- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi GulsunOgretmen
-
Amin canım da ben sanmıyorum olduğunu yarın haber ederimAllah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım
Evet haklısınız,elimde değil baya stres oluyorum her adet günü yaklaştıkça ama düşünmemem gerekiyor aslında.. amin çok teşekkür ederimBitanem cok kafana takarsan da olmuyor. Hiç düşünme hic kafa yorma sadece yumurtlama zamanı iyi değerlendirin. Zaten hamile de kalmışsın kimyasal da olsa bu demek ki kalabiliyorsun hem doktorlar da sorun yok demis bence sadece çok fazla kendini stress qltina alıyorsun o yuzden de olmaz. Birazcık rahatla olacak insallah hiç merak etmeRabbım en güzelini versin
Ben de artık aşılama düşünüyorum,çok teşekkürler hepimizin hakkında hayırlısı olsunÇok zor çok iyi Anlıyorm seni ben hiç gebe kalmamıştım doğal yolla. Bak sen en azından kalmışsın. Yani maddi durumun var mı bir sıkıntın yoksa aşılama yaptırsan aslında. Ben baktım 3 yıl olmayınca gittim direk tüp bebek yaptırmıştım maddi durumum da yoktu kredi çekmiştik halada yok zaten. Belki tedaviyle daha çabuk olur. 2. Rabbim ne zmaan nasp ederse olur
Erkek faktörlü bir sorun varsa aşılama yerine tüp bebek yaptır bence direk canım biz boşu boşuna 2 kere çipli aşılama denedik sperm az olunca olmuyor tüp bebek daha garanti yöntemBen de artık aşılama düşünüyorum,çok teşekkürler hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Benimde aynı durumBiz 4 yıllık evliyiz 3 yıldır çocuk istiyoruz. Tüm tahlillerimiz yapıldı onda da bende de sorun yok. Rahim filmim çekildi o da temiz. Geçen sene mart ayında gebe olduğumu öğrendim bhcg 341'di sonraki kan testinde 400'lerde olunca bi sorun olduğunu anladık birkaç test sonra kanamayla beraber kaybettim meğer kimyasal gebelikmiş. O zamandan bu zamana hiç hamile kalamadım. Her ay böyle 100 tane test yapıp kör olana kadar çizgiyi görmeye çalışıp kan testi verip 1.20'yi görmekle geçiyor...
Spermle ilgili sorun yok canım o yüzden tüp bebekten önce aşılama düşündüm olmazsa sonrasında tüp bebek düşüneceğimErkek faktörlü bir sorun varsa aşılama yerine tüp bebek yaptır bence direk canım biz boşu boşuna 2 kere çipli aşılama denedik sperm az olunca olmuyor tüp bebek daha garanti yöntem
Evet spermle ilgili sorun yok o yüzden önce aşılama düşünüyorum olmazsa tüp bebek yaptırırım sanırımBenimde aynı durum
Eşinizin sperm durumşarına bakışdı mı
O zaman aşılama evet mantıklı canım ama çokta deneme 1-2 olmadı mı tüp bebeğe geç derimSpermle ilgili sorun yok canım o yüzden tüp bebekten önce aşılama düşündüm olmazsa sonrasında tüp bebek düşüneceğim
Benim de gecikmedi yarın olmam lazım bende yaptım böyle oldu sizce kuruma çizgisi mıBenim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin
Kaç dakika içinde çıktı canımBenim de gecikmedi yarın olmam lazım bende yaptım böyle oldu sizce kuruma çizgisi mıEki Görüntüle 2992068
Çöpe attım uyudum iki üç saat sonra uyandım baktım bu şekilde olmuştuKaç dakika içinde çıktı canım
Kaç gün geçti adetiniz ya da kaç gün var epey belirgin bir çizgiÇöpe attım uyudum iki üç saat sonra uyandım baktım bu şekilde olmuştu
Yarın olmam gerekiyor. Acaba kuruma çizgisi mi bilmiyorum ki. Çünkü ilk baktığım dakikalar da hiçbir şey yoktu ve o kadar üzüldüm ki her zaman ki gibi negatif diye düşünüp çöpe attım. Sonra tekrar alıp baktım böyle olmuşKaç gün geçti adetiniz ya da kaç gün var epey belirgin bir çizgi
Canım bilmiyorum ki o zman sen yarın ilk idrarla tekrar yap. Bir de eğer kuruma çizgisiyse suya tutunca gidiyormuşÇöpe attım uyudum iki üç saat sonra uyandım baktım bu şekilde olmuştu
Hamile olduğumu erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Sonrasında normal kaset test alıp yaptım test bozuk çıktı epey bekledim banyodaki çöpe attım bir iki gün sonra baktığımda çizgi bayağı belirgindi. Sizin testteki çizgi de kuruma çizgisi gibi durmuyor yarın ilk idrarla yapın varsa direk çıkar zatenYarın olmam gerekiyor. Acaba kuruma çizgisi mi bilmiyorum ki. Çünkü ilk baktığım dakikalar da hiçbir şey yoktu ve o kadar üzüldüm ki her zaman ki gibi negatif diye düşünüp çöpe attım. Sonra tekrar alıp baktım böyle olmuş
Yarını heyecanla bekliyorumHamile olduğumu erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Sonrasında normal kaset test alıp yaptım test bozuk çıktı epey bekledim banyodaki çöpe attım bir iki gün sonra baktığımda çizgi bayağı belirgindi. Sizin testteki çizgi de kuruma çizgisi gibi durmuyor yarın ilk idrarla yapın varsa direk çıkar zaten
Sevinç gözyaşlarına dönüşsün inşallah yarına güzel haberlerle gelinYarını heyecanla bekliyorumçok duygusaalm ağlamak üzereyim yaaa
Yaptım gitmedi ama emin değilim kendimi hamileymişim gibi şartlamıyorum. Yarın ilk işim tekrar test yapmakCanım bilmiyorum ki o zman sen yarın ilk idrarla tekrar yap. Bir de eğer kuruma çizgisiyse suya tutunca gidiyormuş
İnşallahSevinç gözyaşlarına dönüşsün inşallah yarına güzel haberlerle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?