Çok fazla sinirlerim bozuldu

Öncelikle canım benim kp gitmemizi istemiyor hatta siz gittikten sonra ben bu evi ne yapıcam ki siz olmadıktan sonra diyor kp eşimi delirtti arkadaşlarına köpek diyerekten sorun olup olması alıp alamamak değil gurur benim evimden ben çıkıcam ve ablası gelicek ne kadar gurur yıkıcı bir durum
Ablacım kırılmanı istemiyorum ama direkt söylemeden anlamiyorsun, belli ki çok gençsin ama şunu anla artık o ev senin değil, senin evin yok, çıldırtıcak mısın sen bizi,(müge anlı ya saygılar) senin kocanın ve senin evin yok

Mal canin yongasiciyim ben. Cikmam evimden. Yok illa uzaklasacaksamda o evi yabanciya satar oyle giderim. Amaaa neticede evin yarisi babaninda cokta ses edemezsiniz. Evin degeri neyse yari parasini alip cekilin.

Bazılarınız belki konuyu biliyordur kayınpederim eşimin arkadaşlarına laf etmişti bizim eve eşime karışmıştı her neyse olay baya büyüdü herkes anasını satim ne çok dertleri varmış ki bir bir kusuyorlar... dün de baya baya tartıştılar kayınpederim işte şey demiş “kayınpederin geldi karıştım mı kızın dayıları vs geldi karıştım mı vs vs” demiş daha sonra benşm annemde kalmamı eleştirmiş tabii eşimde gereken cevabı verdi bana bunlar koymadı ben yinede bildiğimi yapıyorum onlar konuşursa konuşsun umurum dışı ve eşim taşınmayı kafasına net koymuş ve ben istemiyorum. Şöyle istemiyorum zoruma gidiyor... bu daire sıfırdan yapıldı benim nişan dönemimde ve her şey %97 benim istediğim hayalimdeki gibi yapıldı 4+1 ev ve bende tüm eşyalarımı ona göre seçtim yemek masam aşırı büyük mesela açılan masa boyutunda belki biraz daha büyüktür vs baktığı evlerde 2+1 ve ben istemiyorum bu eve annem bile para harcadı onlar yapmıyordu annemde kızımın evi onun istediği olsun diye annem bile para harcadı çoğunu eşim yaptı en çokta zoruma giden bu eve ablasını otturacakmış buna aşırı sinir oldum sinirden kendimi kasıyorum ağlamamak için. Şayet bu evden çıkarsam ve ablası gelirse ben bu eve asla girmem belki bana huzur mu evmi daha önemli diyeceksiniz tabii ki huzur ama insan yediremiyor senin yaptığın ve abartmıyorum gelen herkes hayran kalıyordu kendini bilmez densizler ev için ileri geri konuşuyordu denize bakan kocaman terası vs var ev çok güzel gerçekten mesela hol var geniş ve ben lambaları duvarlara iki yana taktırdım ne bilim her şey benim zevkime döşenmişken buraya gelipte ablasının oturma ihtimali beni çıldırtı şu an çok gerginim ve sinirlerim bozuk.
Giderken kapı pencereyi sökün o zaman. Anneniz niye para harcıyor ki? Ailelerinizi böyle insnalar için masrafa sokuyorsunuz

Bu işler böyle oluyor malesef. Yerinizde olsam o evden çıkar kendime laf getirmezdim. Bir sürü masraf yaptığınızı söylüyorsunuz ama bu zamana kadar kira vermemişsiniz bir de bu tarafından bakın. Yani böyle bir evde oturmamının elbette bir bedeli olacaktı ona sayın. Yine istediğiniz evi kendi zevkineze göre döşersiniz orayıda çok seversiniz kafanız rahat olur

İnşallah :KK200: ben borca girerim çalışıp çabalar öderim de ama eşim oralı değil bizde aile binasında oturuyoruz ve sorunluyuz bıraz
sorunları gormezden gelmeye çalış, bu zamanda kira vermemek büyük nimet, fırsat bu fırsat birikim yap, ben hem kira hem kredi ödedim ve başardım.Sen eşini ikna et alttan altta ve mutlaka çalış, kendi alınterin olsun ki kimseye minnetin olmasın,kalbini temiz tut, allah gönlunuze göre verir,merak etme

Öncelikle canım benim kp gitmemizi istemiyor hatta siz gittikten sonra ben bu evi ne yapıcam ki siz olmadıktan sonra diyor kp eşimi delirtti arkadaşlarına köpek diyerekten sorun olup olması alıp alamamak değil gurur benim evimden ben çıkıcam ve ablası gelicek ne kadar gurur yıkıcı bir durum
Eşiniz gururluymus işte ne güzel sizde biraz eşinizi örnek alın birşey kaybetmezsiniz..

Kayınpederiniz babanızin gelmesine laf etmeyerek lutufda bulunuyor guya size. Hala ev diyorsunuz. Masraf yapıldıysa yapıldı. Mutsuz olmanızdan önemli ev?

Son düzenleme:
Eşiniz ve babanızın işi ortak mı, orası aile apartmanı anladığım kadarıyla yani kaba inşaatı, arsası siz evlenmeden çok önce alınmış yapılmış. Babaya bişey olsa ablanın da hakkı vardır yani. Sizin annenizin harcadığı para anladığım kadarıyla kız tarafının yapması gereken (adet gereği) harcamaları geçmemiş. Taşınmak istememenizi anlarım ama bunlar da gerçekler. Huzur herşey den önemli çök

sorunları gormezden gelmeye çalış, bu zamanda kira vermemek büyük nimet, fırsat bu fırsat birikim yap, ben hem kira hem kredi ödedim ve başardım.Sen eşini ikna et alttan altta ve mutlaka çalış, kendi alınterin olsun ki kimseye minnetin olmasın,kalbini temiz tut, allah gönlunuze göre verir,merak etme
Çalışıyorum , biriktiriyorum bir yandan ve gereksiz şeylere harcama yapmıyorum umarım birgün bana da nasip olur bizde cok masraf yaptık eve sımdı dıger kardesler de ortak oldu hala kredı oduyoruz yaptıgımız masraf ıcın .

Sizin olmayan bir eve, anneniz dahil neden o kadar masraf yaptığınızı anlamak mümkün değil.
Yarın ne olacağı belli değil işte, biraz geleceği düşünüp hareket etmek lazım.

Hadi siz gençsiniz toysunuz da, anneniz demiyor mu kızım ev kayınpederinin napıyorsunuz siz diye.

Şaştım kaldım.

Mal canin yongasiciyim ben. Cikmam evimden. Yok illa uzaklasacaksamda o evi yabanciya satar oyle giderim. Amaaa neticede evin yarisi babaninda cokta ses edemezsiniz. Evin degeri neyse yari parasini alip cekilin.

ev onlarin degilmis ki. yapilirken paranin cogunu esi vermis ama tapu kayinpederin ustune. satabilse iyi de satar aslinda kossssskocaaa 4+1, deniz manzarali, annesinin dolaplarini yaptirdigi evi ama kayinpederin evinde oturuyor.

Valla eve benim bile ağzımın suyu aktı, çıkma 🙋🏻‍♀️

Sizin olmayan bir eve, anneniz dahil neden o kadar masraf yaptığınızı anlamak mümkün değil.
Yarın ne olacağı belli değil işte, biraz geleceği düşünüp hareket etmek lazım.

Hadi siz gençsiniz toysunuz da, anneniz demiyor mu kızım ev kayınpederinin napıyorsunuz siz diye.

Şaştım kaldım.
Konu sahibini annecigi banyo ve lavabo dolabına 1000 tl (bin) vermis

Çalışıyorum , biriktiriyorum bir yandan ve gereksiz şeylere harcama yapmıyorum umarım birgün bana da nasip olur bizde cok masraf yaptık eve sımdı dıger kardesler de ortak oldu hala kredı oduyoruz yaptıgımız masraf ıcın .
tek çocuk değilse aile apt. sıkintidir her zaman.Benim kendi ailem epey varlıklıdir mesela ama hiç düşünmedim babamin evlerinde oturmayı, illa eşine yansır sana yansir iyi niyetle bile birşey soyleseler batar diye düşündüm,zaten tayinciydim,kiraya çıktım önce, şimdi kendi evimi aldım, babamdakiler zaten miras , yine bana dönecek hepsi ama göğsümü gere gere benim diyeceğim bir evim de var o zamana kadar....he kardeşim dibine vuruyor babamın evlerinin şu anda , birinde oturuyor birinin kirasıni yiyor o ayrı ama tapular babamda, ben lafa söze gelemem biliyorum huyumu o yüzden hiiiiç bulaşmadım,lafı da malı da yiyene afiyet şeker olsun

Anneniz bin Tl vermiş onu her mesajınızda belirtmişsiniz. Kayinpederiniz duysa böyle dediginizi hep alın bin tl yi susun der herhalde. Tapusu sizin olmayan eve o kadar harcarken ne düşünüyordunuz, içini yaptırdık artık tapusu bizim oldu sayılır mı? Gorumcenizin de o evde hakkı var hatta sizden daha çok var. Siz derken eşinizi kastetmiyorum sadece siz.

Eşin çıkalım diyorsa bence çıkın ki şöyle de bir durum var sonuçta o ev kayınpederinizin .kızının da kalmaya hakkı var diye düşünüyorum 🤔 ama tabiki karar sizin ev için huzurunu bozma 🥰Allah yardımcın olsun canım

tek çocuk değilse aile apt. sıkintidir her zaman.Benim kendi ailem epey varlıklıdir mesela ama hiç düşünmedim babamin evlerinde oturmayı, illa eşine yansır sana yansir iyi niyetle bile birşey soyleseler batar diye düşündüm,zaten tayinciydim,kiraya çıktım önce, şimdi kendi evimi aldım, babamdakiler zaten miras , yine bana dönecek hepsi ama göğsümü gere gere benim diyeceğim bir evim de var o zamana kadar....he kardeşim dibine vuruyor babamın evlerinin şu anda , birinde oturuyor birinin kirasıni yiyor o ayrı ama tapular babamda, ben lafa söze gelemem biliyorum huyumu o yüzden hiiiiç bulaşmadım,lafı da malı da yiyene afiyet şeker olsun
9 kardesler :D 2-3 tane olsa anlarız anlasırız da bızımkı cok zor ,

Siz derken eşini de kastetmiştim aslında, masrafın çoğunu eşim yaptı diyor ya , ev eşinin olsa yapılır yani de , ev kayınpederin yani.

1000 lira mıymış 😆annesi ev hediyesi yapmış o zaman.
Evet ilk yazdiginda belirtmişti sonra degistirdi bu minnak ayrıntıyı :)

Konu sahibini annecigi banyo ve lavabo dolabına 1000 tl (bin) vermis
Düğün sürecinde o senin küçümsediğin bin tl nin ne kadar önemi olduğunu biliyor musun? Annem eve o kadar harcadı ama onun dışında da onların yapması gereken şeyleri yapmadıkları için yine annem para harcadı. Bize yok biz ev yaptık paramız yok bindallı alamayız gelin çiceği alamayız vs dediler annem aldı gelin çiçeğini annem aldı kına kıyafetini annem aldı bindallıyıda yük olmamak için gelinlikciden bedava olanlardan aldım söz konusu sadece ev değil... diğer adetlerinide yerlerine getirmediler düğün kına vs için sadece gelinlik kapiş? Ben annemin harcamalarını tek ev olarak bakmıyorum onların yapmadıklarını annem üstlendi... gelinliğin içine giyilecekler ayakkabı vs vs

Back
X