- 6 Mart 2016
- 411
- 362
- 18
- 38
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
Allaha sığin ve bide bir an önce o mahlukattan kurtulmaya bak kurtulunca da buraya yazmaya devam et. Derdine çare ondan kurtulmak bunu sakin unutmaSeviyan bana destek oldugun icin tesekkur ederim oglumla beraber kurtuldugumda buraya yazarim yine insallah.
teşhis ne peki ?Hayir tedavi görmüyor psikiyatri ste götürdüm yazdigi ilaci almadi bile benimde almama izin vermedi ben esimin ikinci evliligiyim buda önemli bir sorun aslinda.
Insan korkudan aklini bile kacirabilir sen güçlü çocuğunu seven sahip çıkan bir kadınsın anasin.yarın mahserde sen bu çocuğuna neden sahip cikmadin diye sorulunca ne cevap vereceksin.cocuguna bi kotuluk yapsa oglun buyuyunce anne beni neden korumadin kurtarmadin o adamdan diyecek ne cevap vereceksin.kotuluk yapandan çok kotuluk yapmasına engel olmayan izin veren sorumludur hiç korkma.Allah mazlumun yanındadır.sen akilli bi kadınsın.biz nice cesur korkusuz savaşçı kadınların torunlariyiz bir pislikten bu kadar zor değil kurtulmak.o herif hasta düzelmez.obur kadını rahatsız ediyormu hayır.ailene git kanıt falan uğraşma.giderken de dikkatli ol konu komşuya bisey deme.Suna2222 aslında belkidedogru söylüyorsun ben gozumde buyutuyorumdur bugun akşam ise gittiginde gece burdan otobus kallkiyor bende cikip gitmek istiyorum artik cunku o evdeyken tuvalete bile zor giriyorum acaba bisey yapar mi diye banyoya o yokken giriyorum bu paranoyayla daha fazla yasayamayacagim.
Hayir tedavi görmüyor psikiyatri ste götürdüm yazdigi ilaci almadi bile benimde almama izin vermedi ben esimin ikinci evliligiyim buda önemli bir sorun aslinda.
Aslinda nerden baslasam bilmiyorum bu benim ilk üyeligim hanımların dertlerini paylaştığını görünce ister istemez bende paylasmak ve derdime ortak olacak birilerini istedim.7 aylik bir oglum var yaklasik 3 senelik de evliyim esimle kaçarak evlendik kaçtığım anda baslamisti pişmanligim ama is isten gecmisti babamin tarafi dogulu oldugu icin geri donme sansim yoktu aylar aylari kovaladi kavga gurultu siddet hic eksik olmadi sonra oglum dunyaya geldi be geldi ve sorunlar dahada büyüdü kacarak ciktigim o eve geri döndüm ama esim yalvar yakar aglaya zirlaya beni geri dönmeye ikna etti ve bu benim 3. evi terk edisimdi esimin psikolojik sorunlari beni mahvetti bittim tükendim artik ona katlanamıyorum oglumu babasiz büyütmek istiyorum ve zamani gelince ondan ayrilmak istiyorum kusura bakmayin cok uzun oldu kisaltmaya çalıştım ama pek olmadi şimdi ben ne yapmaliyim kendimi hic iyi hissetmiyorum.
Bende çocuğu büyük bişi sandımdıDoktorun yanina ilk ben girdim dedim boyle boyle ofke kontrol sorunu var diye oda bana bu kendi karakteribiz ona bisey yapamayiz ama yinede hastayı bi goreyim dedi bende esimi gönderdim doktorun yanina 5 dakika bile surmedi girdi cikti ikinci yuzunu gostermis doktorda oylesine bi ilac yazmış göndermiş yani tedaviyle olabilecek bisey degil ben ondan kurtuldugumda benim tedavi olmam lazim psikolojik olarak çöktüm hic birseye tahammül edemiyorum insan paranoyak bir sekilde surekli arkasini kollayarak hayat geciremezki bende yapamiyorum oglum daha 7 aylik ve bazi seyleri anlayacak yasa gelmeden boyle bir babadan kurtarmaliyim aslinda insan yasadikca anliyor Allah kimseye yasatmasin o kadar zor bie durum ki.
ama bu imkansız onun bir babası var ve siz bunu değiştiremezsiniz boşanın ama bu dediğinizi yapamazsınızAslında evet zamani geldi de geçiyor bile ama ben bosandigimda hixbir zaman babasini gormesine izin vermek istemiyorum cunku kadinlara olan zaafi hal hareketleri hic iyi bir rol model degil babasiz büyümesi daha iyi bir fikir degil mi acaba.
Akilsizbas kacıp kurtuldumu bebeni alabildiimi ne yaptı bilen varssa yazsın yaSon durum ne bence yolda insallah Allahim tüm zorda darda kalmış kadın ve cocuklarin yardımcısı olsun.
inşallah gerçekten oğlunu o sapığın elinden kurtarırsın. böyle bir şüphe durduk yerde ortaya çıkmaz insanda. demek ki gerçek. buna rağmen sen o pislikle yaşamaya devam edersen ve çocuğunun istismara belki tecavüze uğramasına neden olursan, seni ve eşini Allah bildiği gibi yapsın inşallah.Doktorun yanina ilk ben girdim dedim boyle boyle ofke kontrol sorunu var diye oda bana bu kendi karakteribiz ona bisey yapamayiz ama yinede hastayı bi goreyim dedi bende esimi gönderdim doktorun yanina 5 dakika bile surmedi girdi cikti ikinci yuzunu gostermis doktorda oylesine bi ilac yazmış göndermiş yani tedaviyle olabilecek bisey degil ben ondan kurtuldugumda benim tedavi olmam lazim psikolojik olarak çöktüm hic birseye tahammül edemiyorum insan paranoyak bir sekilde surekli arkasini kollayarak hayat geciremezki bende yapamiyorum oglum daha 7 aylik ve bazi seyleri anlayacak yasa gelmeden boyle bir babadan kurtarmaliyim aslinda insan yasadikca anliyor Allah kimseye yasatmasin o kadar zor bie durum ki.
Hissetmiştim yakalanicanı daha doğrusu benim hissettimlerim hep doğru çıkarYakalandim dun aksam annemle yaniniza geliyorum diye konusuyorduk o arada esimde aradi durdu aonra onunla konusmaya başladım ne konuşuyorsun annenle dedi dertlesiyoruz dedim senin ne derdin var dedi beni bunaltti bende sensin dedim ben zaten anlmistim senin bi derdin oldugunu zaten dedi bende ayrilmak istiyorum senden dedim oda yine basladi ben sana ne yaptim evden ise işten eve geliyorum dedi bende gidicem artik konusmayalim dedim ben seni sonra ararim dedi kapatti yarim saat gecmeden eve geldi 2-3 saat oturduk konuştuk surekli agladi bir daha bisey yapmiycam iyi olucam senin iatedigin gibi biri olucam dedi bende inanmiyorum artik sana dedim aen ne kadar vicdansizsin bu cocugu babasindan nasil ayirirsin dedi bende sen cok mu vicdanlisin dedim taciz olayini hic acmadim cunku kesin gozumle gordugum emin oldugum bisey yok ve ortada o kadar apaçık bisey olmadan onu suclamak istemedim aon zamanlarda cok iyi davraniyor bana ister kizin iater kizmayin ben onu cok severek kactim aimdi eskisi gibi sevmiyorum ama duzelecegini soyluyor diger konularda haaa ama gelgelelim taciz olayi boyut degistirse herşey farklilasir belkide sadece ben paranoyakça davraniyorumdur bunu bilmeden onu suclayamam emin olamıyorum vicdanimi rahatlatmam lazim yoksa durduk yere oglumu babasiz birakmak istemiyorum gelgelim ne konustugumuza annenlerin oldugu x yere taşınalım sende rahatlarsin dedi hem psikolojin de duzelir dedi sende bunaliyorsun depreayona giriyorsun senide anliyorum dedi artik sana daha cok destek olucam dedi ogluma daha cok vakit ayiricam dedi yani söyledi de söyledi neyse sadede geleyim polis tanidigim biri var onunla konustum eve gizli kamera yerleştiricez haftaya ben başka odalardayken ne yapiyor izliycez ben mi paranoyagim yoksa gercekten o bir pedofili hastasi mi anlamia olacagim.Sizdeb istediğim şey iyi düşünüp cevap yazin bir insana agzini geleni saymak kolay akillica ve duzgun cevap vermek zor ben duzgun cevaplar istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?