- 23 Eylül 2021
- 235
- 96
- 48
- 36
- Konu Sahibi GulsunOgretmen
-
Sanki bende görüyorum var gibi. Bence bir tane daha test varsa yapar mısımAdetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim
Canım gebelik olduğunda hemen beliriyor hayalette olsa zatenSanırım zaten dayanamayıp gidicem kan vermeye yoksa hergün test alıp kör olana kadar o çizgiyi bulmaya çalışıcamteşekkür ederim yorumunuz için
Teşekkür ederim yorumunuz içinBende göremedim birşey
İnşallah yaSanki bende görüyorum var gibi. Bence bir tane daha test varsa yapar mısım
Haklısınız ama görmek istediğim için sanırım gözüm hep o ince çizgiyi arıyoCanım gebelik olduğunda hemen beliriyor hayalette olsa zaten
Kan ver canım varsa çıkar yoksada bir dahaki aya inşallah olur böyle psikolojini bozmaHaklısınız ama görmek istediğim için sanırım gözüm hep o ince çizgiyi arıyo
Benim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizinAdetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim
3 yıldır hep bir sonraki aya kayıyor umutlarım...Kan ver canım varsa çıkar yoksada bir dahaki aya inşallah olur böyle psikolojini bozma
Seninki baya belirgin kan testi verdin mi?Benim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin
3 yıldır hep bir sonraki aya kayıyor umutlarım...
Yok vermedim bir kez daha başıma geldi böyle bşey negatif çıktı. Yarın bi de ilk idrarla erken gebelik testi yapacağımSeninki baya belirgin kan testi verdin mi?
Teşekkür ederim yorumunuz içinvalla ben de göremedim
eğer gecikmişse bir şekilde belli oluyor canım yaa
Anladım,eğer testte hata yoksa bariz var gebelikYok vermedim bir kez daha başıma geldi böyle bşey negatif çıktı. Yarın bi de ilk idrarla erken ve gebelik yapacağım
Benim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin
Yakından olan fotoda çok silik görüyorum bence 2 gün daha bekleyip tekrarlayın koyulaşırsa sizinledir ve kana da gidersinizAdetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim
İnşAllah çok isterim ama ben doğal yolla hiç gebe kalmadım 1 kez tüp bebekle kaldım sanmıyorum olduğumu açıkcasıAnladım,eğer testte hata yoksa bariz var gebelikinşallah yarın da testte çıkar sonra da kanda çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?