Sadece kendimi açıklıyacağım çünkü yorumlar benim yazdığımdan alakasız yerlere gitti o günde çok fazla gergin olduğum için ne yazdığımı ben bile hatırlamıyorum... (kendi ailemlede ilgili kötü olaylar olmuştu karakolluk vs)
Öncelikle şunu söylemek istiyorum çünkü bazı çok bilmiş kişiler benim yazdığımı çok fazla saptırdı ve benim demediğim şeyleri varmış gibi yaptılar ve tekrar söylüyorum
KAYINPEDER BİZİM EVDEN ÇIKMAMIZI İS-TE-Mİ-YOR!
Bazılarınız tutturmuş kayınpeder tabii çıkartır size zor bile dayanmış isterse kızına verir evi vs diyorsunuz çok güldüm açıkcası komiksiniz ben çünkü kaç kere üstüne basa basa dedim kayınpeder çıkmamızı istemiyor oğlu olmadan bu ev bi hiçmiş vs vs diyor. Burayı umarım anlamışsınız.
Diğer yandan ise eşim, kayınpeder eşimin gelen arkadaşlarına karıştığı için evden çıkmak istedi ve bu ev başkasına gidecekse ablama gitsin mantıyla ablam oturacak bu evde biz gittikten sonra dedi bunu eşim dedi kayınpeder değil burayıda anlamışsınızdır umarım çünkü bir grup ısrarla bunu anlamak istemiyor... ve ablalarıda kaç kere eşimle konuştu “babamızın yaptığı çok yanlış ama aile apartmanlarında oluyor ben bile neler çektim” vs vs diyorlardı...
Ve benim sinirimi bozan, gocunduran ben gittikten sonra eşim ablasını otutturması bu evde. Bir başkası yabancı gelse sallamam otursun evin keyfini çıkartıp huzurlu olsunlar derim. Ama benim yaşamışlığım olduğu bir evde ben kendi dekore ettiğim bir evde görüncemim oturduğunu görmek bana dokunur. Bunda herkes hem fikir olacak diye bir şey yok. Bana dokunur size dokunmaz buna laf edemezsiniz görüş meselesi ve bence kimse istemez kendi çıktığın bir evden görümcenin oturmasını. Annemde masraf yaptıdan kastım oydu benim, çünkü kayınpeder evi eşime yaptı. Kayınpederin üstüne ama eşime yaptı bunuda kaç kere dile getirdi. Ayrıca ev yapıcam oğluma ben diyerekten zamanında bunun için babamdan izin bile almışlardı ki nişan süresi uzun tutulsun diye ve ben kayınpederin yaptıklarını unutan göz ardı eden biri değilim her seferinde allah razı olsun diyorum zaten onuda burada dile getirme gereksimi duymamıştım.
Bir diğer mevzu bindallı vs vs onlar bizim adetimizde öyle değil damat tarafı alır erkeğinkinide biz alırız konu o değil... burada kp’yi biraz göndüm evet çünkü o gün sinirliydim annem kanser ve neden annemde kalıyorum diye söylenip duruyormuş evimde niye kalmıyormuşum vs vs birde terasın keyfini sürememiş ben bu lafları duyunca sinirlendim ben kaç kere çağırdım red ettiler sonrada böyle konuşuyor ve bazı bilmediğiniz konular olduğu için adamı bize ev yaptı diye melek sanmayın. Anneme laf etmiş biri. Buraya her şeyi detaylı yazmıyorsam kimseyi savunmayın
Birde ben evi kesinlikle sahiplenmedim evi sevdiğimden çıkmak istemiyordum eşim yediremediği için istiyordu ve kayınpederle bir kaç kişi konuştu hatasını anlattı vs ama eşim illa çıkacağız deseydi çıkardım beni sinir eden tek nokta büyük bir evden küçük eve geçmekti.. Maddi durumumuz var büyük evede çıkabiliriz ama eşim birikim yapmak için büyük ev istemedi yatırımlık para kiraya gitmesin diye. Ayrıca eviniz yok diyenlerede çok güldüm kirada iki tane dairemiz var o muhitler bize uzak olduğu için bir de yatırım evi olduğu için oralarda oturmuyoruz bunuda söylemek istedim o dalga geçenlere

demem o ki durumumuz iyi sadece kiraya fazla para vermek istemediğinden küçük ev istiyordu bende ona karşıydım. İlk başta geçseydim sesim çıkmazdı ama şimdi hiçbir eşyam küçük bir eve sığmayacak bende bu yüzden istemiyordum. Küçümsediğimden vs değil veya durumumuz el vermediğinden dolayı falanda değil.
Ve ben eve sahiplenmediğimi de belirtmek istiyorum tekrardan ev de benim diye tutturmadım. Oturduğum ev evim oluyor ama bu sahiplenilmek anlamında değil ben oturduğum için siz birine konuştuğunuz zaman evime şunu aldım vs demiyor musunuz? Misal diyorsunuz bu sahiplenilmek olmuyor ben orada evim derkenki kastım oydu ama demem gibi çok farklı yerlere çektiniz. Birde hala söylüyorum zevkime göre döşediğim bir evde görüncemin oturduğunu görmek bana dokunur, zoruma gider hepsi bu.
Umarım sonunda anlamışsınızdır da alakasız yerlere çekmezsiniz