Çok çirkinim

Konu sahibesi güzellik abartıldığı kadar zor değil

Gençsen güzel olmak gayet kolay

Zayıfla
Metabolizmana hormonlarına baktır saçların için

Güzel giyin, fiziğin güzeşce olsun saçlarını yaptır, biraz da makyaj yap güzel oluyorsun zaten. Bu devirde güzellik = fizik + bakım
koca peşinde koşmayı inan hic sevmem.Bu kitap bazı insanların nekadar şeytani yapıda olduğunu anlatıyor.Bir erkek arkdsm okuyordu.Bunu okuyarak kız tavlayanda var.Bu konuda haklısın.Ama insanların neler yapabileceğini görmek içinde okunabilir.Bu yazarın kitapları dünyada en çok satanlar listesinde bayağı kalmış.Ben araştırmayı her konuda bilgi sahibi olmayı çok seviyorum.Bu konuda da kendini kotu hisethissettiği için konu sahibine özgüven verir diye önerdim.Dis görünüş çoğu zaman önemsiz bu kitapta anlatılan bu.Bence ise bu dünyaya ne evlenmek ne erkek peşinde koşmak için gelmedim.Bugune kadar kimsenin peşinde kosmadim.En uyuz olduğum o tipler.Ama insanları kezban diye de aşağılamak yanlış.

Ya bu kitabı kim tavsiye etti size?
Bir arkdsm etmişti ama ben zaten bölümüm gereği çok kitap okumak zorundayım.Arastirmayi da seviyorum.Bir kitabı okumak beni kezban yapmaz.Ama insanlar hakkında kezbanlar diye saygısızca bir tavır da bana uygun değil.Kezbanlik denen şey insanları daha çok aşağılamak bence

sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
Hic kimse herkeze gore cirkin yada guzel degildir. Mesela ben birine gore cirkinimdir bana bakmaz ama birine gore guzelimdir evlenir benle. Onemli olan gonlunun askina sevdigine guzel gostersin rabbim. Ve sen cok guzelsin. Aynaya bak ve gor :KK66:

Vücudum çatlak dolu, kilo veresemde geçmeyecek,göğüslerim büyük ve yaşıma göre sarkık kilo verirsem daha da sarkar diye duydum, burnum büyük, yüz şeklim kötü, dişlerim yamuk, yüzüm de delikler var...

Cevap yazan herkesten Allah razı olsun

Ya ben de her yerde 34 beden, saçlar düz, aynı yerden ayrılmış, aynı şeyleri giyen kişiler görmekten bıktığımdan mıdır, çirkin olarak görülen bazı fiziksel özellikleri acayip karizmatik bulmaya başladım.

Oo beybi beni görsen karizmamdan düşer bayılırsın bak yeminlen diyorum :)
Kendimi tarif edeyim mi? Bak konu sahibi sana da iyi gelsin. (Robot resmimi çıkarmayın hea)

Saçlar kısacık mavi/lacivert + beyaz. (İlk beyazım ortaokulda çıkmıştı, üni.de ise baya baya x men karakterine döndüm :D )
Burnum fındık burun değil, sivri, ne kalkık ne düşük ne kemerli. Bildiğin L harfi var ya, ahan da o. (Lisede çizgi film gibi tipin var diye dalga geçerlerdi :) )
Göz yapım küçük, çekik ve uykusuz kaldığımda Miyagi San gibi oluyorum. Şöyle -_- Yani öyle bi ceylan gözlü, badem gözlü dilberlerden değilim :D
Dudaklarım köfte değil, ince de değil ama ağzım küçük mü desem. Dümdüz dursam 3 parmak kadar ağzım var. İsterdim kocaman bir Holivuud gülüşüm olsun amma velakin yok. Dişler düzgün olsa da, ağız küçük napim? (Esnetme çalışmalarım devam ediyor :p :D ) Ki yamuk dişleri de ayrıca severim.
Yüzüm pütürlü değil eskisi gibi ama çil gibi eski akne izlerim var. Renkleri de biraz açıldı, böyle turuncumtrak delikler gibi... Burnumdaki çillerle bir araya gelince hepsini çil gibi görüyorum. ^_^ Kafayı takıp bakarsam, hepsi akne lekesi!

Kilom... Hmm hamilelikte 97yi gördümdü, oradan 65e indim. Yani iyi hoş amma, basenli bir gadınım ne diyebilirim, iyi ki varsın Kim Kardaşannn!! :D
Memeleri sormayın... Oğlandan sonra aaah ah o eski hallerinden eser yok şimdi... :D
Çatlak mı? Türkiye'nin en büyük fay hatlarından biri üzerimden geçiyor.
Selülitlerime değinmiyorum bile bak ve düzenli almazsam birbirinden tamamen farklı çıkabilen kaşlarıma da. (Kaşımın birinde inat var hususi jilet atılmış gibi :D )

Ölüm mü konu sahibi? Bak yazıma taraf tarafa topla, çirkin miyim?
Hadi biriniz bana çirkinsin desenize bakim? :)))

Burada tonla öneri geldi.
Oturup haline dövündüğün sürece aynı çirkinlikte hissetmeye devam edeceksin.

Kendimi tarif edeyim mi? Bak konu sahibi sana da iyi gelsin. (Robot resmimi çıkarmayın hea)

Saçlar kısacık mavi/lacivert + beyaz. (İlk beyazım ortaokulda çıkmıştı, üni.de ise baya baya x men karakterine döndüm :KK70: )
Burnum fındık burun değil, sivri, ne kalkık ne düşük ne kemerli. Bildiğin L harfi var ya, ahan da o. (Lisede çizgi film gibi tipin var diye dalga geçerlerdi :) )
Göz yapım küçük, çekik ve uykusuz kaldığımda Miyagi San gibi oluyorum. Şöyle -_- Yani öyle bi ceylan gözlü, badem gözlü dilberlerden değilim :KK70:
Dudaklarım köfte değil, ince de değil ama ağzım küçük mü desem. Dümdüz dursam 3 parmak kadar ağzım var. İsterdim kocaman bir Holivuud gülüşüm olsun amma velakin yok. Dişler düzgün olsa da, ağız küçük napim? (Esnetme çalışmalarım devam ediyor :p :KK70: ) Ki yamuk dişleri de ayrıca severim.
Yüzüm pütürlü değil eskisi gibi ama çil gibi eski akne izlerim var. Renkleri de biraz açıldı, böyle turuncumtrak delikler gibi... Burnumdaki çillerle bir araya gelince hepsini çil gibi görüyorum. ^_^ Kafayı takıp bakarsam, hepsi akne lekesi!

Kilom... Hmm hamilelikte 97yi gördümdü, oradan 65e indim. Yani iyi hoş amma, basenli bir gadınım ne diyebilirim, iyi ki varsın Kim Kardaşannn!! :KK70:
Memeleri sormayın... Oğlandan sonra aaah ah o eski hallerinden eser yok şimdi... :KK70:
Selülitlerime değinmiyorum bile bak ve düzenli almazsam birbirinden tamamen farklı çıkabilen kaşlarıma da. (Kaşımın birinde inat var hususi jilet atılmış gibi :KK70: )

Ana saçlar benim favorimmiş :KK57:

Saglikli beslenmeye baslayin, kilo yavas yavas verilir, cok asiri kilonuz yok, boyunuz uzun bu cok guzel bir ozellik. Sac icin dermatolojiye gidin, sac eklemeleri kullanabilirsiniz. Guzel gorunen insanlarin cogu sirf kendilerine baktiklari icin. Baskalari icin degil kendiniz icin yapin.

Saçlar kısacık mavi/lacivert + beyaz. (İlk beyazım ortaokulda çıkmıştı, üni.de ise baya baya x men karakterine döndüm :KK70: )
Göz yapım küçük, çekik ve uykusuz kaldığımda Miyagi San gibi oluyorum. Şöyle -_- Yani öyle bi ceylan gözlü, badem gözlü dilberlerden değilim :KK70:
Dudaklarım köfte değil, ince de değil ama ağzım küçük mü desem. Dümdüz dursam 3 parmak kadar ağzım var. İsterdim kocaman bir Holivuud gülüşüm olsun amma velakin yok. Dişler düzgün olsa da, ağız küçük napim? (Esnetme çalışmalarım devam ediyor :p :KK70: ) Ki yamuk dişleri de ayrıca severim.

Kilom... Hmm hamilelikte 97yi gördümdü, oradan 65e indim. Yani iyi hoş amma, basenli bir gadınım ne diyebilirim, iyi ki varsın Kim Kardaşannn!! :KK70:
Memeleri sormayın... Oğlandan sonra aaah ah o eski hallerinden eser yok şimdi... :KK70:
Selülitlerime değinmiyorum bile bak ve düzenli almazsam birbirinden tamamen farklı çıkabilen kaşlarıma da. (Kaşımın birinde inat var hususi jilet atılmış gibi :KK70: )

Çirkin değilsin ki, konu sahibi şunu okuyup isyanlara bağlayacak şimdi naptın len :D Baya baya minnoş anime kız tipi canlandı gözümde, çoğu erkeğin hayali olabilecek bir tipsin. Etli butlu seven erkek dolu anacım.

Yokuspokus Yokuspokus benim de tavşan dişlerin biri önde baya, yaptır diyor herkes, ben mutluyum halbuki:)

Memeler küçük diye duymadığım laf kalmadı, kadın olmazmış benden ahaha, e oldu gibi sanki ama :oops:

Popiş sağlam diye övünüyordum, aha vallaha 3 aylık diyetle popo falan eridi, öyle genetik değilmiş meğer, ama tabi vücut oradan almaya meyilli

Çatlaklar kısmı ayrı, 4er kilodan 2 sıpa doğurdum, ben çatlamayam da kim çatlasın.

Hokka burnum var allahtan da kv ciğim oğuluşuna aldı :p

Bende çirkinim bana göre
Ama çirkinde olsam seviyorum kendimi
Kişiliğimin sevilmeye kendini mutlu etmeye ihtiyacı var kimse için güzel olmak zorunda değiliz
Aynaya bakıp

Bunu demeli hem gülmeli hem sevmeli kendini:)))

Benim de favorim oldu Goha, sadece boya kısmı özen istiyor, gerisi çok rahat. Tavsiye ederim.

Ya ben yıllardır kısa kullanıyordum çok da severek de, manyak oğuluşa uydum, kızların saçı uzun olurmuş diye dedim uzatayım diye, omuzlara getirdim de sevemedim ama.
Kısa çok iyi ya ama kuaför bulmak mesele işte, çok iyi kesilmesi lazım.

Boyayı kendin yapmıyorsun dimi? Ben sadece kızıl denedim, çok severim ama mor da moda oldukça gözüme güzel gelmeye başladı:)

Herşey dış görünüş değil. Güzel olmak için değil. Kendin istiyorsan zayıfla. Kilolu insanlar da insan. Herkes zayıf olacak diye bir kural yok. Toplum artık bunu kabul etmeli. Şişman birini görünce diyet tavsiyeleri vermekten vazgeçmeliyiZ. O da öyle bir insan işte. Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edelim. Makyajsız gören hasta mısın diyor. Ben de yuh diyorum. Sen boş ver milleti. Kendini sev. Sana orta okulda o lafı söyleyen çocuk iyi bir insan olabilir mi sence? Güzel insan ol.

Çirkin değilsin ki, konu sahibi şunu okuyup isyanlara bağlayacak şimdi naptın len :KK70: Baya baya minnoş anime kız tipi canlandı gözümde, çoğu erkeğin hayali olabilecek bir tipsin. Etli butlu seven erkek dolu anacım.

O enerjiyle alakalı işte Astoriam, yazı karamsar, içe göçük bir yazı olsaydı, oradaki negatifleri alıp teselliye gelinmek zorunda hissedecekti insan. Şimdi onlar sevimli, güzel geliyor çünkü güzel görüyorum yani. Geldi mi oralara bu özgüven patlaması :D :D Ne coştum ya konu içinde. Acaba benim de gizliden gizliye hala aşamadığım bi sıkıntı mı var acep? :)))

Aynen, zaten öyle dalga geçerlerdi. Çizgi film gibi tipin var diye. Bak sinirlendiğinde şuna dönüşen bi tip düşün:

images

Neyseki artık hani belli bir karizma(!), ağırlık düzeyine ulaştım da gülmüyor eşim filan karşımda, anime şiddetiylen döverim adamı. Kendi robot resmimi de verip kısmen ifşa oldum ya neyse artık... :D

(Neyse geyikten yine banlanmayak yav :KK53:)

Ya ben yıllardır kısa kullanıyordum çok da severek de, manyak oğuluşa uydum, kızların saçı uzun olurmuş diye dedim uzatayım diye, omuzlara getirdim de sevemedim ama.
Kısa çok iyi ya ama kuaför bulmak mesele işte, çok iyi kesilmesi lazım.

Boyayı kendin yapmıyorsun dimi? Ben sadece kızıl denedim, çok severim ama mor da moda oldukça gözüme güzel gelmeye başladı:)

Moru denedim ben de benim tenin altrengine mi gitmiyor, tonu mu iyi gitmemişti bilmiyorum.
Boyayı evde yaptık, eşim yaptı, ondan beyazlarımın bazıları kaldı ve bu haliyle sevdiğim için böyle kalmalı dedim, denk gele oldu yani. :D

Çok renk denedim (Bi fıstıki yeşil kaldı diyeyim) ama en çok bunu sevdim. Dinlendirerek evde boyamaya devam ama bi kuaförden geçip az daha açık halini de görmek istiyorum.

O enerjiyle alakalı işte Astoriam, yazı karamsar, içe göçük bir yazı olsaydı, oradaki negatifleri alıp teselliye gelinmek zorunda hissedecekti insan. Şimdi onlar sevimli, güzel geliyor çünkü güzel görüyorum yani. Geldi mi oralara bu özgüven patlaması :KK70: :KK70: Ne coştum ya konu içinde. Acaba benim de gizliden gizliye hala aşamadığım bi sıkıntı mı var acep? :)))

Aynen, zaten öyle dalga geçerlerdi. Çizgi film gibi tipin var diye. Bak sinirlendiğinde şuna dönüşen bi tip düşün:

images

Neyseki artık hani belli bir karizma(!), ağırlık düzeyine ulaştım da gülmüyor eşim filan karşımda, anime şiddetiylen döverim adamı. Kendi robot resmimi de verip kısmen ifşa oldum ya neyse artık... :KK70:

(Neyse geyikten yine banlanmayak yav :KK53:)

Yeme beni yemeee. Ben de burada Rus kökenliyim falan diyorum da görseniz saç ve göz dışında Ruslukla uzaktan yakından alakam yok. Vallahi psikolojim bozuluyor kardeşim sülün gibiyken ben neden baba tarafına çektim acaba :D Dominant babaannemin baskın genlerini almışım, kardeşimde bir tanesi bile yok. Kız üniversiteye yeni başladı erkekler kapısında sıra anacım napıcaz bilmiyorum :D

Makyaj malzemeleri olmasa bende dahil çoğu kadın zaten güzel degiliz:) woouww kaşa göze bak diyorsun kaş doldurmalı kirpik takma ..Ben şahsen gozlati musluklarını kapatmasam zombi gibiyim ..Ama makyaj yaparsam sanırsın o ben ben değilim onun için çoğumuz özümüzde makyaj sayesinde kurtariyoruz:) Hem çirkin kadın yoktur makyaj tiyolarini bilmeyen kadın vardir:)

Yeme beni yemeee. Ben de burada Rus kökenliyim falan diyorum da görseniz saç ve göz dışında Ruslukla uzaktan yakından alakam yok. Vallahi psikolojim bozuluyor kardeşim sülün gibiyken ben neden baba tarafına çektim acaba :KK70: Dominant babaannemin baskın genlerini almışım, kardeşimde bir tanesi bile yok. Kız üniversiteye yeni başladı erkekler kapısında sıra anacım napıcaz bilmiyorum :KK70:

Annem tarafına çeksem ben de gözleri ve saçları kurtaracakmışım biliyor musun Astoria... Annem sarışın ve saçında tek tel beyazı yok. Babam ak sakallı dedenin kayıp ortanca kardeşi gibidir, onun da ortaokulda beyazlamaya başlamış saçlar... Ve elbette ailenin şanslı çocuğu olarak bu saçlar bende de olmalıydı, kardeşimde değil :)))

Sonra ne diyordum heh gözler... Annemin gözler iri, ela.. Babamınkiler nohuttan hallice koyukahve. Ve evet, yine şanslı çocuk olarak Gang, bu genleri kimselere kaptırmak istemedi :KK53:

Burun konusuna girmiyorum bile... "Bari annemin burnunu bana bıraksaydın baba" diye sessiz bir çığlıkk içimde yankılanmakta... :KK70:(Annemin burun bildiğin hokka burun Astoria)

Ama güzelim işte.
Bu kombinasyonla da bir güzellik doğabiliyormuş. Bakınız, ben. ^_^

Konu sahibine de aynı özgüvenden diliyorum.

Bak onların gençlik güzelliği gitti, kendi yaşlarında güzeller belki öyle...
Siz gençsiniz, kırışık derdiniz vs yok yani ve doğru yöntemlerle kendinizi çok daha güzel hissedebileceğiniz bir çağdasınız.
Kendinize bu kadar acımasız davranmayın.

Son düzenleme:
sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
İri beden diye bir şey yok. Kadın iskeleti ne kadar iri kemiklerden oluşabilir ki. Seninde herkes gibi bir iskelet yapın vardır. Geriye et ve yağ tabakası kalıyor. demek ki spor yaparak zayıflayabilirsin. Plates yaparak zerafet kazanabilirsin. Yüzünde çok beğenmediğin orantısızlıklar varsa hafif makyaj hileleri ile bunu kapatman mümkün. Eğer çok önemsiyorsan estetik yüz ameliyatı yaptırabilirsin. Kızkardeşim çok kötü bir buruna sahipti, çok mutsuz du bu yüzden. O da estetik ameliyat oldu. Şimdi çok memnun. Saçın seyrekse kısa tutabilirsin. Kısa saçlı kızlara küpe çok yakışıyor özellikle. Kendine yakışan şeyleri bulmalısın. En önemlisi de kendinle barışık ol.

Seninle yaşıtız ben de böyle düşünüyorum.İnan yalnız değilsin.Ama ben kilo sorunu da yaşıyorum.İlk kez 6.cı sınıfta aşık olmuştum ama çocuk pas bile vermedi o günden beri bende özgüven namına bir şey yok.Ve muhtemelen de bana kimse aşık olmayacak.Ben de diğer şeyler için şükrediyorum.

Back
X