cok gelen komsular

Kiziyo amatepki vermiyo onlara yuz goz olmuyo oda kirginlik olmasin istiyo.ama ben bu aksam dayanamadim patladim
sizde kibarca gündüzeşiniz işte çocuklarınız okuldayken görüşebileceğinizi diğer saatlerde gelmemelerini çocuklara ders çalıştırıp ailecek ancak birbirimizle vait geçiriyoruz akşam uğramayın diyin.

Fazla yüz vermişsiniz, tavranızı belli etmekten başka çareniz yok. Bizim üst kat komşumuzda böyleydi çat kapı gelir dalardı içeriye gece gündüz fark etmez biraz oturayım der 8'de gelir 12'de giderdi. Eşimde rahatsız olmaya başladı dolayısıyla bu durumdan. Bende bir gün çaya çağırdı beni orada hiç gelmiyorsun oturmaya sen bize dedi, bende komşuluğu severim ama öyle çat kapı gelinmesinden pek hoşlanmam. Bende kimseye çat katı gitmem müsait olmayabilir, eşi evdeyse hiç gitmem adam evinde uzanacak belki niye gidip rahatsız edeyim diye düşünürüm. Zaten fırsatımda olmuyor akşam eve geliyorum yemekti, bulaşıktı, ortalığı toplamaktı, kızımın ödevleri de oluyor derken çocuklar erken uyuyor bir de sabah okula gittikleri için o yüzden ne bir yere gidebiliyorum ne de misafir kabul edebiliyorum hafta için maalesef dedim. Kadın o gün bugündür çalıştığım için sadece cumartesi günleri bazen haber gönderiyor müsaitse gelip bir kahve içeceğim diye.

[QUOTE="supapatya88, post: 38401766, member: 576445"za]sizde kibarca gündüzeşiniz işte çocuklarınız okuldayken görüşebileceğinizi diğer saatlerde gelmemelerini çocuklara ders çalıştırıp ailecek ancak birbirimizle vait geçiriyoruz akşam uğramayın diyin.[/QUOTE]zaten gunduz elli kere ugruyolar.gece bqri rahat edeyim diyorum ama yok.cicuk okula gidince temizlik yapayim diyorum bugun temuzlik yapcam diyorum bi bakmiain hooop gelmisler.bide aksam ugruyi dalga gecer gibi temizlij bittimi. Bende yapamiyorumki komsularimdan dedim ve sinirim bosaldi olan oldu

O an misafir edemiyorsam kapıyı açmıyorum.. yüz asmak veya kırmak yerine bence çok daha iyi bir çözüm..

Ever cok yuz verdim malesef.onceden daha sakin yaklasabiliyodun.diyorum zaten artik cok sikiliyorum tahammul gucum yok kaldiramuyorum diye.neyse ensonki yetmistir insallah acik acik soledim.bundan sonra canm istemediginde kapiyi acmiyacagimida siyledim bakalim nolacak

O an misafir edemiyorsam kapıyı açmıyorum.. yüz asmak veya kırmak yerine bence çok daha iyi bir çözüm..
Arkadasim oylede bunlar bambaska bisey kapiyi acmazsan bi aekilde actirirlar.esim bazen ise gec gidiyo kapinin onunde arabayi gorsunler hemen zile basiyolar biseymi oldu diye

Seni seviyorlar ki geliyorlar, benim kapım bile çalınmıyor , komşularımı tanımıyorum, bile

Arkadasim oylede bunlar bambaska bisey kapiyi acmazsan bi aekilde actirirlar.esim bazen ise .gec gidiyo kapinin onunde arabayi gorsunler hemen zile basiyolar biseymi oldu diye
Bazen hafta sonu gezmekten falan geliyoruz gece yarisi alttaki sesi duyunca cikar kapiya nerdesiniz der ve bizimle cikar eve girer kahve icmeye

Çok iyi yapmışsın eğer devam ederlerse açıkça söyle akşamları müsait olmuyoruz çocuğun dersleri oluyor, eşimde eve gelince dinlenmek istiyor o yüzden akşamları bir yere gidemediğimiz gibi misafirde kabul edemeyeceğiz deyin.

Seni seviyorlar ki geliyorlar, benim kapım bile çalınmıyor , komşularımı tanımıyorum, bile
Yok arkadasim bunlar hepsi seviyorum ayagina vakit gecirmek.seven insan bi kerede hadi kahve yaptim gel beraber bigunde bende icelim der.ben onlara gitmiyorumki her dk onlar geliyo

İnsanlar kırılmasın diye, evin düzeninden huzurundan taviz verilmemeli bence.
Eşinizle, çocuğunuzla zaman geçirmek, kendinize zaman ayırmak çok daha kıymetli şeyler. Buna anlayış gösteremeyecek insanlar bozulacaklarsa bozulsunlar.

aynı yüzsüz komşu olayını bende yaşadım karşı komşumdu evden çıkmıyordu gecenin 1 nde oğlu zile basar eve girer gitmez bilgisayarı açar sonra arkadaşlarım gelir annesi gelir oturur saatlercede gitmez taşındı öyle kurtardım birdahada gelen karşı komşuma slm vermiyom korkudan İnşallah sende kurtulursun zor hakkaten

Bana bitisigimdeki eski komsumu hatirlattiniz.O da zirt pirt gelir di.Gelmezse de sitenin guncel dedikodularini paylasmak icin ne yaptin ne ettin demek icin iki saat kapida diker di .Bir hayli bezmistim cidden .Kapim caldigi ,misafirim geldigi zaman benden once kendi kapisini acar bakar di.Sitenin vasfiye teyzesiydi adeta Patavatsiz ,merakli ,dedikoducu ve cok dusuncesiz bir teyzeydi.yasli oldugu icin biseyde diyemezdim.Ben cozum olarak ayakkabilari hep icer de tutardim evde yok zannetsin diye ve cogu zaman o calinca kapiyi acmazdim karsilasinca sorar di muhakkak kapini caldm acmadin neredeydin diye.Biseyler uydururdum inanirdi zannimca inanmasa kapimi calmaktan vazgecerdi diye dusunuyorum.
Bence siz de acmayin kapinizi her zaman cekmek zorunda degilsiniz sonucta...Bu tur insanlar icin baskada cozum yolu yok zaten.

aynen benimkide ole geleni gideni yaptigimi ettigimi herseyi ogrenmek istiyo.ozelliklerdr misafir varken seslenir yirtinir evdeki insanlari birakip cikmak zorunda kalirsin sebeb ne ya sut suzecektir yada abajuru sildirecektir.hadi sabir hadi sabir diyorum.ama yaptikca daha fazlasini istiyo.sanki benim bogaxima yapisiyo.ben dedikodu yapmam der ama butun mahallenin dedikodusu kendinde

Komşuluk güzel şeydir lakin çok sık geliyorlarsa gerçekten zor olur.Hem okula giden çocukta var.Biraz daha yumuşak dille deseydin iyiydi.Eşim çok yorgun geliyor ,akşamları misafir alamıyorum gibi.

Komşuluk güzel şeydir lakin çok sık geliyorlarsa gerçekten zor olur.Hem okula giden çocukta var.Biraz daha yumuşak dille deseydin iyiydi.Eşim çok yorgun geliyor ,akşamları misafir alamıyorum gibi.
hatta bu komsu eyleyip gec yatma sikintisindan esim birkacgun ustuste ise gec kaldi ve patronundan uyari aldi.ve bunu komsuma soledigimde tepkisi olsun nasil olsa cok calisiyodu ismi yok oldu.bende bu yuzden dellendim zaten

Ben zaten bunlari kiriasinlar diye idare etmeye calisiyodum ama artik bana zarar verdigi icin bole sinirlerim tutmamaya basladi.nefret ediyorum bole insana yapisan insanlardan

hatta bu komsu eyleyip gec yatma sikintisindan esim birkacgun ustuste ise gec kaldi ve patronundan uyari aldi.ve bunu komsuma soledigimde tepkisi olsun nasil olsa cok calisiyodu ismi yok oldu.bende bu yuzden dellendim zaten
Yok artık.Tek çözüm fantezi gecelikle kapıyı aç müsait değiliz de geldi aklıma:)

komşuluk güzel ama bu tarz sürekli gelmeleri hiç hoşlanmam çalıştığım için hiç böyle sorunlarım olmadı, ama üst komşularım neredeyse kapılarını karşılıklı açık bırakıp her dakika birbilerine gelip gidiyorlar, böyle bir durum yaşasam konu sahibi gibi çileden çıkardım mutlaka, asla gelemem öyle emrivakilere,
Açmayın kapınızı, tepkinizi belli edin, otursun evinde, işin olur, yalnız kalmak istersin sanada yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…