Çok çaresizim...

Insa
Insan korkudan aklini bile kacirabilir sen güçlü çocuğunu seven sahip çıkan bir kadınsın anasin.yarın mahserde sen bu çocuğuna neden sahip cikmadin diye sorulunca ne cevap vereceksin.cocuguna bi kotuluk yapsa oglun buyuyunce anne beni neden korumadin kurtarmadin o adamdan diyecek ne cevap vereceksin.kotuluk yapandan çok kotuluk yapmasına engel olmayan izin veren sorumludur hiç korkma.Allah mazlumun yanındadır.sen akilli bi kadınsın.biz nice cesur korkusuz savaşçı kadınların torunlariyiz bir pislikten bu kadar zor değil kurtulmak.o herif hasta düzelmez.obur kadını rahatsız ediyormu hayır.ailene git kanıt falan uğraşma.giderken de dikkatli ol konu komşuya bisey deme.

Bu şekilde tedaviyi reddeden kişiler için doktorlar yemeklerine katabileceğiniz damla şeklinde ilaç veriyor bazen. Eşiniz olmadan bi doktorla görüşüp durumu anlatın daha önce verilen ilacın adını ve eşinizin ilacı kullanmadığını söyleyin belki bi yol gösterir. Ama Sak'ın kendi kafanıza göre ilaçları ezeyim yemeğine katayım diye düşünmeyin bazı ilaçlar zehirleyebiliyor

Hayir tedavi görmüyor psikiyatri ste götürdüm yazdigi ilaci almadi bile benimde almama izin vermedi ben esimin ikinci evliligiyim buda önemli bir sorun aslinda.

Doktorun yanina ilk ben girdim dedim boyle boyle ofke kontrol sorunu var diye oda bana bu kendi karakteribiz ona bisey yapamayiz ama yinede hastayı bi goreyim dedi bende esimi gönderdim doktorun yanina 5 dakika bile surmedi girdi cikti ikinci yuzunu gostermis doktorda oylesine bi ilac yazmış göndermiş yani tedaviyle olabilecek bisey degil ben ondan kurtuldugumda benim tedavi olmam lazim psikolojik olarak çöktüm hic birseye tahammül edemiyorum insan paranoyak bir sekilde surekli arkasini kollayarak hayat geciremezki bende yapamiyorum oglum daha 7 aylik ve bazi seyleri anlayacak yasa gelmeden boyle bir babadan kurtarmaliyim aslinda insan yasadikca anliyor Allah kimseye yasatmasin o kadar zor bie durum ki.

Kaçmasaymışsın keşke ama olan olmuş.Kara sevda işe yaramıyor işte mantık olmayınca.

Madem ailenin evine dönebildin. Neden geri gidiyorsun? Son ve kesin dönüş yapmazsan bu kör düğümden kurtulamazsın. Eşinin ne sorunları var?

Bende çocuğu büyük bişi sandımdı
o daha minicik bir melek be
Allah korusunda beben hayatt boyu silemiceğe bir izbırakır hemen o bebeği kaçır kurtar o mahlukattan

boooosaaaaaann oglunu al ve ise gir calismiyorsan cocuguna dort dortluk bak babanda kal veya ev tut ama dogulular torunlarina cok duskun olur sanslisin:)

tacize kadar okudum durdum herşeye katlanılır çözüm bulunur v.s. ama kendi çocuğuna taciz yapan adamın taciz eden yerlerini keserim.evlat bu daha üstün bir sevgi varmı.dünyada bir pisslikten kurtulur.kardeşim durma orda artık sakın herşey olcağına varır en azından sen elinden geleni yapmış olursun.

Acaba ne yaptı merak edim ne oldu babasigile gittimi acaba hiç cevap yazmisın yakalandınmı yoksa bebeğin şu an ne durumda nasılsınız ne yaptız kaçıp kurtulduzmu.

ama bu imkansız onun bir babası var ve siz bunu değiştiremezsiniz boşanın ama bu dediğinizi yapamazsınız

inşallah gerçekten oğlunu o sapığın elinden kurtarırsın. böyle bir şüphe durduk yerde ortaya çıkmaz insanda. demek ki gerçek. buna rağmen sen o pislikle yaşamaya devam edersen ve çocuğunun istismara belki tecavüze uğramasına neden olursan, seni ve eşini Allah bildiği gibi yapsın inşallah.
her şey bir yana, öz evladını istismar edene hala katlanmanın mantıklı hiçbir gerekçesi, bahanesi yok.

Yakalandim dun aksam annemle yaniniza geliyorum diye konusuyorduk o arada esimde aradi durdu aonra onunla konusmaya başladım ne konuşuyorsun annenle dedi dertlesiyoruz dedim senin ne derdin var dedi beni bunaltti bende sensin dedim ben zaten anlmistim senin bi derdin oldugunu zaten dedi bende ayrilmak istiyorum senden dedim oda yine basladi ben sana ne yaptim evden ise işten eve geliyorum dedi bende gidicem artik konusmayalim dedim ben seni sonra ararim dedi kapatti yarim saat gecmeden eve geldi 2-3 saat oturduk konuştuk surekli agladi bir daha bisey yapmiycam iyi olucam senin iatedigin gibi biri olucam dedi bende inanmiyorum artik sana dedim aen ne kadar vicdansizsin bu cocugu babasindan nasil ayirirsin dedi bende sen cok mu vicdanlisin dedim taciz olayini hic acmadim cunku kesin gozumle gordugum emin oldugum bisey yok ve ortada o kadar apaçık bisey olmadan onu suclamak istemedim aon zamanlarda cok iyi davraniyor bana ister kizin iater kizmayin ben onu cok severek kactim aimdi eskisi gibi sevmiyorum ama duzelecegini soyluyor diger konularda haaa ama gelgelelim taciz olayi boyut degistirse herşey farklilasir belkide sadece ben paranoyakça davraniyorumdur bunu bilmeden onu suclayamam emin olamıyorum vicdanimi rahatlatmam lazim yoksa durduk yere oglumu babasiz birakmak istemiyorum gelgelim ne konustugumuza annenlerin oldugu x yere taşınalım sende rahatlarsin dedi hem psikolojin de duzelir dedi sende bunaliyorsun depreayona giriyorsun senide anliyorum dedi artik sana daha cok destek olucam dedi ogluma daha cok vakit ayiricam dedi yani söyledi de söyledi neyse sadede geleyim polis tanidigim biri var onunla konustum eve gizli kamera yerleştiricez haftaya ben başka odalardayken ne yapiyor izliycez ben mi paranoyagim yoksa gercekten o bir pedofili hastasi mi anlamia olacagim.Sizdeb istediğim şey iyi düşünüp cevap yazin bir insana agzini geleni saymak kolay akillica ve duzgun cevap vermek zor ben duzgun cevaplar istiyorum.

Hissetmiştim yakalanicanı daha doğrusu benim hissettimlerim hep doğru çıkar
herşeyde bi hayır vardır derler senin yakalan dığında da vardır bi hayır konuşup son bi şans verdiğin de güzel
ya benim fikrim şöyle ki ya sen adamin yalandan günahını alıyon yada adam tam psikopat öyle şeyler yazdın ki bende inanďım ya ne dimki kamera koymak güzell ama haydi kamerayı koydun senin dediğin gibiyse adam o adamın yanında nasıl bırakabilcen minicik bi bebegi bi daha ayni şeyi o mide kaldırmicak şeyleri yapmasına nasıl müsade etcen annesi olarak... o bebek bunlari haketmedi bu şeyleri nasil olur da bebeğine bile bile kaldırılmicak şeyleri ominicik bebeğin omuzuna yüklemeye hakkın yok. Lütfen bunu bebeğine yapma... eğer adam öyle ise lütfen kanıtlicam diye o bebeği onun yanında birakarak yıpratma eğer şüphelerin doğru ise o adam minicik bebegine ömür boyu silinmicek şey yapar lütfen buna yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…