Bunlar klişe laflarALLAHa isyan ediyorsun ama rabbimin gücüne gider...
bak Rabbim ne güzel yaratmiş.
engelli olanlari düşün biraz empati yapsaniz
başınıza gelse ne olurdu...
Rabbim sağlık vermiş güzellikten çok sağlık önemli eliniz ayaginiz tutuyor.
gerçekten sadece özgüvenin eksik..
kimse senin bu şekline bakimyor ozgüvenine bakiyor.
lütfen duygularini degiştir.
Birkaç yorum dışında cidden beni anlayan olmamış. Demek istediğim güzel bir yüzün varsa bakımla makyajla bunu ortaya çıkarırsın. Çirkin bir kemik yapısı ne kadar bakım yapsada güzelleşmez. Ha bahsettiğiniz o çirkin ama sempatik ünlü kesimde olan o sempatiklik bende yok. Çirkinliği boşver öleceğiz bak şunlar şu durumda, senden kötü şeyler yaşıyor adı altında şükürcülük yapmak gerçekten çok komik. Birinin benden kötü olması benim durumumu değiştirmez ve o kötü ben yine iyiyim düşüncesi ile mutlu olmak bana göre etik değil. Herkesin kendi sorunları var birşey diyemem. Peki benden iyi durumdakiler ne olacak onlara bakıp daha da mı delireyim? Birde herkes birşeyler elde etmek için çaba harcamalıdır yazmış birisi. Şimdi Amerika da zengin, eğitimli ve genetiği sağlam bir kız ile benim gibi birisi nasıl yarışabilir? İşte bu beni öldürüyor. Ne yaparsam yapayım tüm hayatım boyunca köpek gibi uğraşsam da asla o kızın sahip olduklarına sahip olamayacağım. Yaşadığım şey eleştiriye bağlı ortaya çıkmış düşüncesel tatminsizlik. En azından ben öyle diyorum-düşünüyorum. Bir iki yorumda yüzüme vurulmuş bu dediklerim, kimseye anlatamadığım gerçekler işte bunlar. Öyle bir aşağılık olduğuma inandırılmışım o düşünceyi öyle bir benimsemişim ki şuan yeni bir bedene sahip olsam dahi düşüncelerimden kurtulmadıktan sonra mutlu olamayacağım. Psikiyatriye psikologa gittim. Bir sürü antidepresan-antipsikotik kullandım. Sonuç alamadım. Param olmadığı için özele gidemedim. Hep tek giderdim hastaneye ilaç alıp kullanırdım. Ailemin umurunda değildi ölmüşüm kalmışım. Hatta bir kere yolda nereye gittiğimi ne yaptığımı ve kim olduğumu bilemedim. Kaybolmuştum ne yaptım nasıl buldum hastaneyi bilmiyorum. Geçici hafıza kaybı gibiydi. Sonraları ara sıra yaşadım bu durumu. Tahminimce ağır bir teşhis koydu. En azından bipolar şizofren ilaçları kullandım. Ne derler bu bedensel ve çevresel yabancılaşma sanırım. Bilmiyorum belki şizofrenimdir. İntihar düşüncelerim çok fazla ama hiç denemedim belki ileride iyileşirim diye bekliyorum. Şuan daha iyiyim. Sizden özür dilerim bir an kriz geçiriyorum. Bir sinirle üye olup konu açtım belki kırmış olabilirim sizi. Yazdıklarınızı tekrar okudum iyi hissediyorum şimdilik. İyi olduğumda sanki bu konuyu ben açmamışım gibi hissediyorum. İtiraf etmeliyim ki kabullenemiyorum sorunlu olduğumu. Kendimi ikna edemiyorum normal olmadığıma. Ama iyiyim şimdi. Belki çirkin değilimdir bilmiyorum. Hiç böylesine açık açık yazmamıştım sorunlarımı. Kimseye anlatamamıştım. Teşekkür ederim hepinize.
Beni dis görunusunden dolayi kimse begenmiyor diyip ilk kriterinin de yakisikli uzun boylu erkek olmasi ironik gerçekten seni sevecek iyi bir insan dile benceNasıl yapabilirim bu dediklerinizi? Çirkin olsam dahi uzun boylu yakışıklı erkek nasıl bulabilirim? Böyle yazınca baya acınası ve komik geldi. Giyinmesini, oturup kalkmasını, konuşmasını nasıl öğrenebilirim? En önemlisi nasıl kendimi sevip öz güven kazanabilirim? Cevap yazmasam da yorumlarınızı okuyorum teşekkürler. Taktik verin çirkinliğimi kamufle etmeyi öğretin bana lütfen.
Önce bir silkelen kızım bu ne ya.Nasıl yapabilirim bu dediklerinizi? Çirkin olsam dahi uzun boylu yakışıklı erkek nasıl bulabilirim? Böyle yazınca baya acınası ve komik geldi. Giyinmesini, oturup kalkmasını, konuşmasını nasıl öğrenebilirim? En önemlisi nasıl kendimi sevip öz güven kazanabilirim? Cevap yazmasam da yorumlarınızı okuyorum teşekkürler. Taktik verin çirkinliğimi kamufle etmeyi öğretin bana lütfen.
Bak bende işitme engelliyim...Bunlar klişe laflar
Allah ne güzel yaratmış
Engelli insanlar falan filan
Çoğu insan üzerinde etkisi yok
Eğer sadece şükürle olsaydı
Daha insanlığın ilk çağlarındaydık
Şükretmeyip daha az yorulmak daha iyi yaşamak için neleryapmıyoruz ki
İnsanların bakışlarını da fakediyırum hiç umrum da değil :)Öh artık,insan çatlağı görür de bi de çok diye söyler miDensizlik başka bir şey değil
Tebrik ederimİnsanların bakışlarını da fakediyırum hiç umrum da değil :)
Ne Sen onun yaşadıklarını nede o senin yaşadıklarını anlayamazBak bende işitme engelliyim...
diyorum ki keşke insanlar igib duysaydım konuşsaydim dobra gibi...
ama dedim ki çok şükür işitme cihazımla duyuyoruım konuşuyorum .
bide az görüyorumdiyorum ki kşeke daha iyi net görseydim. ne olurdu..
olsun yinede görebildiğim kadari görüyorum...Allahıma çok şükür bunlari keşke dediğim için Allahın gücüne gidiyor.
önemlisi Sağlıklı olmak... çok şükür elim ayagim tutuyor.
ben şükrediyorum çok şükür işim var evim var çocuğum var daha ne olsun ki...
bu çirkinim diye kendine aciyana kızıyorum.. çirkinlikle önemi yok.
bu yüksek lisans yapmış işi de var...
buna şükretmeli.. insanlarin çirkinsin dediğine degil...
özgüvenli başarılı olduktan sonra kimse çirkinsin diyemez sasirirlar aa çirkin kız ünv okumuş vay be işi de var derler böle düşünür
ben dişlandim ama bunlar güçlü biri yaptı...
Şu an yaşadığıma Hergün Allahıma Çok şükür....
Öyle demek istemedigim cok acik degil miSiinemis haklısın da ben yukarıda güzel olmasa da uzun yakışıklı sevgili yapan üyeye yazmıltım onu. Ama haklısın çirkin erkek bile bakmıyor yakışıklı niye baksın? Bir an umutlandım işte özür dilerim.
Ne mezunusunuz. Hangi bölüm ?Toprakperi ne yapmalıyım? Dışarı çıkamıyorum kendimi zorlayıp çıktığımda insanların içinde elim ayağım titriyor ve kasılmaya başlıyorum. Bende istiyorum değişmeyi. Yarın erken kalkıp değişeceğim diyorum ama bi uyanıyorum aşırı mutsuz ve bitkinim herşey yalan oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Birde sizce normal miyin ben? Yazdıklarıma göre yani arkamdan gerizekalı salak diyorlar.
Sileken hadi.Siinemis haklısın da ben yukarıda güzel olmasa da uzun yakışıklı sevgili yapan üyeye yazmıltım onu. Ama haklısın çirkin erkek bile bakmıyor yakışıklı niye baksın? Bir an umutlandım işte özür dilerim.
Çok mutsuz bir aurası var. İnsanları da iten budur muhtemelen. Senin derdin çirkinlik değil, kabul edilmemişlik ve sevilmemişlik. Kendini seversen gerisi gelir.0101013 ben seni sevmedim. Görmeden sevmedim. Çirkin veya güzellikle çok alakasız olarak. Anlatabiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?