- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi GulsunOgretmen
-
Bu testte nedense göremedim bu sefer gelen giden ve lekelenmen yoksa kan versene adetin de geçti sanırım varsa çıkar idrardaÇok hafif bi çizgi görüyorum ama umutlanmama yetecek belirginlikte değil
Evet haklısınız,kan verdim bugün maalesef yokmuşAradan zaman geçip tekrar etmişsin gebelik olsaydı koyulasirdi demek ki doğru zaman değilmiş Allah en güzelini nasip edecek yeter ki sabırlı olalim
Kan verdim bugün maalesef yokmuşBu testte nedense göremedim bu sefer gelen giden ve lekelenmen yoksa kan versene adetin de geçti sanırım varsa çıkar idrarda
Üzülme diyeceğim ama hayırlısı olsunEvet haklısınız,kan verdim bugün maalesef yokmuş
Ümitsizliğe kapılmak yok bu ay da nazlı çıktı diyelim kan değerine çıktı ki?Kan verdim bugün maalesef yokmuş
Üzülme bir dış gebelik iki düşük yaşadım ikizlere hamile kaldım şimdi ama rahim ağzında problem var her şeyin hayırlısı Allah büyük vardır bir hikmetiKan verdim bugün maalesef yokmuş
Her zamanki gibi.. 1.20 hep aynısı çıkıyo bende..Ümitsizliğe kapılmak yok bu ay da nazlı çıktı diyelim kan değerine çıktı ki?
Sağlıkla dünyaya gelirler inşallahÜzülme bir dış gebelik iki düşük yaşadım ikizlere hamile kaldım şimdi ama rahim ağzında problem var her şeyin hayırlısı Allah büyük vardır bir hikmeti
Fotolar açılmıyorİkinci çizginin dağılması ne anlama geliyor?
Fotolar açılmıyor
Olmadım nerdeyse 2 hafta olacakAdet olmadın mı hala?
2 hafta uzun bir süre bence dr a gitmelisin testlerde bir şey göremiyorum. Olsaydı zaten çıkardı testlerde ama enteresan olaylar yaşayıp hamile çıkanlar olmuyor değil. Dr a görün ve gereken yapılsın elinde olmadan stres oluyorsunOlmadım nerdeyse 2 hafta olacak
Belki de stresten olamıyorum2 hafta uzun bir süre bence dr a gitmelisin testlerde bir şey göremiyorum. Olsaydı zaten çıkardı testlerde ama enteresan olaylar yaşayıp hamile çıkanlar olmuyor değil. Dr a görün ve gereken yapılsın elinde olmadan stres oluyorsun
Tamam canım çok teşekkürlerBen bişey göremedim canım benımde mesela 9 gün geçti adetim sonra oldum ben istersen bi doktora gitte söktürücü kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?