- 23 Ağustos 2012
- 51.263
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.671
- 898
- Konu Sahibi Nnnothinggg
kolonoskopı oldum pazartesi .4 gun diyet vardı öncesi açlıktan 3 kilo verdim ne gerek var spora
Yusuf yusuftandır o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolonoskopı oldum pazartesi .4 gun diyet vardı öncesi açlıktan 3 kilo verdim ne gerek var spora
Ayy ben sizi çok merak ediyordum ya. Ne iyi oldu kendinizi tasvir etmenizOo beybi beni görsen karizmamdan düşer bayılırsın bak yeminlen diyorum :)
Kendimi tarif edeyim mi? Bak konu sahibi sana da iyi gelsin. (Robot resmimi çıkarmayın hea)
Saçlar kısacık mavi/lacivert + beyaz. (İlk beyazım ortaokulda çıkmıştı, üni.de ise baya baya x men karakterine döndüm)
Burnum fındık burun değil, sivri, ne kalkık ne düşük ne kemerli. Bildiğin L harfi var ya, ahan da o. (Lisede çizgi film gibi tipin var diye dalga geçerlerdi :) )
Göz yapım küçük, çekik ve uykusuz kaldığımda Miyagi San gibi oluyorum. Şöyle -_- Yani öyle bi ceylan gözlü, badem gözlü dilberlerden değilim
Dudaklarım köfte değil, ince de değil ama ağzım küçük mü desem. Dümdüz dursam 3 parmak kadar ağzım var. İsterdim kocaman bir Holivuud gülüşüm olsun amma velakin yok. Dişler düzgün olsa da, ağız küçük napim? (Esnetme çalışmalarım devam ediyor![]()
) Ki yamuk dişleri de ayrıca severim.
Yüzüm pütürlü değil eskisi gibi ama çil gibi eski akne izlerim var. Renkleri de biraz açıldı, böyle turuncumtrak delikler gibi... Burnumdaki çillerle bir araya gelince hepsini çil gibi görüyorum. ^_^ Kafayı takıp bakarsam, hepsi akne lekesi!
Kilom... Hmm hamilelikte 97yi gördümdü, oradan 65e indim. Yani iyi hoş amma, basenli bir gadınım ne diyebilirim, iyi ki varsın Kim Kardaşannn!!
Memeleri sormayın... Oğlandan sonra aaah ah o eski hallerinden eser yok şimdi...
Çatlak mı? Türkiye'nin en büyük fay hatlarından biri üzerimden geçiyor.
Selülitlerime değinmiyorum bile bak ve düzenli almazsam birbirinden tamamen farklı çıkabilen kaşlarıma da. (Kaşımın birinde inat var hususi jilet atılmış gibi)
Ölüm mü konu sahibi? Bak yazıma taraf tarafa topla, çirkin miyim?
Hadi biriniz bana çirkinsin desenize bakim? :)))
Burada tonla öneri geldi.
Oturup haline dövündüğün sürece aynı çirkinlikte hissetmeye devam edeceksin.
Yusuf yusuftandır o![]()
yok açlıktan işlemde bayılttılar 5 saniyede gittim ondan geri sayacaktım sözde hiç bir şey hissetmedimYusuf yusuftandır o![]()
Ayy ben sizi çok merak ediyordum ya. Ne iyi oldu kendinizi tasvir etmeniz. Konulara yaptığınız yorumlarınızdan anlayabildiğim kadarıyla ; lafı gediğine oturtmayı bilen, akıllı, mantıklı bir kadınsınız. Fiziksel olarak da çok şirinsiniz bence.
![]()
Ya ben de her yerde 34 beden, saçlar düz, aynı yerden ayrılmış, aynı şeyleri giyen kişiler görmekten bıktığımdan mıdır, çirkin olarak görülen bazı fiziksel özellikleri acayip karizmatik bulmaya başladım.
Çok çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Allah şifa versinkonu sahibi bak pazartesi ayrıca mr sonuçlarımda beynımle gozum arasında 1santımden bıraz buyuk tümör ve damar tıkanıklığı olduğunu öğrendim.tümör kötü huylu değil diye ona bile mutlu oldum .tedavi olacağım uzun zaman hatta yarın hastane randevum var 11 de.çirkinlik şu bu nedir ki kolayca çözülür.yaşını yaşa keyfine bak boşver milleti ne derlerse desinler gül geç hayat kısa
Kaynana cığım birgün şey demişti
Güzel kadın başa belaaa
Neden diye sorarsanız çünkü bende sordum
Herkesin gözü güzele bakarmış kocalarının babalarının abilerin başı belaya girermiş
18 yıl oldu ben bu kadına nasıl katlanmışım
Peygamber sabrı var bende
Not kendisi vasat bir kadındır
Söz güzelden açılınca dedikodusunu yapayım dedim hep o mu yapacak![]()
Aynen ya.. su tarkanin karisi burnunu niye yaptrmiski.. butun guzelligi gitmis resmen..Ya ben de her yerde 34 beden, saçlar düz, aynı yerden ayrılmış, aynı şeyleri giyen kişiler görmekten bıktığımdan mıdır, çirkin olarak görülen bazı fiziksel özellikleri acayip karizmatik bulmaya başladım.
Benimde saçım döküldü tepesi açıldı hatta doktora gittim hormonal idi benim saçımın dökülmemesi için çok uğraştım sonunda durdu ama yeni saçlar çıkmaya başladı istersen hormon tahlili yaptır bende doktora sormuştum giden saçlarım gelir mi diye sordum garantisi yok demişti ama benim yeni saçlar çıktıSaçlarım için çok uğraştım yağlar kullandım doktora gittim bazen dökülmesi durdu ama gidenler hiç gelmedi
Konu güzellik çirkinlik olunca bizimkisinin felsefik tezini hatırlayı verdimBu kızın konusundan kv ye nasıl geldin kanka![]()
Bende fotojenik değilim bir arkadaşım var kız çok fotojenik çıkıyor özeniyorum hoca çok fotojenik demişti hatta kıza ben beceremiyorum ya fotoğraf çekilmeyiBen de hiç fotojenik değilim
Hep yamuk yumuk çıkyrm valla![]()
Bende fotojenik değilim bir arkadaşım var kız çok fotojenik çıkıyor özeniyorum hoca çok fotojenik demişti hatta kıza ben beceremiyorum ya fotoğraf çekilmeyi![]()
Valla ben filtre kullansam bile yine fotojenik değilim o filtrenin sırrı ne acaba merak ettimValla bir hatun bana demişti ki bu işin sırrı filtreymiş panpa![]()
Bak ne güzel uzun boyun var bende hep kendime kemiklerim iri derdim kilo verdim ip ince oldum ayrıca saç içinde binbir çeşit kür var onları uygula, sonra sen sev kendini canım iyi davran kendine173 85
Selam cherry ben bu pudradan almak istiyorum ama netten alcagim icin rengine nasil karar vercem bilemedim sen beyaz tenli misinAynen
Benim cildimi çok beğenirler ama benim de burun etrafımda gözeneklerim var yalan değil
Lakin çakıyorum Bobby Brown pudrayı bebek poposuna dönüyorumgüzelliğin çoğu boya yani
![]()