onu da denedım ayrıldm gecn hafta ama dayanamadım aradım tutamıorm kendımı
ama sımdı yaz bnm inadıma arkadaslarıyla tatıle gıder dıye korkuyorummesela ben bugun aksam soledım bole bole yapıp benı uzuosun arkadaslarının yanında cok alıngansın dedı bana ben agladım herzamankı gıbı(cok gamsız agladıgımda bıle hıc bısı demez benı mutlu edıcek)bende benı bıraktıgında arabadan ınerken hıc opmedım sadece tesekkur ederım dedım normal sartlarda eve gidince haber verırdı ama haber vermedı
trip at demedim ki ben. trip atma. umursamaz olman lazım. sevmesine sevceksin ama umursamaz olcaksın. her yaptıgını takmayacaksın, herşeye ağlamayacaksın. böyle yaparak yumuşar düzeliriz zannedersin ama bir bakmışsın bırakmış gitmiş. dost acı söyler. tatile gitsin nolcak.. tatile gitmesinden korkuyorsan yanlış birşeyler yapmasından korkuyorsun demektir. e yanlış birşey yapıyorsa da zaten o kişiyle birlikte olmanın bir anlamı yoktur, seni gerçekten sevmemiş demektir. ama normal tatile gidecekse gitsin. trip atman umursadıgını gösterir. normalde trip atacagın şeylere trip atma, söyleyecegin güzel sözleri söyleme, ama mutlu konuş mesela. umursamaz davran diyerek onu istemedigini göster demiyorum. yanında mutlu ol, buluşunca çok mutlu ol, ama buluşana kadar da ugraştır.sen güzel söz söyleyene kadar ugraşsın dursun. mesela şimdi madem tartıştınız, ara bence. ama hiçbirşey olmamış gibi konuş. o konuyu açarsa da boşver canım tuhaf anıma denk geldi de. sonra aranız düzelince aramazsın, onun aramasını beklersin. anlatabildim mi?
daha oncede ole yaptım ben konusursam o da normal konusuyor,ama pek etkısı olmaz ben demezsem o farketmez gbı gelıyo cnku hıc romantık bırı degıl zaten bana senı sevıyorum falan hıc demıyor artıksuan aramak hıc ıcımden gelmıyor agladım butun gece arada da elımı bıle tutmadı sabah ararım belkı
sen benim söylediklerimi iyice oku ve uygula, yine de etkisi olmuyorsa böyle bir insanla ömür geçmez. şimdi aşkla üzülür üzülür üstüne düşersin, aradan yıllar geçtikten sonra da bıkarsın bi gün canına tak eder bırakırsın ama o zamana kadar da çok yıpranırsın. ki bu şekilde ağlayarak trip atarak üstüne düşerek devam edersen çok da uzun süre devam etmez. sen bıkmadan önce o bıkar. kendine değer ver diger arkadaşların da söylediği gibi. onsuz olamam onsuz yaşayamam, benim aşkım herkesinkinden farklı biliyorum diyorsundur belki de. genelde öyle deriz. ama onsuz yaşanıyor çok da güzel yaşanıyor. sana ızdırap çektiren biri değil seni mutlu eden biriyle ömür geçirebilirsin ancak. sen dediklerimi dene. aynı şekilde devam ediyorsa hislerin tek taraflıdır. romantik olmayabilir belki ama yanında ağlayan birini hiç umursamamak normal değil. ayrıca romantik sanılmayan erkekler aşık olunca herkesten daha romantik olabiliyor. tekrar söylüyorum, benim dediklerimi yaparsan aşkı depreşip kıymetini anlayabilir. anlamıyorsa bırak gitsin. en fazla birkaç hafta üzülürsün.emin ol. sonra dersin " ben ne çile çekmişim ne kadar üzmüşüm kendimi boş yere" diye.
sımdı bısı yokmus gbı dawrancam ama senı sevıyorum ozledım gıbı kelımeler kullanmıyacagım dımı baska:)
evet canım.. kafayı takıp sürekli yaptıklarını düşündüğünü ve kendini kahrettiğini zannetmesin. o yuzden bişey yokmuş gibi davrancaksın. eğer kendisi hayırdır bugun böyle böyle yapıyordun derse "amaan öyle bir anıma geldi boşver" de. mutlu ol, neşeli ol. karamsar, üzüntülü olursan havalara girer, onsuz yapamadıgını düşünür. bir de insan bıkar karşısında sürekli üzgün kafayı takan ağlayan bir insan olursa. o güzel şeyler söylerse gülümse mesela ama sen birşey söyleme.
demesı hosta farkına bıle varacagını sanmıyorum ınanırmısınz her gece telefonda senı sevıyorum dedırtmeye calısıyorum cogu zaman canım ıstemıyo falan dıyor ya da kısaca ss diyor kendı ıcınden gelmıyo bıle hıç soylemıyor artk
2 senelık bır erkek arkadasım var,cok neselı eglencelı bırı ama cok rahat bende cok duygusalım gitgide de bana kotu davranıyor cunku benı uzmesıne ragmen alttan alıyorum o da benım arıyacagımı bıldıgı ıcın daha da sımarıyor ne yapmalıyım tecrubelı ablalarım bana akıl versın cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?