- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi GulsunOgretmen
-
O zman vardır inşallah yarın bende yapacağım da ben hamile gibi hissetmiyorum. Kasıklarım da ağrı var idrar yolları enfeksiyonu vsr gibi hissediyorumYaptım gitmedi ama emin değilim kendimi hamileymişim gibi şartlamıyorum. Yarın ilk işim tekrar test yapmak
Kese gördün mü canımKızlar kasık ağrısı regl olacak gibi belirtiler hamilelik belirtisi zaten benim öyle oldu yani regl olacak gibi hep kasıklarım
Pazartesi gördüm canım çok şükür keseyiKese gördün mü canım
Maşallah sağlıcakla gelsin minik,Pazartesi gördüm canım çok şükür keseyi
Kan verin testler yaniltiyor. Gecesinde pozitif olan testim sabahinda adetle sonuclandi testlere pek guvenim kalmadi bu yuzden.Adetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim
Sağol canım amin inşallahMaşallah sağlıcakla gelsin minik,
Belli olmuyor ikinci çizgi ftg danmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bir kan vermeye gidin benceAdetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim
Hadi yaKan verin testler yaniltiyor. Gecesinde pozitif olan testim sabahinda adetle sonuclandi testlere pek guvenim kalmadi bu yuzden.
Tamam inşallah gideceğim çok teşekkür ederim yorumunuz içinBelli olmuyor ikinci çizgi ftg danmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bir kan vermeye gidin bence
Acaba kan versen mi ki? Testler yanıltıcı olabiliyorBen tekrar yaptım test negatif hemde başında bekledim 5 dakika dan fazla daha çizgi çıksada dikkate almam
Yok canım olduğunu sanmıyorum ben. Sen yaptın mıAcaba kan versen mi ki? Testler yanıltıcı olabiliyor
Yine de bi test versen iyi olur ama sen nasıl istersen.Yok canım olduğunu sanmıyorum ben. Sen yaptın mı
Kaç dakika da çıktığına bakıyor musunBugün yaptım yine o günkü gibi çok silik çıktı. Sanırım yok ya
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ama kasetin içini actiginiz halde gorunmuyorsa yoktur üzmeyin kendiniziBugün yaptım yine o günkü gibi çok silik çıktı. Sanırım yok ya
İlk 10 dakka içinde oluyo böyleKaç dakika da çıktığına bakıyor musun
Çok hafif bi çizgi görüyorum ama umutlanmama yetecek belirginlikte değilAllah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ama kasetin içini actiginiz halde gorunmuyorsa yoktur üzmeyin kendinizi
Aradan zaman geçip tekrar etmişsin gebelik olsaydı koyulasirdi demek ki doğru zaman değilmiş Allah en güzelini nasip edecek yeter ki sabırlı olalimÇok hafif bi çizgi görüyorum ama umutlanmama yetecek belirginlikte değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?