cok dertlıyım yardım edın çok üzülüyorum

ben aglayınca bıle sakasına hadı agla aglasana fln dıyor ( kım sevdıgıne bole derkı

erkk arkadasım o kadar gamsızkı bnden sogsa kesın ayrıldrdı kımseyı cekmez

ben aglayınca bıle sakasına hadı agla aglasana fln dıyor ( kım sevdıgıne bole derkı

canım ben söyleyeceğimi söyledim. şu an bile çabaladıgını görmuyorum. hala onun ne yaptıgını söyleyip üzülüyorsun. ben erkek arkadaşının nasıl bir hal içinde oldugunu da senin nasıl bir hal içinde oldugunu da çok iyi anlayabiliyorum. yani ya benim söylediklerimi yaparsın, ya da devam etse bile çok mutsuz olursun. bu bir kere veya iki kere rastladıgım birşey değil. bu HEP böyledir. sen ağladıkça sana ağlasana diyen bir insanı ağlayarak adam edemezsin, ancak benim söylediklerimi yaparak edebilirsin. bir iki ay denersin bu şekilde. yine de adam olmuyorsa zaten seni gerçekten sevmiyordur. onun karakteri de böyle diye birşey yok. o romantik değil diye birşey de yok. eger özgüvenli davranıyorsan ve o yine de aynı şekilde devam ediyorsa sevmiyordur. emin ol ne odunlar gördüm birini gerçekten sevdigi zaman üstüne titreyen, napcagını şaşıran. ama şu an için senin erkek arkadaşın için kesin birşey söyleyemiycem. çünkü senin davranışların baştan sona yanlış. canım benim, eleştirmek için söylemiyorum bunları bak, gerçekler bunlar.

erkk arkadasım o kadar gamsızkı bnden sogsa kesın ayrıldrdı kımseyı cekmez

canım o zaman dediğim gibi senin onu haddinden fazla değer vermen onu bu kadar umursamaz yapmış bence sende biraz ilgisiz alakasız dur ve arama sorma o arasın merak etsin seni aradığı vakit hemen gevşeme işim var de arkadaş gezmelerine çık onsuz vakit geçir onu ihmal et biraz kudursun dursun burnu sürtsüz azcık

yok cok tesekkr ederım bnm iyiligim ıcın soyledgnzn farkındayım :)hepsını uygulayacagım o zaman yarın sabah aramazsa bısı olmamıs gbı arıyorum ya da sımdı mı arasam kesın uyumustr ama sızce

bi de soyle bır sorun var ben gezınce o da kendi arkadaslarıyla gorusuyor ama onun arkadasları cok fırlama onu yoldan cıkarablck ınsanlar ondanda cok free takılmayı sevmıyorm

bi de soyle bır sorun var ben gezınce o da kendi arkadaslarıyla gorusuyor ama onun arkadasları cok fırlama onu yoldan cıkarablck ınsanlar ondanda cok free takılmayı sevmıyorm

canım yoldan çıkacagı varsa çıkar. sen arkadaşlarıyla görüştürmediğin için yoldan çıkmıyorsa, eger yoldan çıkası varsa o bir şekilde yoldan çıkar. senden gizler yine yoldan çıkar, senden ayrılır yine çıkar. sen azıcık rahat bırakır bırakmaz yoldan çıkacaksa çıksın zaten. karakter meselesi. hep onu koruma altında tutamazsın ki, böyle ilişki yürümez.

yok cok tesekkr ederım bnm iyiligim ıcın soyledgnzn farkındayım :)hepsını uygulayacagım o zaman yarın sabah aramazsa bısı olmamıs gbı arıyorum ya da sımdı mı arasam kesın uyumustr ama sızce

?????? sızce ne yapmalıyım aızıde bunalttım gece gece

geç oldu artık, sabah ararsın bence. canım birşeyden eminsem o da erkeklerin özgüvene aşık oldugudur. kızlar için de aynısı geçerli. karşında sürekli ağlayan, herşeyi dert eden, alınan, karamsar, mutsuz, seni kısıtlayan biri olsa aşık olur musun? yoksa kendine güvenen, mutlu, etrafına enerji saçan, herşeyi dert etmeyen, sana mutluluk veren, destek olan birine mi aşık olursun?

ayrıca, kitap oku, güzel filmler izle, komedi filmleri/dizileri izle, yürüyüşe çık, spor yap, dansa git. senin aktif oldugunu gördükçe hayran olucaktır ve kendisine vakit ayırman için yanıp tutuşacaktır.

sen benim dediklerimi en az birkaç ay yap. ayrıca şundan korkuyorum. bir hafta bunu deneyip de sonra offf olmuyor işte deyip tekrar ağlamaya başlarsan, tekrar ona "beni sevmiyor musun? güzel şeyler söyle" dersen, trip atmaya başlarsan bu yaptıkların hiçbir işe yaramaz, bir daha da yaptıgında umursamaz. ayrıca birkaç ay yap diyorum ama bunu söylememin sebebi, en fazla o kadar zaman sonra tavırlarının değiştigini göreceksin. yoksa birkaç ay yapma, değiş ve böyle ol hayat boyu.

ama ben onceden cok eglencelı bırıydımkı o benı bu hale getrdı cok eglencelı bırı o da komık ama hıc bnı mutlu etcek bırsy yapmıyor senı sevıyorum demıyor surprzz yapmıyor asker arkadası gbı dawrnıyor bana

ohooo o ilişkinin derecesi değişmiş yalnız. :44:

Bire bir olmasa da buna benzer bi konu... Ayrılamama durumu... ooof kızlar of! :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/540696-sevgilim-kufrediyo.html

bence hiç benzer bir durum değil.. edd1 in erkek arkadaşının kendine gelme imkanı var, karşısındakinin özgüvensiz ve karamsar davranışları onu bunaltmış ve uzaklaştırmış. ve bu şekilde devam ederse de bitecek gibi görünüyor. edd1in erkek arkadaşı, edd1in davranışlarını değiştirmesiyle değişebilir, tekrar aşkı canlanabilir. ancak belirttiğiniz konudaki kişinin erkek arkadaşının karakteriyle alakalı bir durum söz konusu. böyle agır küfürler eden bir insandan düzelmesi beklenemez. Beklemenin de bir anlamı yok

canım ben sana gerçekten bu söylediklerimden başka birşey söyleyemeyeceğim.. sen bilirsin.. ben elimden geleni yaptım

Yanii evet... Zaten diğer ilişkinin sonu belli yazdım da zaten... Burada iki üyeninde kendini karşı tarafa ait hissetmesi ve ayrılamaması durumu var. Yoksa dediğim gibi diğer üyenin ilişkisinin sonu belli...

son olarak sakın arada vazgeçip eski haline dönme.. istedigine ulaşamazsın . iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…