cok dertlıyım yardım edın çok üzülüyorum

edd1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
202
0
46
İstanbul
2 senelık bır erkek arkadasım var,cok neselı eglencelı bırı ama cok rahat bende cok duygusalım gitgide de bana kotu davranıyor cunku benı uzmesıne ragmen alttan alıyorum o da benım arıyacagımı bıldıgı ıcın daha da sımarıyor ne yapmalıyım tecrubelı ablalarım bana akıl versın cok uzuluyorum

tependen ındırme vaktı gelmış bence
sende arama sorma bı müddet, baya bı kalkmış bı tarafı

hep alttan almak olmaz kı

kendi fikrimi söyleyeyim.. ilgisiz davran.. bırak o ilgilensin. ama eğer boş vaktin çoksa, yani vaktinin çoğunu onu düşünmekle geçiriyorsan sürekli ilgilenirsin.. eğer öyleyse kendine vaktini ve dikkatini verebileceğin faaliyetler bul. emin ol çoğu insan aynı şeyi yaşamıştır. sen daha iyi olcak diyip ilgilendikçe daha fazla şımarcak ve hiç umursamamaya başlıycak. sürekli çok sevdiğini özlediğini falan söyleme. duymak istesin, duymak için uğraşsın. bu sefer kendi durmadan söylemeye başlıycak senden de karşılık alabilmek için. o zaman arada bir söylersin güzel şeyler :)

onu da denedım ayrıldm gecn hafta ama dayanamadım aradım tutamıorm kendımı

ayrılmak çözüm değil. hatta daha kötü.. bir süre sonra ciddiye almaz seni.. ne de olsa yine barışcak der.. kendine hayran bırakcak etkinliklerde bulun.. kötü davran demiyorum.. sevmeye devam et ama güzel söz duyabilmek için ugraşsın, aramanı beklesin, buluşmak istesin. her buluşmak istediginde buluşma. işin çıksın bişey olsun, hasta ol, yorgun ol.. buluşmak için ugraşsın.. bunlar acımasızlık gibi geliyor olabilir ama tavsiye istiyorsan emin ol işe yarayacak olan şeyler bunlar

ama sımdı yaz bnm inadıma arkadaslarıyla tatıle gıder dıye korkuyorum mesela ben bugun aksam soledım bole bole yapıp benı uzuosun arkadaslarının yanında cok alıngansın dedı bana ben agladım herzamankı gıbı(cok gamsız agladıgımda bıle hıc bısı demez benı mutlu edıcek)bende benı bıraktıgında arabadan ınerken hıc opmedım sadece tesekkur ederım dedım normal sartlarda eve gidince haber verırdı ama haber vermedı

trip at demedim ki ben. trip atma. umursamaz olman lazım. sevmesine sevceksin ama umursamaz olcaksın. her yaptıgını takmayacaksın, herşeye ağlamayacaksın. böyle yaparak yumuşar düzeliriz zannedersin ama bir bakmışsın bırakmış gitmiş. dost acı söyler. tatile gitsin nolcak.. tatile gitmesinden korkuyorsan yanlış birşeyler yapmasından korkuyorsun demektir. e yanlış birşey yapıyorsa da zaten o kişiyle birlikte olmanın bir anlamı yoktur, seni gerçekten sevmemiş demektir. ama normal tatile gidecekse gitsin. trip atman umursadıgını gösterir. normalde trip atacagın şeylere trip atma, söyleyecegin güzel sözleri söyleme, ama mutlu konuş mesela. umursamaz davran diyerek onu istemedigini göster demiyorum. yanında mutlu ol, buluşunca çok mutlu ol, ama buluşana kadar da ugraştır.sen güzel söz söyleyene kadar ugraşsın dursun. mesela şimdi madem tartıştınız, ara bence. ama hiçbirşey olmamış gibi konuş. o konuyu açarsa da boşver canım tuhaf anıma denk geldi de. sonra aranız düzelince aramazsın, onun aramasını beklersin. anlatabildim mi?

daha oncede ole yaptım ben konusursam o da normal konusuyor,ama pek etkısı olmaz ben demezsem o farketmez gbı gelıyo cnku hıc romantık bırı degıl zaten bana senı sevıyorum falan hıc demıyor artık suan aramak hıc ıcımden gelmıyor agladım butun gece arada da elımı bıle tutmadı sabah ararım belkı

bence ondan fazla kendine değer ver hiç kimsenin seni üzmeye rencide etmeye hakkı olmadığını düşünmeye başla.önceliği kendine tanı sana değer veren sana kendi gelir gelmiyorsa demek ki oda kendine senden daha çok değer veriyor.biraz rahat davran biraz kendi haline bırak olayların akışına göre durum değerlendirmesi yaparsın iyi ölç tart biç.kimseye olduğundan fazla değer verme sonra döner tepene çıkar..

öncelikle gözyaşlarını bir sil bakalım. hepimiz geçtik bu yollardan, allahım bu kadar mı aynı yol olur hep aynı hey aynı:)) yalnız değilsin, ben de bir duygusuzla birlikteydim zamanında. beni üzerdi ve burda kahrolduğumu bile bile aramazdı. gelecek tek bir mesaja muhtaç olurdum. k..çımın kenarı!!!!! ayrıldık ve hala dengemi bozmaya devam ediyor. bir ararsa on aramıyor, ben arayınca kötü davranıyor sanki bir önceki telefonda konuşan o değil, canı isteyince arıyor efkarlanınca arıyor. ama sonra sessizliğe bürünüyor. hasta etti beni allahından bulsun! o yüzden sakın arama. egosunu yükseltme şunun. bırak gideceği varsa da gitsin. kim gitmek istiyorsa yolu açık olsun. senin kaybın yok. bir kayıp varsa o da onun kaybıdır.

sen benim söylediklerimi iyice oku ve uygula, yine de etkisi olmuyorsa böyle bir insanla ömür geçmez. şimdi aşkla üzülür üzülür üstüne düşersin, aradan yıllar geçtikten sonra da bıkarsın bi gün canına tak eder bırakırsın ama o zamana kadar da çok yıpranırsın. ki bu şekilde ağlayarak trip atarak üstüne düşerek devam edersen çok da uzun süre devam etmez. sen bıkmadan önce o bıkar. kendine değer ver diger arkadaşların da söylediği gibi. onsuz olamam onsuz yaşayamam, benim aşkım herkesinkinden farklı biliyorum diyorsundur belki de. genelde öyle deriz. ama onsuz yaşanıyor çok da güzel yaşanıyor. sana ızdırap çektiren biri değil seni mutlu eden biriyle ömür geçirebilirsin ancak. sen dediklerimi dene. aynı şekilde devam ediyorsa hislerin tek taraflıdır. romantik olmayabilir belki ama yanında ağlayan birini hiç umursamamak normal değil. ayrıca romantik sanılmayan erkekler aşık olunca herkesten daha romantik olabiliyor. tekrar söylüyorum, benim dediklerimi yaparsan aşkı depreşip kıymetini anlayabilir. anlamıyorsa bırak gitsin. en fazla birkaç hafta üzülürsün.emin ol. sonra dersin " ben ne çile çekmişim ne kadar üzmüşüm kendimi boş yere" diye.

sımdı bısı yokmus gbı dawrancam ama senı sevıyorum ozledım gıbı kelımeler kullanmıyacagım dımı baska:)

sımdı bısı yokmus gbı dawrancam ama senı sevıyorum ozledım gıbı kelımeler kullanmıyacagım dımı baska:)

evet canım.. kafayı takıp sürekli yaptıklarını düşündüğünü ve kendini kahrettiğini zannetmesin. o yuzden bişey yokmuş gibi davrancaksın. eğer kendisi hayırdır bugun böyle böyle yapıyordun derse "amaan öyle bir anıma geldi boşver" de. mutlu ol, neşeli ol. karamsar, üzüntülü olursan havalara girer, onsuz yapamadıgını düşünür. bir de insan bıkar karşısında sürekli üzgün kafayı takan ağlayan bir insan olursa. o güzel şeyler söylerse gülümse mesela ama sen birşey söyleme.

demesı hosta farkına bıle varacagını sanmıyorum ınanırmısınz her gece telefonda senı sevıyorum dedırtmeye calısıyorum cogu zaman canım ıstemıyo falan dıyor ya da kısaca ss diyor kendı ıcınden gelmıyo bıle hıç soylemıyor artk

işte sorun bu. sen dedirtmeye çalışmayacaksın. önce bunu bir benimsemen lazım. sen görünürde hiç birşey yapmayacaksın. sadece neşeli bir genç kız, herşeyi takmayan, özgüveni tavan yapmış, o kişiyle mutlu ama onun için ölüp bitmeyen. o kendi diyecek sen demedikçe, üstüne düşmedikçe. sen ondan birşeyler talep edersen söylemez tabi ki. en önemli şey özgüven. şimdiye kadar kendi bildiğin şekilde denemişsin. duygusallıkla, üzülerek, yıpranarak, üstüne düşerek, üstüne düşmesini isteyerek. olmamış. şimdi tam tersini yap

canım ben kendi düşüncemi paylaşayım bence erkek arkadaşın uzaklaşmış senden...yada dedeğin gibi sen haddinden fazla üstüne düşüyorsun ve o bunu bildiği için bu kadar rahat ve umursamaz davranıyor ben senin yerinde olsaydım ayrılırdım ben soğurdum böyle birinden yani neden insan sevdiğine bunları yapar ki mutlaka bi sebebi vardır bende onun istediğini yapar ve ayrılırdım fazla zorlamaya gerek yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…