Gebeliğe Hazırlık Çok hafif bir hayalet çizgi sizce var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet haklısınız,elimde değil baya stres oluyorum her adet günü yaklaştıkça ama düşünmemem gerekiyor aslında.. amin çok teşekkür ederim

Ben de artık aşılama düşünüyorum,çok teşekkürler hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ben de artık aşılama düşünüyorum,çok teşekkürler hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Erkek faktörlü bir sorun varsa aşılama yerine tüp bebek yaptır bence direk canım biz boşu boşuna 2 kere çipli aşılama denedik sperm az olunca olmuyor tüp bebek daha garanti yöntem

Benimde aynı durum
Eşinizin sperm durumşarına bakışdı mı

Erkek faktörlü bir sorun varsa aşılama yerine tüp bebek yaptır bence direk canım biz boşu boşuna 2 kere çipli aşılama denedik sperm az olunca olmuyor tüp bebek daha garanti yöntem
Spermle ilgili sorun yok canım o yüzden tüp bebekten önce aşılama düşündüm olmazsa sonrasında tüp bebek düşüneceğim

Kaç gün geçti adetiniz ya da kaç gün var epey belirgin bir çizgi
Yarın olmam gerekiyor. Acaba kuruma çizgisi mi bilmiyorum ki. Çünkü ilk baktığım dakikalar da hiçbir şey yoktu ve o kadar üzüldüm ki her zaman ki gibi negatif diye düşünüp çöpe attım. Sonra tekrar alıp baktım böyle olmuş

Hamile olduğumu erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Sonrasında normal kaset test alıp yaptım test bozuk çıktı epey bekledim banyodaki çöpe attım bir iki gün sonra baktığımda çizgi bayağı belirgindi. Sizin testteki çizgi de kuruma çizgisi gibi durmuyor yarın ilk idrarla yapın varsa direk çıkar zaten

Yarını heyecanla bekliyorum çok duygusaalm ağlamak üzereyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…