Çok çok afedersiniz...

Ben ilerisini de düsünüyorum havuzda düsününki gunesleniyorsunuz bir tane adam size bakip kafasini ceviriyor hop eliyle tutuyor ya da bakiyorsunuz ereksiyon olmuş aa pis sapik falan diyorsunuz. Halbuki adam hep oyle sapik damgasi yemesini birde eli hep orasinda olmasini istemiyorum kendinde de psikolojik etki birakir ilerde. Ama biz sanirim gec kaldik.

Cok tesekkur ederim.

Aynen çok.kotu bir durum olur bu..Yok geç kalmadınız ama daha da fazla beklemeyin bu sorunu halletmeye bakın bir an önce

21 yaşındaki çocuk onu zaptetmeyi bilmiyorsa akıl sağlığında sorun vardır içine kapanık denmez ona kondurmuyor olabilirsiniz ama normal bir durum (ereksiyon olmasından bahsetmiyorum onu kontrol altına almayı bilmemesinden bahsediyorum)değil lütfen doktora götürün

Sapkın bir hareketini gormedim ama cok rahatsiz edici bir urolog insallah ise yarayacaktir.

eşiniz konuşmayı teklif etmiş hayır demişsiniz. niye?
ayıp mı? o tabu bu yasak diye diye al işte çocuk bilinçsizlikten napıcağını bilmiyo. çocuk dediğimde kocaman adam olmuş.
ablası olarak çoktaaaaaaan konuşabilirdiniz. taaa ilk başlarda konuşabilirdiniz bence.

neyse artık eşiniz konuşsun. yazık

Ablası olarak üslubunuz çok itici geldi bana. Madem çocuk utanıyor ve saklamaya çalışıyor neden bize "eli hep seyinde kaçacak mi sanıyor" falan diyorsunuz? Düzgünce "kardeşim de durumdan rahatsız" desenize. Ben ilk okuduğumdan cocuk hep oynayıp sapiklik yapıyormuş sandım

Bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…