadar bebeği taciz ediyor sen hala izahtan bahsediyorsun
Al çocuğunu git polise, kopar yaygarayı
Aklını mı yedin sen neyin yolunu arıyorsun
Yerim öyle herifin belalılığını, çocuğuma dokunacak öyle ciğerini deşerim adamın yaa

Haklısin o ömur boyu muhabbeti hapis muhabbeti bırak o gibileri dar ağacında sallandırmak gerek... ne demek ya insan kendi çocuna kendi canına böyle pis böyle mide bulandırıcı tövbe bismillah şimdi bana yakışmayan lafları sòyletmesin
hani 2 3sene önce 17 aylık çocuğu babası kucanda taciz etmişti de bütün türkiye ayağa kalkmışti simdi hemen polisi bırak savcıya git herşeyi anlat elinde delilin olsun hemen kurtul o mahlukattan

inan okuduğum dakikadan itibaren kendime gelemedim.....bir insanı bu şüphe öldürür ya da katil yapar,konu sahibi neyi bekliyor anlamadım.........

Geri döndüm eşimle birlikteyim aslinda öyle ama esimin psikolojik problemleri oldugu icin ayrilirsam eğer ailemi de rahatsiz eder diye korkuyorum.
ya burası dağ başımı pskolojik bir manyagın elinde ne kadar sağlıklı büyür ki bu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…