Ahh arkadasim ahh kafayi yiyecem valla.gece yarisi bunlar cakilip kaliyo adamda beni beklerken uyuyup kaliyo.resmen esir gibiyim.masraf olmasin suan tasinmak diye sabrediyorum ama nereye kadar bilmiyorum.yalniz beni cok fazla yiprattigi kesin.artik plan yapamaz duruma geldim.biyere gidicek oluyosun 5 dk diye ugruyip cakilip.kaliyolar ya sen gidecegin yere gec kaliyosun yadagidemiyosun.her isim yarim kaliyo kafayi yiyecem yaa.bide diyolarki hep is yapiyosun hep is yapiuosun hic isin bitmiyoYok artık.Tek çözüm fantezi gecelikle kapıyı aç müsait değiliz de geldi aklıma:)
Diyorum bu insanlar benim neyim oluyo.bukadar hayatima mudahale ediyolar.komşuluk güzel ama bu tarz sürekli gelmeleri hiç hoşlanmam çalıştığım için hiç böyle sorunlarım olmadı, ama üst komşularım neredeyse kapılarını karşılıklı açık bırakıp her dakika birbilerine gelip gidiyorlar, böyle bir durum yaşasam konu sahibi gibi çileden çıkardım mutlaka, asla gelemem öyle emrivakilere,
Açmayın kapınızı, tepkinizi belli edin, otursun evinde, işin olur, yalnız kalmak istersin sanada yazık
Okadar biktimki anlatamam.artik tikirtilarini bile duymak istemiyorum.dun aksamdan sonra kesin tafra yapip laf sokacak insalah yine istwmsiz kalblerini kirmak zorunda kalmamDiyorum bu insanlar benim neyim oluyo.bukadar hayatima mudahale ediyolar.
Bilincli yaptiklari kesinBen de aynı durumdayım, ailemizden aldığımız terbiye gereği evimize gelene surat asamıyoruz. Onlar da bunu kullanıyorlar. bilinçli yapıyorlar bence
Ikisi birbirinden hoslanmiyo.biri zaten rahatsiz edilmek istemiyo.digeride hep ben gideyim hesabinda.ses cikarmiyoruz diye tepemize ettilerbunlar birbirlerine gitmiyomu hiç hepmi sendeler
bide gece yarısı peşimizden bizle bir eve geliyo demişsin yüzsüzlüğün bu kadarı
Aman sen delisin kız birde üzülüyor sun millet kocası için kaynanasina katlanabilir sen kimin için kime katlaniyorsun ..Tamam komşu komsuda bir yere kadar ama kusura bakma bence sen bu zemini kendin hazirlamissin bastan yüz vermissin .benim kaynana kendi yetmiyor neymiş komşular ne zaman istese gelirmiş oldu canım belki bugün temizlik yapmadım belki ayaklarım uzatıp yatmak istiyorum misafirin başımız üstünde yeri var ama bazıları dengesiz davranıyor.Kadin kaynana gibi naptim ne ettim boyna hesap soruyo.boyna zile basiyo
bende samimi olmamaya calisiyorum ama israrla ustume geliyolarBen asla komşularımla samimi olmam dışarda canım cicim konuşurum ama evlere asla gitmem onlarda bnden yüz bulup gelemezler ama dışarıdan ( kızımın okulu falan) arkadaş edindiysem sık sık gider geliriz komşudan fazla samimiyet hep maraz doğurur .. Ya fazla vıcıklaşıyo yada kavga ve çirkefliğe dönüyo ondan sonrada yüzyüze bakılmayacak olunca aynı apartmanda yaşamak sıkıntı oluyo
kalp kirmayalim derken bu hale geldik.tamam misafir seviyorum ama yerinde zamaninda olsa daha iyi.simdi triplerdeler sanirim.o aksamdan beri basmiyolar zilime.bide bole durumlarda insani psikolojisi bozuk gibi gosteriyolar.yani ustune alinan yokAman sen delisin kız birde üzülüyor sun millet kocası için kaynanasina katlanabilir sen kimin için kime katlaniyorsun ..Tamam komşu komsuda bir yere kadar ama kusura bakma bence sen bu zemini kendin hazirlamissin bastan yüz vermissin .benim kaynana kendi yetmiyor neymiş komşular ne zaman istese gelirmiş oldu canım belki bugün temizlik yapmadım belki ayaklarım uzatıp yatmak istiyorum misafirin başımız üstünde yeri var ama bazıları dengesiz davranıyor.
Kapıyı açma canım dürbünden bak gitsin,bazı sevmediğim komşular yüz versek hergün bizdeler,bazen hafif dürbünden bakıyorum açmıyorum çünkü koskoca kadınlar eve gelince resmen evdeki eşyaları karıştırıyorlar halıların altına bakıyorlar markası ne pislik var mı toz var mı diye.bende samimi olmamaya calisiyorum ama israrla ustume geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?