• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çirkinim

Şimdi böyle en son çocukken deyince sandım ki 30 yaşlarındasın filan. Ben öğretmenim yani 15 yaşta çocuk benim gözümde. Daha vücudun oluşmamış, hatların belli olmamış neyin çirkinliği bu? O sana çirkin diyen boş konuşmuş. Ben öğrencilerime hep diyorum üniversite bitene kadar vücudunuz yapım aşamasnda inşaat halinde eksik gedik çıkıntı yamukluk olur 20 yaşlardan sonra oturur artık o zamana kadar bekleyin moralinizi bozmayın diye sana da diyeyim normal yani.
Hocam,ben 21 yaşındayım.Benimki oturmuş mudur?:D

Eh aşağı yukarı :) Ergenlik dönemi sonları artık fiziksel olarak belli bir vücut yapısına ulasıyorsun boy uzama sona eriyor artık.
Benim boyum uzamayı bırakalı çok oluyor yalnız.:KK70:
Muziplik olsun diye sormuştum.Yine de cevabınız için teşekkürler.

Ben hiç "çıkma teklifi" almadım :D 18 yaşında bir sevgilim oldu 4 yıldır da hala onunla birlikteyim. ❤ 15 yaşında ben de kendimi çirkin bulurdum. Lise bitti şimdi bi bakan 927492 kere daha bakıyor :D yani ergenlikte çok normal böyle şeyler. Sonra güzelleşiyor insan:)

Benim boyum uzamayı bırakalı çok oluyor yalnız.:KK70:
Muziplik olsun diye sormuştum.Yine de cevabınız için teşekkürler.
Yok biliyorum :D Yani kimse ideal degil bakınca ben de kendimi güzel bulmam eksik özelliklerim çok ama belli yaştan sonra artık yürüyebiliyor nefes alabiliyor muyum bu vücut işimi görüyor mu o seviyeye geliyorsun. İnsan elbet beğenilmek farkedilmek istiyor ama bunun sonu yok herşey geçip gidiyor işte bunu da yaş geçince diyorsun :D

Yavrum bi bekle. Daha evrim geçirmene çok var. Benim lise halimle şimdi ki halim arasında dağlar kadar fark var. ;)

senin aynından bi üye vardı bu sitede.
2 sene kadar önce çok çirkinim diye konular açardı. okuyorsa bana mesaj atsın :D

velhasıl tamamen ergenlikten.
bekle ve gör.

Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
salla sen onları güzelim. daha çok küçüksün. o yaşlarda ne güzelliği bekliyorlarmış merak ettim. büyüdükçe güzelleşirsin. ergenlikte herkes öyle olur takma bencee...:KK45:

Daha 15 yaşındasın yüzün vücut hatların oturmamış çıkma teklifini düşünceğine ben olsam bu yaşta boyum nasıl uzar diye araştırırdım. 18 den sonra duruyor. Şu an 20 yaşındayım olgunlaştıkça bakan çok ama o yaşlarda boy için bir şeyler yapmadığım için pişmanım ya...
Not: Bu arada okulda sırada uyurken kaldırıp sen çok çirkinsin diyenler olmuştu :D
5 ay geçmedi hayal edemeyeceğim kadar yakışıklı bir gençle ilişkiye başlamıştım. İlk aşkımdı hey gidi...

Temiz ol,cilt temizliğine de özen göster..
Hafif allık ve parlatıcı kullan,bunları belli belirsiz sürmelisin..
Bence kesin güzelsin ayrıca:)

Nasil bakarsan oyle gorurmussun canim. onlar kotu gkzle bakiyorlar heralde. guzellik kisiden kisiye degisen foreceli birsey. suan ergenliktesin ve bu tarz dusuncelere kapilman normal bu yadlarda insan kendini gereksiz bir sorgulama icine giriyor. ve etrafindakilerle yaris halinde oluyor. sana igrencsin diyen arkadasini bir kere arkadaslarin arasindan bir cikar arkadaslar birbirlerini boyle uzmezler cunku.
15 yasindaymissin yani lise 1. sinifta olmalisin. tam bir karmasanin ortasindasin. ortaokul ile tamamen farkli bir ortamdasiniz ve adapte olmaya calisiyorsun. arkadasliklar gelistirmek beğenilmek istiyorsun ama kimsenin senin hakkinda bu tur yorumlar yapmasina izin verme.
Kendine saygi duy baskalari da sana saygi duyacaktır.
Fiziksel olarak da onumizdeki 2 yil icinde emin ol cok buyuk degisimler yasayacaksin.
Uzme kendini ;*

Ah be ablacım

Saçını güzel şekillerde yap. Değişik değişik örgüler yap. Duzlestir. Ya da dalgalı yap. Sürekli yeni saçlar dene. Kendine ne yakistirdigini bul.

Temiz ol. Bak bu çok önemli. Sabun ve krem kok hep. Herkes desin ki mesan mis gibi kokar. Okulda senin bilinen özelliğin bu olsun.

Onun dışında ergenlikte fazla hırçın ve erkeksi olabiliyor kimi kızlar. Ama erkek gibi değil, yumuşacık ve güleryüzlü kızların çekici olduğunu bil. Rahat ol. Espriler yap. Iyi biri ol. Yeterli.

Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
15 yaşındayken taş gibi hatundum valla :) güzelsin diyenlere inadına Yok ya nerem güzel ben beğenmiyorum kendimi çirkinim derdim. Sırf ısrar edip güzelsin desinler diye. Aynaya bak şükür et bence Rabbim herkesi güzel yaratmış. Bırak yüzünü beğenmesinler kalbin temiz olsun

Aslında bazen kendimi beğeniyorum ama bugün arkadaşımın öyle demesi beni üzdü. Yoksa şükürler olsun yüzüme benimkisi bir çok derdin yanında dert bile değil. Belkide ergenlikten böyle düşünmeye başladım. Önceden düşünmezdim bile.Birinden hoşlanıyorum birde onun için de üzülüyorum. Bu arada yüzümde sivilce falan çok yok.Kiloluda değilim boyum falan da iyi
O seni kıskanmıştır canım benim, takma

Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim

Yüzümde bir sürü kusur var ve çirkinim.

Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.

Bazen bile güzel demiyorlar ve genelde beğenmezler.

.En son çocukken çıkma teklifi aldım

Hiç çıkma teklifi almadım.

Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu

Durmadık yere de çok çok çirkinsin diyenler oldu bana.

Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.

Küçükken annem çirkinliğimden dolayı evlatlık vermeyi düşündü.

Şimdi bana üzül ve toparlan. =(

15ken ben de çirkin değil çok çirkindim. 20lerimde güzelleştim. şimdi 30larımdayım ve taş gibiyim:süslü:

evet ya bende o yaslarda hic hos degildim cikma teklifimi o ne:KK45: sonra bir costum bana cirkin diyenlerin hepsi sondu gitti:63: :KK45: bir kiz sana cirkinsin igrencsin falan diyorsa kendine guvenmiyordur mutlaka sende kiskandigi birsey vardir sende de potansiyel var bence aciga cikar kendine guven

Bulunduğun yaşlar en çirkin olunan yaşlar.
Ben lisede milletin dalga geçtiği tiplerdendim.
Üniversitede en popüler tiplerden oldum.
lisede bırak çıkma teklifi almayı dalga geçilen tiptim, sonrasında tanınmış futbolculardan, oyunculardan teklif alan birisi oldum.
Çocukken dediğine göre, güzel bir çocukmuşsun, öyleyse senin de yetişkinlik hikayen çok parlak olacaktır.
Benim lisede bi eksiğim de erkek gibi giyinirdim, bakımsızdım. Biraz kendine özen gösterirsen ışıltın senin de ortaya çıkar. :KK66:

Merhaba canım ben öğretmenim öncelikle olaya şöyle bak istersen çok çirkinim derken neye ve kime göre Allah her kulunu güzel yaratmıştır güzellik bakan gözdedir aynaya bakınca sivilce değilde allah ın sanatını görsen şükretsen kör müsün topal mısın hayır biraz şükür
Güzel yanitlamissiniz da kör ya da topal olan da güzel olabilir değil mi?

Back
X