- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Yani normal bir zamanda bile hep öyle mi?Yani ereksiyon halinde hep?
Eğer öyleyse eliyle kapatmaya çalışıyordur belki de..utandığı için.bence bir uzmana görünsün yazık üzüldüm onun icin
Babası yok mu ? Konuşsun belki de bi sağlık sorunu var .
Surekli ereksiyon haldemi yoksa büyük mübilemedin kendi kapatmaya mı çalışıyor yoksa tutmaktan mı hoşlanıyor bu zamana kadar ablası olarak daha küçükken yani ne tutuyorsun diye hiç tepki vermediniz mi anlamadım ki hep görmezden mi geldiniz
Siz bilmeyin görmeyin duymayın; madem abi yok, baba etkisiz eleman (Ki çok yazık) eşiniz devreye girsin, "Erkek erkeğin halinden anlar olm biz de geçtik bu yaşlardan" diyerek samimi bi sohbet etsinler.
cok üzüldüm kardesinize.Bence coktan bir ürologa gitmeniz gerekirdi.
Bir erkek çocuğuna en yakın kişi babası olması gerekir . Babası konuşacak mecbur .Babasi varda babam hayatta konusmaz boyle seyleri.
Ya aklıma ilk genç kız olduğum zamanlar geldi..Ben dahil arkadaşlarımın çoğu göğüsler yeni yeni büyümeye başladığı için utanır saklamaya çalışırdık.Hatta bir gün arkadaşımla önce bir tülbentle sardığımizi hatırlıyorum)
Belki oda görüntüsünden dolayı utanıyordur. Bence eşiniz konuşsun öncelikle onunla yada daha yakın hissettiği başka biri
Kendini tatmin ediyor ve hala böyleyse bir dr a gitmeli veya 3 öğün kendini tatmin etmeli17 - 18 yaslarinda başladi. Hatta o zamanlar telefonuna cekmisti orasinin fotosunu bende tesaduf görmüştum. Anladi gordugumu. Ayrica evde tek kaldiginda birseyler yaptigina da eminm birkere pc gecmisinde gormustum.
Ya yazmak istemedim amaBenim eşiminde çoğu zaman dışardan biraz ereksiyon olmuş gibi gözüküyor ama aslında değil normal hali yani. Belki çocukta bu şekilde düşünüp saklamaya çalışıyordur aslında ereksiyon halinde değildir fazla mı iyimser oldum bilemedim. Yazdığımada pişman olmam umarım
Tabi canım bizim göğüslerde ereksiyon olma durumu yok zatenBende hatirliyorum o zamanlari ama bizimki yillarca sürmedi.
Kıyamam ya babanız ya da eşiniz güzel bi şekilde konuşsun oğlum bi sıkıntın mı var Die doktora gitsin daha çok genç bi sıkıntısı vardır yoksa niye tutsun ki
Daha cok utanmazmi ?
Gözumuz seyinde degil yanlis anlasilmasin ama bakin cidden cok rahatsiz edici bir durum. Yani iceri girerken eli orasinda kafami ceviyorum cay doldurmaya gidiyorum geliyorum cayi alacak eli orasinda...
o zaman dediğim gibi eşiniz gönüllüyse erkek erkeğe bir konuşma yapabilir, bir sorunu rahatsızlığı varsa doktordan yardım almayı teklif edebilir. Ya çok küçükte değil ki delikanlı sonuçta başka bir çözüm bulunabileceğini zannetmiyorum.Şimdi ben evliyim bilmedigimiz sey degil diye dusunuyorum. Bildiginiz surekli bir sekilde ereksiyon halinde..
Kendini tatmin ediyor ve hala böyleyse bir dr a gitmeli veya 3 öğün kendini tatmin etmelibide 21 yaşında çocuk degilki bu zamanda herşeyi biliyor daha 15 yaşında ki çocuklar kardeşin değişik geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?