O nasıl oldu peki tanınan futbolcular oyuncular filan o piyasaya mı girdiniz? :)sonrasında tanınmış futbolculardan, oyunculardan teklif alan birisi oldum.
20li yaşların başında güzellik yarışmalarıydı, tv kariyeriydi bunlarla uğraşırdım, haliyle o çevrenin içindeydim, tanıdık tanıdığı getiriyordu öyle ortamlarda:)O nasıl oldu peki tanınan futbolcular oyuncular filan o piyasaya mı girdiniz? :)
Çok tatli Rabbim size bağışlasın :)Senin yaşıtından bizim evde var bitane
Çirkinnn,kiloluuuu,giyecek hiçbirşeyi yokkk olanlarda yakışmıyormuş zaten
Öyle işte
Bizde çalışan bir kız vardı güzelim diye ortalıkta dolaşırdı bacak boyum bile 1:25 en güzel benim vs bence karakteri çok kötü o en çirkinMerhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
daha iyi güzelin kaderi olmuo hayat senle barısık olacak :)Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?