Çok çirkinim

Bobi ne ola ki dedim Google a?
200₺ mi dedi gız o :KK57:
Gözeneklerim :KK200: ben :KK70:

Panpacım euroyla kazanıyorum euroyla alıyorum. En son 32euroya mı ne aldım aynalı süngerli kutu var ondan. TLyle ithal makyaj malzemesi alınmaz artık. Bir de bekarım ev geçindirme derdi olmayınca mecburen Bobbi Brown, Tom Ford takılıyorum elim mahkum:dondurma::dondurma:

Memlekete geldiğimde morhipoya bakıyorum Lancome, Guerlain indirimli oluyor hemen tıklıyorum:dondurma:

Panpacım euroyla kazanıyorum euroyla alıyorum. En son 32euroya mı ne aldım aynalı süngerli kutu var ondan. TLyle ithal makyaj malzemesi alınmaz artık. Bir de bekarım ev geçindirme derdi olmayınca mecburen Bobbi Brown, Tom Ford takılıyorum elim mahkum:dondurma::dondurma:

Memlekete geldiğimde morhipoya bakıyorum Lancome, Guerlain indirimli oluyor hemen tıklıyorum:dondurma:
Sefan olsun güzelim. Gençken, bekarken, ağzının tadı yerindeyken çatır çatır ye kendi paranı. Ye, iç, eğlen valla giden yaş geri gelmiyor.

Oo beybi beni görsen karizmamdan düşer bayılırsın bak yeminlen diyorum :)
Kendimi tarif edeyim mi? Bak konu sahibi sana da iyi gelsin. (Robot resmimi çıkarmayın hea)

Saçlar kısacık mavi/lacivert + beyaz. (İlk beyazım ortaokulda çıkmıştı, üni.de ise baya baya x men karakterine döndüm :KK70: )
Burnum fındık burun değil, sivri, ne kalkık ne düşük ne kemerli. Bildiğin L harfi var ya, ahan da o. (Lisede çizgi film gibi tipin var diye dalga geçerlerdi :) )
Göz yapım küçük, çekik ve uykusuz kaldığımda Miyagi San gibi oluyorum. Şöyle -_- Yani öyle bi ceylan gözlü, badem gözlü dilberlerden değilim :KK70:
Dudaklarım köfte değil, ince de değil ama ağzım küçük mü desem. Dümdüz dursam 3 parmak kadar ağzım var. İsterdim kocaman bir Holivuud gülüşüm olsun amma velakin yok. Dişler düzgün olsa da, ağız küçük napim? (Esnetme çalışmalarım devam ediyor :p :KK70: ) Ki yamuk dişleri de ayrıca severim.
Yüzüm pütürlü değil eskisi gibi ama çil gibi eski akne izlerim var. Renkleri de biraz açıldı, böyle turuncumtrak delikler gibi... Burnumdaki çillerle bir araya gelince hepsini çil gibi görüyorum. ^_^ Kafayı takıp bakarsam, hepsi akne lekesi!

Kilom... Hmm hamilelikte 97yi gördümdü, oradan 65e indim. Yani iyi hoş amma, basenli bir gadınım ne diyebilirim, iyi ki varsın Kim Kardaşannn!! :KK70:
Memeleri sormayın... Oğlandan sonra aaah ah o eski hallerinden eser yok şimdi... :KK70:
Çatlak mı? Türkiye'nin en büyük fay hatlarından biri üzerimden geçiyor.
Selülitlerime değinmiyorum bile bak ve düzenli almazsam birbirinden tamamen farklı çıkabilen kaşlarıma da. (Kaşımın birinde inat var hususi jilet atılmış gibi :KK70: )

Ölüm mü konu sahibi? Bak yazıma taraf tarafa topla, çirkin miyim?
Hadi biriniz bana çirkinsin desenize bakim? :)))

Burada tonla öneri geldi.
Oturup haline dövündüğün sürece aynı çirkinlikte hissetmeye devam edeceksin.
Seni merak edıyordum iyi oldu bu tasvir :)
İstediğin kadar çirkin ol bu zeka, bakış açısı ve empatiyle heryerde kazanırsın konu sahibi bu kadını takip et derim.

Valla bir hastalığın yoksa kilo verememek gibi bir şey olmaz. Yeteri kadar çabalamamışsın demek ki. Kilo mevzusunun üzerine düş, gerekiyorsa diyetisyenle çalış.
Saçlarına güvediğin bir kuaför veya arkadaşın varsa, onların da tavsiyesiyle bakım uygula, kesimine, varsa boyasına ona göre karar ver.

Ben pek öyle çirkin kadın yoktur safsatasına inanmam. Fiziksel olarak çirkin insanlar gerçekten var. Ama çirkin de kime göre çirkin? Kiminin güzel bulduğunu, kimi çirkin bulur. Sen kendini çirkin buluyorsan çirkinsindir. Kontrol edilebilir şeylerin üzerine düş. Kilo, saç, stil, davranışlar gibi. Kaldı ki güzellik o kadar da önemli bir şey değil hayatta. Seni dış görünüşünle yargılayan varsa kendi hanzoluğundandır. Bir de şu var, bu mesele senin hassas noktan olduğu için sen her davranışı buna yoruyor, herkese alınıyor da olabilirsin. Bunun da ayrımını yapman lazım.

@GangstaWalk saclarini cok merak ettim ya. Benim de hep icimde kaldi mavi renk saclar. Hic cesaret edip boyayamadim. Simdi de, bu yastan sonra mavi falan olmaz modundayim :kızgın:

Kadınlara FUE yöntemi ile saç ekiliyor çaresi var ve estetik açıdan güzel bir görünüm elde edebilirsin. Kilo da verirsin spor yaparak. Önemli olan vücut tipine göre yapman gereken sporu belirlemek. Böyle güçsüz umutsuz durursan hayatını kendine acımayla geçirirsin..
Unutma başarıya ulaşmak bazen zorlar ama sonuca değer

Ya dis gorunus o kadar onemli mi? Veya herkes 34 beden olmak zorunda mi? Yapmayin boyle. Genclik zaten guzellik demek. Siz kendinize iyi bakin yeter bence.

Ayrica tipiniz degil onemli olan,bilginiz,basariniz ve yapabildikleriniz onemli.
bazen 38 bazen 40 giyiyorum bu ara azıcıkta göbeğim çıktı ama bana sorarsanız fıstık gibiyim 0 beden nedir ya sopa gibi afrikalı aç insanlar gibi.onlar mecburen zayıflar yiyecek yok.0 beden bir hastalığa yakalansa zayıflama payı yok vücutta görünmez mi olacak tövbe tövbe

Acaba kuzenımmısın diye bi baktım aynen anlattığın gibi kuzenımden yola çıkarak yazıyorum
Şimdi oda iri bir kız iri göğüsleri var cildi problemli saçları seyrek vs.
Bu konudan şikayetcı ama önüne ne gelirse silip süpürmekte 3 kişinin yiceği yemeği yiyip üstüne kişi sayısına göre gelen tatlıdan bile çifter çifter yemekte üstüne yok
Kılolu olduğu için göğüsleri büyük yanlış beslenmeden dolayı saçları ve cildi kötü
Bi yerden başlaman gerek mesela sağlıklı beslenerek sağlıklı beslendikçe kılo verıceksın verdikçe cildin güzelleşecek özgüvenin yerine gelicek

güzel kadın yoktur bakımsız kadın vardır. ortaokulda ergenler oldukça acımasız olabiliyor ve kızların da gerçekten değişme zamanı olduğundan biraz çirkinlik zamanı oluyor. ama artık yüz hatların oturmuştur. saçların, vücudun, yüzün için bir çok bakım bulup hepsini güzelleştirebilirsin. giyim tarzına baştan bi göz gezdir. tahminim bir kaç dokunuşla sen de kendini çok memnun hissedeceksin.
sınıf arkadaşı benim 7 yaşındaki kızıma çok çirkinsin demiş ha ha.bu yaşlarda rekabet başlıyor demek

Benim de favorim oldu Goha, sadece boya kısmı özen istiyor, gerisi çok rahat. Tavsiye ederim.
bende de beyazlama unıversitede başladı.beyaza hiç tahammulum yok 1.5 ayda bir kuaförde dip boya yaptırıyorum .ama nerdeyse haftada bir önlere rötuş yapıyorum evde kendim 3 tel olsa boyuyorum takıntılımıyım neyim

bizim yerimize de kullan turkıyede kozmetiğe taksitte yok artık.valla son parfumumu taksit yok diye zara dan 40 tl ye aldım yalan yok.nasıl verem taksitsız 500 tl bir parfume

bizim yerimize de kullan turkıyede kozmetiğe taksitte yok artık.valla son parfumumu taksit yok diye zara dan 40 tl ye aldım yalan yok.nasıl verem taksitsız 500 tl bir parfume

Niye taksit yok kız ne oldu? YKM tekin acar iflas eder mazallah:KK12:

Bu arada ben de Zara dan parfüm Orkide aldım. Sen hangisini aldın panpa?

Back
X