- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.682
- 898
- Konu Sahibi Nnnothinggg
-
Selam cherry ben bu pudradan almak istiyorum ama netten alcagim icin rengine nasil karar vercem bilemedim sen beyaz tenli misin
Sagol zuzu en iyisi ben kicimi kaldirip denemeye gideyim yoksa o kadar para verecegimValla panpa buğday tenliyim
Çok çok açık tenli değilim. Ama koyu renkli de hiç değilim. Açık tenliyim ama nasıl diyeyim sıcak bir renk. Bende Natural var. Genel olarak çoğu marjada Natural veya Beige ikilisini kullanıyorum oluyor
Ben deneyerek aldım deneme şansın yok mu?
Sagol zuzu en iyisi ben kicimi kaldirip denemeye gideyim yoksa o kadar para verecegimBaktim simdi bulundugum sehirde varmis magazasi.Bi kac kisiden duydum cok memnunlar sende yazinca yarin hemen alcam
Sen kendin hakkında böle düşümürsen kimse seni sevmez.önce kensini sev.allah yarattı seni.mutlaka güzelsindir.sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
evt kilon var ama fazla degl boyuna göre . ortaokulda sen erkeklere göre büyüksün boy olarak tabiki öyle der . hep dersim bir uzun arkadasıma senin kulvarında erkek az diye . kendine güven . insanı güzel gösterwn en önmli sey özgüven basını fik tut genelde gülümse. zatn kısmet bu işler cok hakısıklı veya cok güzel kızlar bile ha diyince birini bulmuyor cevresinde aday olmadıgı için173 85
Hayır tatlım çirkin değilsin. Dön de kalbine bak. Eminim yüzüne de yansımıştır. Saç seyrekse saç bandını kendinle özdeşleştirebilir, iriysen iri hatunun makbul olduğuna öz güvenini inandırabilirsin. Yemiş yemiş sıçmamış diyenler de basur olur inşallah. Her şey kendine güvenle alakalı. Bakışını gülüşünü değiştir, azcık girişken ve birazcık da oynak ol bak gör neler değişiyor :)sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
sadece konu sahibi için söylemiyorum 173 e 85 çok fazla bence.Benim boyum 172 kilom 50 çok takıntı yapmak istemem önemli olan kendimi nasıl gördüğüm ama bu kilo fazla.Bence konu sahibinin pek birşey yapmaya niyeti de yok.Oyle olsa kendi farkeder çoktan kilo vermeye çalışırdı.Kilolulara lafım yok.Herkes istediği gibi olabilir bu benim gorusum kilo sevmiyorum.evt kilon var ama fazla degl boyuna göre . ortaokulda sen erkeklere göre büyüksün boy olarak tabiki öyle der . hep dersim bir uzun arkadasıma senin kulvarında erkek az diye . kendine güven . insanı güzel gösterwn en önmli sey özgüven basını fik tut genelde gülümse. zatn kısmet bu işler cok hakısıklı veya cok güzel kızlar bile ha diyince birini bulmuyor cevresinde aday olmadıgı için
hayr canm ben diyetisyenmim evet 1. derece kilolu ama oga degil ayrıca siz boyunuza göre cok az kilodasınız .sadece konu sahibi için söylemiyorum 173 e 85 çok fazla bence.Benim boyum 172 kilom 50 çok takıntı yapmak istemem önemli olan kendimi nasıl gördüğüm ama bu kilo fazla.Bence konu sahibinin pek birşey yapmaya niyeti de yok.Oyle olsa kendi farkeder çoktan kilo vermeye çalışırdı.Kilolulara lafım yok.Herkes istediği gibi olabilir bu benim gorusum kilo sevmiyorum.
55 kiloda ideal oluyo aslında haklısınız.Asla bö diye bakmam.Heekes nasıl mutluysa zaten oyle olsun.Sanki ben biraz zayıf daha beğeniyorum.Ama dediğiniz de doğru.Annem cevrem de oyle söylüyor.hayr canm ben diyetisyenmim evet 1. derece kilolu ama oga degil ayrıca siz boyunuza göre cok az kilodasınız .
kilo demek bööö demek degildir bu özgüven meselesi .
Canım benim, doktor kontrolünde kilolarında kurtulabilirsin sabır gerekli bu süreç için de. Fazlalıklarından kurtuldugunda göreceksin nasıl özgüven sahibi biri haline geldiğini.sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
2 bebek kolay değil normal deformeler.güle güle buyutun bebeklerınıziGayet 75 kiloyum, boyum da uzun değil, çok da çirkinleştim vücudumun her yeri çatlak folı, bacaklarım nine bacağı gibi varis içinde ve sarkık ama umurumda mı?
Tabi ki hayır.
Zamanında 48 kiloydum da alkışlayan olmadı, ya da ben bir faydasını da görmedim.
Burada direkt konuya zayıfla diyen algıyı da ayıplıyorum çünkü herhangi bir sağlık sıkıntısı yok ise kimse zayıf olmak zorunda değil, hele zayıflık eşittir güzellik hiç değil.
İşte bu baskı zaten insanın özgüvenini kıran ve toplumdan soyutlayan şeyle burada da karşılaşmış olduk.
Size tek diyeceğim Fil Adam filmini izleyin ve ne büyük şeylere sahip olduğunuzu görün.
Umarım ufkunuzu genişletebilir bu film aynı zamanda duygusal açıdan da çok yaralayıcı ve sorgulayıcıdır.
Ötekileştirilmeyi dibine kadar anlatır ve insanı düşüncelerinden utandırır.
Sonuç olarak nesef almak başlı başına bir şükür kaynadığıdır ve herkesin en başta sizin benliğinize sonra da bedeninize saygı duyması gerekir, huzur, sağlık, başarı ve mutluluk için nasıl göründüğünüzün hiçbir önemi yok.
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.2 bebek kolay değil normal deformeler.güle güle buyutun bebeklerınızi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?