- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Bende işte bunu anlatamıyorum bende öyle yapıyorum zaten oturmak için diretmiyorum ki. Eşimede diyorum zaten çıkacaksak daha iyi bir yere çıkalım diye. Benim burada sıkıntım küçük bir eve çıkmaktı en başında olsaydı sesim çıkmazdı eşyalarım ona göre olurdu ama şimdi küçük eve eşyalarım sığmaz... küçük ev o yüzden istemiyorum küçümsediğimden dolayı vs değil zaten. Ki bende burada kalmak istemiyorum artık diken üstündeyim... ama demem gibi geniş bir eve çıkmadıktan sonra benlik pek anlamı yok, görümcemin oturacağını bende düşünmüyorum ama olsaydı kırılırdım herkes kırılır bence benim demek istediğim buydu.Siz de şunu anlamıyorsunuz kayınpeder gitmenizi istemiyor ama burada benim kurallarımla oturun diyor. Ee eşiniz de evli barklı adam oldum bu yaştan sonra babamdan azar mi işiticem diyor, çıkarız evimize rahat ederiz diyor. Yatırım amaçlı 2+1 istiyor çok masraf olmasın diye maddi olarak imkanınız varsa daha geniş eve geçmek istediğinizi, eşyaların sığmayacağını anlatın . O evde kalmak için diretmeyin karşınıza almayın eşinizi. Zaten huzurla oturamayaksınız o evde kayınpeder karışacak her şeye. Görümcenizin de o eve gelip oturacağını sanmıyorum hem ev kayınpederin eşiniz nasıl karar veriyor o evde kimin oturacağına. Siz huzurla oturacağınız geniş yeni bir ev için ikna edin eşinizi