Çok çaresizim...

Bu kadar bencil olmaya gerek yok insan evladini tabiki düşünür ben canimi veririm onun icin ama benim paranoyakliklarim yuzunden oglumla babasının arasinin acilmasini istemem.
Şimdi o bebeğin durumuna üzüldüm ya annesi ya paranoyak yada babası çocuk sapikligi yapiya inanamıyorum o bebeğin ne günahı var o küçücük minik doğarken ne anne babasını seçme hakkı vardı nede yaşadıklarını seçme hakkı vardı yazik be
ALLAH O BEBEĞE O MİNİCİK GÜNAHSIZ MASUMA YARDIM ETSİN hemde bağırarak içten yalvarıyorum ALLAH'A....

Disardan konusmak her zaman kolaydir belki ses kaydettigimi anladida sesini cikartmadi bilemezsin bende bilemem ama baba evine gidecem en kisa zamanda cunku paranoyak olmadigimi düşünüyorum tamam ben asiri evhamliyimdir dogru ama paranoyaklik yok diye düşünüyorum emin olamadim Allah biliyor ya halimi ben simdi sana ne anlatsam bos cok hastayim 2 gundur iyileştiğimde baba evine döneğim az once annemle konustum oda geri donmemi istiyor babamda kizip duruyormus geri gelsin niye duruyor hala diye.Evet kendi icimde psikolojik bunalımlarım var evwt evhamin nirvanasini yasiyorum ama ben evlendigim adamin kocamin normal olmadigi kanisindayim bundanda eminim Allah nasip ederse iki gune kalmaz iyilesirim oglumuda alip gidicem ailem destek olacakmis kararimi verdim ona yakalanmadan hic bisey caktirmadan gidecem umarim hakkimizda hep hayirlisi olur.

Öncelikle geçmiş olsun yani sende sorun yoksa ne güzel ailen de sahip çıkıyo bence şu an bebeğinizin sağlıklı huzurlu bi ortama ihtiyacı var. Sen bari bebeğine sahip çık ve bebeğin neye ihtiyacı olduni en çok anneler hissedermiş yani anne ve bebeğin arasında çok özel bi bağ vardır bu daha anne karnında rahime düştüğü zaman başlarmış anna huzurlu isebebekte huzurlu olur yani bunu herkad8n bilir anne karnında bebek anne ne hissetse bebek te onu yaşarmış babalık ise bebek doğduktan sonra bebekle zaman gecirerek yaşanmışlıklarla oluşurmuş babalık o yüzden baba sahip çıkar anne ise içten severmiş ya ne güzel baban sana sahip çıkıyo annende senin acı çekmeni istemiyo daha ne diye çekiyon o adamın kahrinı... burda herkes senin ve bebenin iyilini düşünüyo diye diye yaza yaza bıktık atık klişe oldu bu söz bebeni al kaç kurtar kendini daha ne ailen de seniseviyo ve sana sahip çıkıyo daha neyi bekliyonki...kanıtlicam diye kendini boşuna heba ediyon...

yorumlari yazdıklarınızın hepsini okudum. ona gore yorum yapıyorum.

bence siz boşanmayın. bırakın eşinizde oğlunuzu tacize devam etsin. sizinde dediginiz gibi " BOŞANIRSANIZ IKI KIZ KARDESINIZE SARAR" sonuçta kiz kardeşlerin, tacize hatta ilerde tecavüze uğrayacak oglundan daha kıymetli. INKAR ETME bunları sen yazmışsın.

GALIBA ONLA YAŞAYA YAŞAYA HERSEY NORMALLEŞMİŞ SIZIN İÇİN DE.

VE ENSEST VE TACIZ TECAVÜZDE NORMALLEŞME YOLUNDA...

YAKININIZDA OLSAM AZ BİRAZ TANISAM ADRESINIZI BILSEM..SOSYAL HIZMETLERE SIKAYET EDIP, O ÇOCUĞU ELINIZDEN ALMALARI İÇİN ELIMDEN GELENI YAPARIM.

HAKARET ETMEK ISTIYORUM AMA

KADIN KADIN !!!! BU İŞ BOŞANMA OLAYI FALAN DEĞİL FARKINDA MISIN !!!

Doğru dışardan konuşuyoruz bizsenin yaşadıklarını bilmeyiz ama buraya konu âçıp yorum bekliyosan çare bekliyosan biz de kaďinlar kulübü üyesi olarak seninderdime yorum yaparak care ve çözüm uretmeye calisiyoruz tarafsız olarak gerçi sadecesenin yazdiklarina karşı yorum yapıyoruz ne seni nede o adamı taniyoruz bilmiyoruz sadece iyimser bi şekilde dertlere çözüm üretmeye calışıyoruz dertlerimize yani sonuçta hepimiz akıl akildan üstündür deyip dertlerimizi birbirmize açıp çözüm ariyoz bence dişardan konuşmak kolay dememelisin çünkü herkesin başında bi dert var yani anlıyorum senin derdini simdi senin yerinde olsaydım yazďıklarımı aynen uygulayıp yapardim ne güzel ailen de sahip çıkıyo benim ailem ise beni kapiya atan eski eşimle bir olup kv ile kol kola gezip benisamsuna deli hastanesine yatirmaya calıştı çünku beni çocuklarımla kabul etmediler yani beni eşimin aileside benim kendi ailem de bir olup beni bütün haklarım dan mahrum edip çocuklarımı elimden almakti amaçları benim ve eski esimin ailesinin işine geliyodu benim deli hasyanesine yatmam amaben onlardan daha akılli davranarak bu dert lerden lurtuldum halada benimle ugrasiyorlarya neyse çok uzun oldu ama senin ailen sana ve bebeğine sahip çıkıyo bundan daha güzel ne olabilir ki ...

ÇOK HAKLISIN AYNEN SANA KATILIYORUM

Ya bence hala o adamı seviyon ondan vazgeçmek istemiyon ailenede ondan gitmek istemiyon yaza yaza bıktım ya yazık o BEBEĞE sevgiden önce bebegini düşün bence yoksa çoktanbitirmiştin zaten demedinmi baştan beri yapıyo kotuluklerini ben göremedim saf ve temiz duygularla sevdimdiye sen gormuyorsun adamın gerçek yüzünü ya sen hala yasadiklarinin farkında deilsin senin gözünü aşk kör etmiş artık o sevgi perdesini kaldırda gerçeklerle yuzleş başlarda bi yorum yapılmıştı nickinle uyumlusun akilsizbaşş diye bunu seni küçük düşürmek için yazmıyom aklını başına yopla diye yazıyom yani bi ata sözü var yeri gelmişken onu yazmadam olmicak akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye bi söz vardır gerçek senin akilsizlığıni o masum bebek çekecek kendine gel ve kardeşlerini düşünüceni o kendini korumasını bile bilmeyen o bebeğini düşün en azindan kardeşlerin bari kendiyi korumasını biliyo ama p masum GÜNAHSIZ korunmaya muhyaç

Ya bence hala o adamı seviyon ondan vazgeçmek istemiyon ailenede ondan gitmek istemiyon yaza yaza bıktım ya yazık o BEBEĞE sevgiden önce bebegini düşün bence yoksa çoktanbitirmiştin zaten demedinmi baştan beri yapıyo kotuluklerini ben göremedim saf ve temiz duygularla sevdimdiye sen gormuyorsun adamın gerçek yüzünü ya sen hala yasadiklarinin farkında deilsin senin gözünü aşk kör etmiş artık o sevgi perdesini kaldırda gerçeklerle yuzleş başlarda bi yorum yapılmıştı nickinle uyumlusun akilsizbaşş diye bunu seni küçük düşürmek için yazmıyom aklını başına yopla diye yazıyom yani bi ata sözü var yeri gelmişken onu yazmadam olmicak akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye bi söz vardır gerçek senin akilsizlığıni o masum bebek çekecek kendine gel ve kardeşlerini düşünüceni o kendini korumasını bile bilmeyen o bebeğini düşün en azindan kardeşlerin bari kendiyi korumasını biliyo ama p masum GÜNAHSIZ korunmaya muhyaç

Gerçekten çok kötü oldum konunuzu okuyunca. Psikologa oğlunuzun dudagindan öpmeye çalıştığını soylediniz mi? Onlar maalesef bu konularla çok hasır nesirler ne olaylar geliyor.
Bana normal gelmedi. Siz ortada bişey yok diyorsunuz ancak adamın geçmişi de göz önüne alınırsa, aldattığı için ayrılması pedofili olma ihtimali de yüksektir.
Bu konuda bilgi sahibi insanlara danışın ve artık kendinize bir yol çizin. Delil filan aramayın çocuğu yem etmek demek delil sadece.
Bi yerinde henüz anlamayacak yaşta neyse ki demişsiniz. Bebeklerin zihnini küçük görmeyelim hatirlamayacak olsa bile bilinç altı denen bir gerçek var.

Ya burda biride dememis sixde tuafdınız benim kıx cocugum vat babasının kucagına otutur. Dix neye dayanarak bundan smx ediyordunuz bebek xıplar hoplar kucakta adamın kucahında sryi var fiye bebegimi almasın bu ne kirli düsünceler böyle. Bebegi alıp seyine sürtüyor yüzü hmxü drğisiyorsa ayrı ana cocuhu dudagındn öpmüd nolmus benim kızımda öper babasını dudagından anlık bi srkilde babasıı sehvetmi duyacak bana sacma geid.. Bence icin rahat drgilsr ispatla ama bence srnini düsünme tarxın yallis

Baba cocugu dudagından öptü düye sapıkmı olur.... Öpmek var öpüsmek var bence cok tuaf yargılar bunlar. Baba da anbede bebeğini öper dudagınıda bacagınıda kolunuda sapık damgası vurmak icin yetersiz konu sahıibi sahlıklı düsünemiyor...

Annede , babada çocuğu dudağından öpmemeli bu çok yanlış . Sadece bu da değil çocuğu zorla yanağından bile olsa öpüp sevmemeli , poposuna vurarak sevmemeli , istemediği kişilerin kendisini sevmesi , öpmesi icin zorlanmamalı , hadi git o senin amcan , teyzen vs. diye baskı kurulmamalı ve daha bir sürü önemli detay . Mesele sadece ebeveynin tacizci olması değil , daha çok ufakken bedeni hakkında tek söz sahibinin kendisi olduğunu , istemediği taktirde en yakını dahi olsa kimsenin ona dokunmaya dahi hakkı olmadığını , bazı bölgelerin özel olduğu ve kimsenin dokunmaması gerektiği , istemediği bir durumla karşılaştığında tepki verebilmesi için önemli bunlar . Ve şu an aklıma gelmeyen dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar daha vardır eminim .
Bunlar ufak ama bilinç oluşturmada önemli ayrıntılar .

Tabiki haklısımız dusuncenıze katılıyotum. Ama bir anbe babaya sapık demek iicin yeterli drgil bence

Tabiki haklısımız dusuncenıze katılıyotum. Ama bir anbe babaya sapık demek iicin yeterli drgil bence
Tabii ki değil .
Ben sadece sevgimizden ötürü yaptığımız yanlış ama aslında çok önemli ve çok dikkat etmemiz gereken bazı davranışlarımıza örnek vermek istedim .

Allah kadınlara 6. Hissi vermiş ki kendilerini ve çocuklarını tehlikelerden korusunlar diye. Bir erkeğin sapık olduğunu hissediyorsan sapıktır büyük ihtimalle.
Kızım sen kaç ordan sinirim tepeme çıktı ya düşünemiyorum artık, pis ensest deli adam

Belkide yanlis olabilir dusuncem bilemem orasini.

Biktim artik biktim babam arayip 3 ay sonra gel dedi elime x yerden para gececk o zaman gel simdi senin dertlerinle ugrasacak gucum yok dedi artik dayanamıyorum ya ensest olmasa bile bu adam cekilecek dert degil her Allahin gunu kavga gurultu ya kadin siginma evine siginsam bi cikis yolu olurmu biktim artik ya aklimi yitirmek uzereyim dayanamiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sinir artik mideme vurur oldu oglum olmasa intihari dusunurdum ama oglum var napacagimi şaşırdım babam bana destek oldugunu soyleyen babam biranda yari yolda birakti beni hickimseden fayda yok cildirmak uzereyim bi akil verin ne olur ya aklimi kaciricam artik hiktim yeteeeeer diye bagirasim geliyor Allah rizasi icin bi akil bi cikis yolu gosterin ya bu adama 3 ay degil 3 gun sabredecek sabrim kalmadi.

Dogru haklisiniz psikolog bulundugum yereen biraz uzak gidip yardim almadim ama zaten ensest olmasa bile ki oldugunu düşünüyorum ama olmasa bile cekilecek dert degil herseye kavga çıkartıyor sürekli surekli kavga surekli gurultu bagirti artik katlanamıyorum.

Once sakinlesin lütfen. İntiharı hemen silin aklanizdan sizin tatlı bir bebeginiz var tüm dünyası siz olan.
Babanız öyle dese de gidin derim ben. Ben olsam giderim " eve almiycak misiniz kapnizda yatarim" derim. Benim paraya değil dağ gibi baba kapisina ihtiyacım var derim.
Babaniz buna nasıl dayanır ki? Bence açarlar kapılarını. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Hadi olmadı en kötü geçici olarak kadın sığınma evine gideblirsiniz. Kendinize is bulun derim.

Nasılsın ne yaptin bebeğin ne durumda babanlara gittinmi merak ediyom ne durmdasın aklima geliyoz bazen sizin ve bebeğinizin halinize üzülüyorum ne yaptın cevap yaz bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…