psıkojm ve kendım ıcın artık boyle olacagım
2 senelık bır erkek arkadasım var,cok neselı eglencelı bırı ama cok rahat bende cok duygusalım gitgide de bana kotu davranıyor cunku benı uzmesıne ragmen alttan alıyorum o da benım arıyacagımı bıldıgı ıcın daha da sımarıyor ne yapmalıyım tecrubelı ablalarım bana akıl versın cok uzuluyorum
daha oncede ole yaptım ben konusursam o da normal konusuyor,ama pek etkısı olmaz ben demezsem o farketmez gbı gelıyo cnku hıc romantık bırı degıl zaten bana senı sevıyorum falan hıc demıyor artıksuan aramak hıc ıcımden gelmıyor agladım butun gece arada da elımı bıle tutmadı sabah ararım belkı
süpersin canımher insan bunu farkedebilcek kadar şanslı olmuyor.. sen şanslısın.. ve farkettin.. tesadüf değil bu senin kendine gelmen için bir işaret.. dediklerimi tekrar oku bence en baştan.. çok öpüyorum.. iyi geceler
Kendini riske atma hiçbir zaman,
ayrılma girişimlerine girme.
Sonra ters tepebilir.
Bir süre için dediklerimi yaparsan, herşey daha kolay olabilir.
Sana en klasik formülü vereyim.
Öncelikle kavga etme, tartışmalara girme.
Kesinlikle, duygusallığını ona belli etme, bundan önce etmiş olabilirsin, hatta bu senin için bir avantaj, şimdi böyle davranmazsan, birşeylerin değiştiğini düşünecektir.
Onunla sadece, günlük muhabbetlerde bulun.
ve o aramadan arama, o mesaj atmadan atma.
Ama arayı da soğutma. 2gün ilgisiz mi davrandın.
Sonra, yarım saatliğine ona çok ilgili davran. Her söylediğine hazırmışsın gibi, öl dese ölecekmişsin gibi.
O tam herşey rayına oturdu zannederken, 30dakika sonra tekrar eski haline dön.
Arada bir mesajlarına geç cevap ver, aramalarını duymamazlıktan gel.
Sana neden görmediğini sorduğunda, sakın onu kıskandırmaya çalışma.
"Örneğin; şarjdaydı telefon görmedim" de.
Kafası karışacak. Ona karşı bir ilgili, bir ilgisiz davrandığında; aklı hep seninle meşgul olacak.
cok tesekkr ederım artık normal davrancam ama aramıcam sevgı sozcgu soylemıyecegım nası :)
sen benim söylediklerimi iyice oku ve uygula, yine de etkisi olmuyorsa böyle bir insanla ömür geçmez. şimdi aşkla üzülür üzülür üstüne düşersin, aradan yıllar geçtikten sonra da bıkarsın bi gün canına tak eder bırakırsın ama o zamana kadar da çok yıpranırsın. ki bu şekilde ağlayarak trip atarak üstüne düşerek devam edersen çok da uzun süre devam etmez. sen bıkmadan önce o bıkar. kendine değer ver diger arkadaşların da söylediği gibi. onsuz olamam onsuz yaşayamam, benim aşkım herkesinkinden farklı biliyorum diyorsundur belki de. genelde öyle deriz. ama onsuz yaşanıyor çok da güzel yaşanıyor. sana ızdırap çektiren biri değil seni mutlu eden biriyle ömür geçirebilirsin ancak. sen dediklerimi dene. aynı şekilde devam ediyorsa hislerin tek taraflıdır. romantik olmayabilir belki ama yanında ağlayan birini hiç umursamamak normal değil. ayrıca romantik sanılmayan erkekler aşık olunca herkesten daha romantik olabiliyor. tekrar söylüyorum, benim dediklerimi yaparsan aşkı depreşip kıymetini anlayabilir. anlamıyorsa bırak gitsin. en fazla birkaç hafta üzülürsün.emin ol. sonra dersin " ben ne çile çekmişim ne kadar üzmüşüm kendimi boş yere" diye.
canım dedgını yaptım hatta neselı konstum baya bu nesenı neye borcluyuz aksam aramadım snı falan dedı bende alıngandım dun sende dıkkatlı davran bıraz ddaha cnm dedım gayrt neselı kapattım telefonu nasıl :)
çok güzel canım.. sen diğer dediklerimi de yapmaya devam et bak gör nasıl değişiyor.. hem kendin de çok daha mutlu ve rahat olacaksın bu şekilde
çok güzel canım.. sen diğer dediklerimi de yapmaya devam et bak gör nasıl değişiyor.. hem kendin de çok daha mutlu ve rahat olacaksın bu şekilde
yardımmmm simdide iice umursamz oldu :s napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?