çok çirkinim

Sana çirkin diyenler yaşıtların mı ? Pek takılma o zaman. Kıskançlıktan da olabilir. Yaşıtların değilse de karaktersizlikten.

Yüzünde bir kusur yoksa nasıl çirkinsin? Sen kendini güzel bulursan güzelsin. Bende bazılarına göre çirkinim , eh işteyim bazılarına göre çok güzelim. Şimdi ne olduğuma karar vereyim? Aynaya bakıyorum ve bence güzelim.Önemli olan da sadece benim fikirlerim.

Bu dönemlerde böyle düşünmen gayet normal bu durumlar geçici. Ergenligi atlattiktan sonra kendini daha çok benimsersin :))

O nasıl oldu peki tanınan futbolcular oyuncular filan o piyasaya mı girdiniz? :)
20li yaşların başında güzellik yarışmalarıydı, tv kariyeriydi bunlarla uğraşırdım, haliyle o çevrenin içindeydim, tanıdık tanıdığı getiriyordu öyle ortamlarda:)

uzulme canim biz guzelizde noluyor hicbi sey.empati kurmaya calisiyorum ama biraz zorlaniyorum acikcasi.ama zor bi durumdur Allah kolaylik versin.ama uzulme inancini kaybetme.bak hem ne demisler Allah cirkin sansi versin.mesela sende o yonden şanslisin.mesela bende sanssizim o yonden benimde bir eksim var .guzelle cirkinler 1-1 basliyor anlayacagin

Güzel olmak insanın elinde olan bişey. O kadar kusurlu yüze ship olan insanlar var ama o kusurlarla yüzleri karakteristik görünüyor. Daha yaşın küçük bi 20li yaşlara geldiğinde anlayacaksın dediğimi

15 yas güzeldir.geri gelmez birdaha.kendine bu güzel yılları zehir etme.çünkü daha çok değişecek,olgunlasacak ve guzelleseceksin.zamanla bedenin oturana kadar,ruhuna yatırım yap.ufkunu, kültürünü, bilgini genişlet. Ve yıllar sonra; hem bedenin hem beynin güzel olsun.cuvalini doldur.5 6 yıl sonra kendini gör ...Ve kendini başkalarına ezdirme.kendine sevgi saygı duy ki,çevrendekiler de bu sözleri soyleyemesin . izin verme onlara...

Aynı kuzenim.
15 yaşında ve ben çirkinim diyor.
Bak ablacım canım; o instagram facebook sayfasında gördüğünüz çok cool kızlara benzeme isteğiniz ve ünlülere özenmiş olmanızı çok çok iyi anliyorum. Bende bundan 10 yıl önce tıpkı senin gibi kendimi güzel bulmaz ve neden bu kadar çirkinim derdim. şimdi çok pişmanım böyle düşündüğüm için. yıllar sonra burada yazdıkların için güleceksin. ayrıca küçüksün. eminim de güzelsin
Sadece o senin ve yaşıtlarinin özendiği kişilere benzemediginiz için böyle düşüncelere kapuliyorsunuz. şu an düşünmen gereken şey dersler ve geleceğin. şu an erkek arkadaş sahibi olmak çok önemli geliyor ancak 3 4 yıl sonra üniversite daha önemli hale gelecek. değerli vaktinizi boş şeyler ile tuketmeyin

Ergenlik boyle yapiyor insani bende annemi begenmezdim mesela. Ama simdi bakiyorum dunyalar guzeli bir kadin nedense o donemde insan hic bir seyi begenmuyir. Eee peki sen demedin mi arkadasina sende b..a benziyosun diye

Bizde çalışan bir kız vardı güzelim diye ortalıkta dolaşırdı bacak boyum bile 1:25 en güzel benim vs bence karakteri çok kötü o en çirkin
Lisede bir kız varmış çok çirkinmiş çok zengin ve yakışıklı biriyle evlenmiş adam demek ki karakterini sevmiş dedim
Şimdi çıkmayı teklifi düşünme derslerine çalış kariyerinle bir yerlere gel olgunlaştıkça kendine bakmayı öğrenirsin
Gerçi o zamanlar bir kozmetik firması güzellik sırlarımızı sizinle paylaşalım sorunlarınızı bize yazın size iyi gelecek ürünleri önerelim hanımlar diyorlardı
Bende 13 yaşında onlara mektup yazmıştım nasıl bakımlı güzel olabilirim diye cevap gelmemişti

Son düzenleme:
daha iyi güzelin kaderi olmuo hayat senle barısık olacak :)

Kuzummm daha 15 yaşındasın :)
sana bir şey diyeyim mi, bi beren saat in 15 yaşındaki haline bak lütfennnn, ay hele hazal kaya :)
burak özcivit mi neydi yahu, senenay mıydı neydi işte bir bak allah aşkına
ondan sonra umutsuzluğa kapıl tatlı kuzum.
daha önünde öyle uzun bir ömür var kiiii

değişim her ademoğlu için kaçınılmaz

canm ortaokul son sınıftık hatırlıyorum bazı erkek arkadaslarınız sınıfta güzellik sıralaması yapmıstı . en cirkin sectikleri kızı hatırlıyorumda aslında cok güzrldi.
sen daha 15 yasındasın o çevrendeki tiplerin güzellik algısı tvlerde gördükleri belli baslı tiplere göre ve kendini ortaya atan kızlara göre.
güzel degilsin laflarını dinleme güzellik göreceli bir kavram sen kendini güzel hisset dik dur bak bakalım ne olacak.

Her kadın güzeldir canım

Hele biraz daha büyü kendine bakmaya başlayacaksın..Ben de senin yaşlarında çok çirkindim sivilcelerim aşırı derecedeydi.O zamanlar da benimle çok dalga geçerlerdi..Şimdi herkes daha güzel yorumlar yapıyor..Şu an vücudun şekillenme evresinde..Çocukluğunun tadını çıkar.

Herşeyi güzelliğe yorma canım.
Dışardan belki soğuk duruyosundur.
Daha yaşın küçük zaten normal :)

ohooo sende ya:) büyü de gel
aman ne güzelmişim be diyceksin 18nide olunca.

tam da özgür bolatı izlerken enteresan bi konu oldu, demekki senin özgüven ve özdeğer eksikliğin, onaylanma ihtiyacın var

15 yaşında tüm gençler birbirlerinin canını acıtmak için oldukça acımasız kelimeler kullanabilir. bir de daha yüzün ve vücudun oturmamıştır. kendine bunu yapma. bir bak çevrene güzelim diye dolaşanlar çok mu güzel?? hayır değiller ama özgüvenleri yüksek. hem kendilerini hem çevreyi buna inandırıyorlar ve öyle yaşıyorlar. onun için özgüven sahibi olmalısın. bununla ilgili kitaplar okuyabilirsin.
unutma sen çok özel birisin..

çirkin olduğunu düşünmüyorum ama farz et ki çirkinsin. sana şöyle bir şey söyliyim lise 3e 4e kadar gerçketen çirkindim gözlük diş teli vs sonra ne oldu biliyor musun? saçlarıma biraz para harcadım , giyim tarzım zaten iyiydi ama dikkat çekmezdi bu sayede o da ön plana çıktı, diş tellerim çıktı ve renkli lens kullanmaya başladım. bir buçuk yıl önce de burnumu yaptırdım çok da iyi makyaj yaparım ve yanımdaki herkes ben yürürken başka insanların dönüp bana baktığını söyler süslenip gittiğim her yerde kızların bakışlarına maruz kalırım ve çok da hoşuma gider. herkese de utanmadan söylerim eskiden çirkin olduğumu estetik olduğumu çirkin olup özgüvenimi yitirdiğim günlerimin acısınu çıkarıyorım. dert etme sadece sorunu yok etmeye odaklan eminim eninde sonunda görüntünden mutlu olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…