- 27 Mart 2016
- 93
- 31
- 3
- 30
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
peki kamerayı koyduğunda hemen izleme şansın oluyomu yani ya yapıyorsa ve üfffffff inan beynim durdu............nasıl zor bir imtihan bu inşallah şüphelerin yanlış olur ve evliliğine kaldığın yerden devam edersin ama durum tersi olursa ki bunu kanıtlamak istemen sonucu kötü olursa yani yaaaaaa..........Allah sana yardımcı olsun o meleğede....Semurcan suanda bi gelisme yok annem polise gitme arkadaslarina anlatır seninkinin kulagina gider dedi kendin kamera al koy dedi bilmiyorum ne yapacagimi ama az once sayfada ensestle ilgili biseyler paylasilmis konu acilmis mustafa diye bi cocuktan soz edilmis actim internetten baktim moralim yerle bir oldu ya ben boşuna paranoyak olmuyorum demekki.
Amin teşekkür ederim Allah razi olsun insan tereddutte kaliyor ya gunahini aliyorsam diye bu devirde insan hic kimseye güvenemiyor ki.Kamera canli telefondan izlenenlerde var kaydedip sonra izlenende para biriktiriyorum esimden giZli yeterli birikim olunca anca alabilirim.peki kamerayı koyduğunda hemen izleme şansın oluyomu yani ya yapıyorsa ve üfffffff inan beynim durdu............nasıl zor bir imtihan bu inşallah şüphelerin yanlış olur ve evliliğine kaldığın yerden devam edersin ama durum tersi olursa ki bunu kanıtlamak istemen sonucu kötü olursa yani yaaaaaa..........Allah sana yardımcı olsun o meleğede....
Insan evladini yem yapar mi bu düşünceniz cok yanlis yapmiyorda olabilir bilmiyorum henuz net bisey yok.tacizi kanitlayip ne yapacaksiniz? yem mi bu 7 aylik melek?
aklinizi mi kacirdiniz?
ya bu sapik bugun duzelse yarin yine bozulur,adamin hamuru bu..
Allahaskina gidin babaevine.
sizin kiz kardesleriniz insanda evladiniz ne..
Ben boyle sacmalik ne duydum ne gordum.
Sen eşinden gizli para biriktircende yok gizli kamera alcan da onun yaptığını kanitlican da sür eşşeğini niğdeye ya sen o olayı kanitlayana kadar seninki yapacani yapacak bak şuraya yazim seviyan dediydi dersin vallahi de oküçük bebeğine sen para biriktirene kadar zarar verecek bak seni son defa uyarimda yinede sen bilirsinAmin teşekkür ederim Allah razi olsun insan tereddutte kaliyor ya gunahini aliyorsam diye bu devirde insan hic kimseye güvenemiyor ki.Kamera canli telefondan izlenenlerde var kaydedip sonra izlenende para biriktiriyorum esimden giZli yeterli birikim olunca anca alabilirim.
Sen eşinden gizli para biriktircende yok gizli kamera alcan da onun yaptığını kanitlican da sür eşşeğini niğdeye ya sen o olayı kanitlayana kadar seninki yapacani yapacak bak şuraya yazim seviyan dediydi dersin vallahi de oküçük bebeğine sen para biriktirene kadar zarar verecek bak seni son defa uyarimda yinede sen bilirsinAmin teşekkür ederim Allah razi olsun insan tereddutte kaliyor ya gunahini aliyorsam diye bu devirde insan hic kimseye güvenemiyor ki.Kamera canli telefondan izlenenlerde var kaydedip sonra izlenende para biriktiriyorum esimden giZli yeterli birikim olunca anca alabilirim.
Zamani geldiginde gidecem daha zamani var canim.en son gıdecektın gerı mı vazgectın
Gerçekten sen paranoyaksan ozaman sen adamcağızın günahını alıyonsen kafanda gerçek olmayan seyleri gerçekmiş gibi inanmaktir paranoyaklik anladınmı eger oyle şeyler kuruyosan kafanda senin tedaviye ihtiyacın var. Eğer soylediklerin gerçekse ben sana yaza yaza bıktım önce sen tedavi ol bence eğer sende bi sorun yoksa sorun eşinde benim bu yazdiklarimı iyice bi düşün yani yine olan o bebeğe olacak o bebek arada kalcak siz anne baba olarak o bebeği sorunlarinıza oyuncak ediyorsunuz yazık be o bebeğe yazık etmeyin o bebeği aranizda perişan etmeyin sorunlarıza o bebeği karıştırıp ta o bebeğe zarar vermeyinBu kadar bencil olmaya gerek yok insan evladini tabiki düşünür ben canimi veririm onun icin ama benim paranoyakliklarim yuzunden oglumla babasının arasinin acilmasini istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?