cok gelen komsular

Yok artık.Tek çözüm fantezi gecelikle kapıyı aç müsait değiliz de geldi aklıma:)
Ahh arkadasim ahh kafayi yiyecem valla.gece yarisi bunlar cakilip kaliyo adamda beni beklerken uyuyup kaliyo.resmen esir gibiyim.masraf olmasin suan tasinmak diye sabrediyorum ama nereye kadar bilmiyorum.yalniz beni cok fazla yiprattigi kesin.artik plan yapamaz duruma geldim.biyere gidicek oluyosun 5 dk diye ugruyip cakilip.kaliyolar ya sen gidecegin yere gec kaliyosun yadagidemiyosun.her isim yarim kaliyo kafayi yiyecem yaa.bide diyolarki hep is yapiyosun hep is yapiuosun hic isin bitmiyo

Diyorum bu insanlar benim neyim oluyo.bukadar hayatima mudahale ediyolar.

haklısın ama sen tavır almalısın böyle olma müsait değilim de bence yada konuş benim bir düzenim var diye

çocuk herşeyden önemli
1. sınıf birde zor.. komşun illaki kırılmıştır
gitsin varsa bir zahmet kendi gelinine kızına karışsın..

Ben de aynı durumdayım, ailemizden aldığımız terbiye gereği evimize gelene surat asamıyoruz. Onlar da bunu kullanıyorlar. bilinçli yapıyorlar bence

bunlar birbirlerine gitmiyomu hiç hepmi sendeler
bide gece yarısı peşimizden bizle bir eve geliyo demişsin yüzsüzlüğün bu kadarı

sen onlara gitmeye başla aynen sende onları bunalt kısasa kısas yani hahahah nasıl oluyor anlasınlar

Doğru yapmışsınız ama üslup önemli yinede.Bende sürekli bana gelmek isteyen komşuyu kapıdan çevirdim hoş bişey değil ama insan önce haber vermeli.o gün eşim ve elektrikçi gelecekti onunla mı oturayım evde eşim varken gelmelerini istemem.Sonradan gittim gönlünü aldım kadının ama.Çok samimi olursun ailecek o ayrı tabi.Rahatsızlık boyutuna geliyorsa tepki koyulmalı bence.

bunlar birbirlerine gitmiyomu hiç hepmi sendeler
bide gece yarısı peşimizden bizle bir eve geliyo demişsin yüzsüzlüğün bu kadarı
Ikisi birbirinden hoslanmiyo.biri zaten rahatsiz edilmek istemiyo.digeride hep ben gideyim hesabinda.ses cikarmiyoruz diye tepemize ettiler

Konunuzu okurken ben daraldım.. Allah bilir siz nasıl daralıyorsunuzdur. Kusura bakma arkadaşım ama ben sizi de hatalı buldum.. Akşam eşin evdeyken, elin kadınının sende ne işi var.. Ailenden biri değil, akraban değil.. Eşine de yazık. Kendi evinde rahat edemedikten sonra, ayaklarını uzatıp tv keyfi yapamadıktan sonra, ne önemi var. Sen çok yüz vermişsin, oda yüzünü alıp astarını istemiş.. Önce kendini düşün, bencil ol.. Elin karısını kırmayayım derken, kendinden çok ödün vermişsin.

Ben asla komşularımla samimi olmam dışarda canım cicim konuşurum ama evlere asla gitmem onlarda bnden yüz bulup gelemezler ama dışarıdan ( kızımın okulu falan) arkadaş edindiysem sık sık gider geliriz komşudan fazla samimiyet hep maraz doğurur .. Ya fazla vıcıklaşıyo yada kavga ve çirkefliğe dönüyo ondan sonrada yüzyüze bakılmayacak olunca aynı apartmanda yaşamak sıkıntı oluyo

Kadin kaynana gibi naptim ne ettim boyna hesap soruyo.boyna zile basiyo
Aman sen delisin kız birde üzülüyor sun millet kocası için kaynanasina katlanabilir sen kimin için kime katlaniyorsun ..Tamam komşu komsuda bir yere kadar ama kusura bakma bence sen bu zemini kendin hazirlamissin bastan yüz vermissin .benim kaynana kendi yetmiyor neymiş komşular ne zaman istese gelirmiş oldu canım belki bugün temizlik yapmadım belki ayaklarım uzatıp yatmak istiyorum misafirin başımız üstünde yeri var ama bazıları dengesiz davranıyor.

Hic sevmem boyle seyleri.. iyi yapmissn.. zirt pirt ne o oyle.. onunla mi ugrsacaksin isin gucun Yok..

bende samimi olmamaya calisiyorum ama israrla ustume geliyolar

kalp kirmayalim derken bu hale geldik.tamam misafir seviyorum ama yerinde zamaninda olsa daha iyi.simdi triplerdeler sanirim.o aksamdan beri basmiyolar zilime.bide bole durumlarda insani psikolojisi bozuk gibi gosteriyolar.yani ustune alinan yok

bende samimi olmamaya calisiyorum ama israrla ustume geliyolar
Kapıyı açma canım dürbünden bak gitsin,bazı sevmediğim komşular yüz versek hergün bizdeler,bazen hafif dürbünden bakıyorum açmıyorum çünkü koskoca kadınlar eve gelince resmen evdeki eşyaları karıştırıyorlar halıların altına bakıyorlar markası ne pislik var mı toz var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…