Çok çirkinim

Ayy ben sizi çok merak ediyordum ya. Ne iyi oldu kendinizi tasvir etmeniz . Konulara yaptığınız yorumlarınızdan anlayabildiğim kadarıyla ; lafı gediğine oturtmayı bilen, akıllı, mantıklı bir kadınsınız. Fiziksel olarak da çok şirinsiniz bence.

konu sahibi bak pazartesi ayrıca mr sonuçlarımda beynımle gozum arasında 1santımden bıraz buyuk tümör ve damar tıkanıklığı olduğunu öğrendim.tümör kötü huylu değil diye ona bile mutlu oldum .tedavi olacağım uzun zaman hatta yarın hastane randevum var 11 de.çirkinlik şu bu nedir ki kolayca çözülür.yaşını yaşa keyfine bak boşver milleti ne derlerse desinler gül geç hayat kısa

Est. Teşekkür ederim.
Yalnızz şirini hakerett sayarım, litfeng diggat edelim, güzel diyelim reca edeceğim

Kaynana cığım birgün şey demişti
Güzel kadın başa belaaa
Neden diye sorarsanız çünkü bende sordum
Herkesin gözü güzele bakarmış kocalarının babalarının abilerin başı belaya girermiş
18 yıl oldu ben bu kadına nasıl katlanmışım
Peygamber sabrı var bende
Not kendisi vasat bir kadındır
Söz güzelden açılınca dedikodusunu yapayım dedim hep o mu yapacak

Çok normal hep aynı tipleri görmekten farklılık arar olduk doğal güzellik kavramı diye birşey kaldı mi ki günümüzde ama bakış açıları değişiyor bence yavaş yavaş

Çok çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Allah şifa versin

Bu kızın konusundan kv ye nasıl geldin kanka

Aynen ya.. su tarkanin karisi burnunu niye yaptrmiski.. butun guzelligi gitmis resmen..

Dudaklar sis kaslar kontur kirpik takma burun ayni model.. eskiden tek tuk gorunce guzel geliodu boledi simdi herkes ayni.. orjinalbise kalmadi

Saçlarım için çok uğraştım yağlar kullandım doktora gittim bazen dökülmesi durdu ama gidenler hiç gelmedi
Benimde saçım döküldü tepesi açıldı hatta doktora gittim hormonal idi benim saçımın dökülmemesi için çok uğraştım sonunda durdu ama yeni saçlar çıkmaya başladı istersen hormon tahlili yaptır bende doktora sormuştum giden saçlarım gelir mi diye sordum garantisi yok demişti ama benim yeni saçlar çıktı

Ölüm dışında bu hayatta herşeyin çaresi vardır elin ağzı torba değil ki büzesin insanlar konulur konuşur susarlar sen yıprandığını ile kalırsın benimde kilom vardı saçlarım,çene yapımda problemlerim vardı hatta benimle bile dalga geçerlerdi bende o tarz insanları çıkardım hayatımdan kendimle ilgili değiştirmek istediklerimi değiştirme yolundayım eğer karar verip başlarsan devamı da gelir

Bence bedenin değil ruhun çirkin.Bir insan kendini bu kadar gömmemeli.Sen kendini bu kadar çirkin bulurken başkalarının da çirkin bulması gayet doğal.Neden zoruna gidiyor bu ?
Sana bedeninle ilgili tavsiyeler vermeyeceğim,zayıfla,saç ektir,bakım yaptır vs.
Ruhunun tedaviye ihtiyacı var.Ruhunu iyileştirirsen bedeninin güzelleştiğini göreceksin.
Umarım dediklerimi dikkate alırsın.

Yaw benimde saçım çok dökülüyor kurtaabirilim umarım hemen doktora gideceğim.
Konu sahibi bende hiç beğenmezdim kendimi.sonra zayıfladım burnumu yanaklarımı dudaklarımı gözlerimi yaptırdım.yüzümü baştan yaptırdım rwsmen.yine beğeniyorum desem yalan.bence psikolojini düzeltmek önemli.kendini sev bi daha dünyaya gelemeyeceksin

Aynen
Benim cildimi çok beğenirler ama benim de burun etrafımda gözeneklerim var yalan değil
Lakin çakıyorum Bobby Brown pudrayı bebek poposuna dönüyorum güzelliğin çoğu boya yani
Selam cherry ben bu pudradan almak istiyorum ama netten alcagim icin rengine nasil karar vercem bilemedim sen beyaz tenli misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…