işte sorun bu. sen dedirtmeye çalışmayacaksın. önce bunu bir benimsemen lazım. sen görünürde hiç birşey yapmayacaksın. sadece neşeli bir genç kız, herşeyi takmayan, özgüveni tavan yapmış, o kişiyle mutlu ama onun için ölüp bitmeyen. o kendi diyecek sen demedikçe, üstüne düşmedikçe. sen ondan birşeyler talep edersen söylemez tabi ki. en önemli şey özgüven. şimdiye kadar kendi bildiğin şekilde denemişsin. duygusallıkla, üzülerek, yıpranarak, üstüne düşerek, üstüne düşmesini isteyerek. olmamış. şimdi tam tersini yap
canım ben kendi düşüncemi paylaşayım bence erkek arkadaşın uzaklaşmış senden...yada dedeğin gibi sen haddinden fazla üstüne düşüyorsun ve o bunu bildiği için bu kadar rahat ve umursamaz davranıyor ben senin yerinde olsaydım ayrılırdım ben soğurdum böyle birinden yani neden insan sevdiğine bunları yapar ki mutlaka bi sebebi vardır bende onun istediğini yapar ve ayrılırdım fazla zorlamaya gerek yok ki
ben aglayınca bıle sakasına hadı agla aglasana fln dıyor( kım sevdıgıne bole derkı
erkk arkadasım o kadar gamsızkı bnden sogsa kesın ayrıldrdı kımseyı cekmez
canım ben söyleyeceğimi söyledim. şu an bile çabaladıgını görmuyorum. hala onun ne yaptıgını söyleyip üzülüyorsun. ben erkek arkadaşının nasıl bir hal içinde oldugunu da senin nasıl bir hal içinde oldugunu da çok iyi anlayabiliyorum. yani ya benim söylediklerimi yaparsın, ya da devam etse bile çok mutsuz olursun. bu bir kere veya iki kere rastladıgım birşey değil. bu HEP böyledir. sen ağladıkça sana ağlasana diyen bir insanı ağlayarak adam edemezsin, ancak benim söylediklerimi yaparak edebilirsin. bir iki ay denersin bu şekilde. yine de adam olmuyorsa zaten seni gerçekten sevmiyordur. onun karakteri de böyle diye birşey yok. o romantik değil diye birşey de yok. eger özgüvenli davranıyorsan ve o yine de aynı şekilde devam ediyorsa sevmiyordur. emin ol ne odunlar gördüm birini gerçekten sevdigi zaman üstüne titreyen, napcagını şaşıran. ama şu an için senin erkek arkadaşın için kesin birşey söyleyemiycem. çünkü senin davranışların baştan sona yanlış. canım benim, eleştirmek için söylemiyorum bunları bak, gerçekler bunlar.
canım o zaman dediğim gibi senin onu haddinden fazla değer vermen onu bu kadar umursamaz yapmış bence sende biraz ilgisiz alakasız dur ve arama sorma o arasın merak etsin seni aradığı vakit hemen gevşeme işim var de arkadaş gezmelerine çık onsuz vakit geçir onu ihmal et biraz kudursun dursun burnu sürtsüz azcık
bi de soyle bır sorun var ben gezınce o da kendi arkadaslarıyla gorusuyor ama onun arkadasları cok fırlama onu yoldan cıkarablck ınsanlar ondanda cok free takılmayı sevmıyorm
yok cok tesekkr ederım bnm iyiligim ıcın soyledgnzn farkındayım :)hepsını uygulayacagım o zaman yarın sabah aramazsa bısı olmamıs gbı arıyorum ya da sımdı mı arasam kesın uyumustr ama sızce
yok cok tesekkr ederım bnm iyiligim ıcın soyledgnzn farkındayım :)hepsını uygulayacagım o zaman yarın sabah aramazsa bısı olmamıs gbı arıyorum ya da sımdı mı arasam kesın uyumustr ama sızce
geç oldu artık, sabah ararsın bence. canım birşeyden eminsem o da erkeklerin özgüvene aşık oldugudur. kızlar için de aynısı geçerli. karşında sürekli ağlayan, herşeyi dert eden, alınan, karamsar, mutsuz, seni kısıtlayan biri olsa aşık olur musun? yoksa kendine güvenen, mutlu, etrafına enerji saçan, herşeyi dert etmeyen, sana mutluluk veren, destek olan birine mi aşık olursun?
ayrıca, kitap oku, güzel filmler izle, komedi filmleri/dizileri izle, yürüyüşe çık, spor yap, dansa git. senin aktif oldugunu gördükçe hayran olucaktır ve kendisine vakit ayırman için yanıp tutuşacaktır.
ama ben onceden cok eglencelı bırıydımkı o benı bu hale getrdı cok eglencelı bırı o da komık ama hıc bnı mutlu etcek bırsy yapmıyor senı sevıyorum demıyor surprzz yapmıyor asker arkadası gbı dawrnıyor bana
Bire bir olmasa da buna benzer bi konu... Ayrılamama durumu... ooof kızlar of! :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/540696-sevgilim-kufrediyo.html
ama ben onceden cok eglencelı bırıydımkı o benı bu hale getrdı cok eglencelı bırı o da komık ama hıc bnı mutlu etcek bırsy yapmıyor senı sevıyorum demıyor surprzz yapmıyor asker arkadası gbı dawrnıyor bana
bence hiç benzer bir durum değil.. edd1 in erkek arkadaşının kendine gelme imkanı var, karşısındakinin özgüvensiz ve karamsar davranışları onu bunaltmış ve uzaklaştırmış. ve bu şekilde devam ederse de bitecek gibi görünüyor. edd1in erkek arkadaşı, edd1in davranışlarını değiştirmesiyle değişebilir, tekrar aşkı canlanabilir. ancak belirttiğiniz konudaki kişinin erkek arkadaşının karakteriyle alakalı bir durum söz konusu. böyle agır küfürler eden bir insandan düzelmesi beklenemez. Beklemenin de bir anlamı yok
canım ben sana gerçekten bu söylediklerimden başka birşey söyleyemeyeceğim.. sen bilirsin.. ben elimden geleni yaptım
tmmdr bn anlamam gerekenı anladım tesekkr ederm cok :)
son olarak sakın arada vazgeçip eski haline dönme.. istedigine ulaşamazsın . iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?