Annem babam sürekli beni görünce agliyorlardi. . Tabi yaş buyun ce anladım bende gerçeği direk solemediler. .
Ama ne olurki sonuç ortada yıllardır süren bi hastalığım var .. ruh hastasıyım yani manik depresif bana kalan bu oldu.. yengeme şimdi beni görünce ağlar. .
üzülme herkes biraz hasta zaten
Konunun gerçek olmayacak neyini gördünüz çok merak ediyorum. Her sıradışı konuya fake yaftası konmasa şaşarım.
Ya kendi basima pat diye soylemeyecegim tabi ki. Ben aile buyuklerime danistim zaten ki ilk sayfalarda bahsettim. Tabi ki cok kisiddn akil aldim uzmandan da aldim kolay bir sey degil ki enine boyuna dusunmek lazim
Cevap hakkımı kullanayım.
Yıllar önce biraz rahatsız bir arkadaşım aynı hikayeyi anlatmıştı bize üniversitedeyken.
Amcasıyla yengesi trafik kazasında vefat ediyor ve kalan çocuğu bunlar sahipleniyorlar. Yıllar sonra çocuk değil de benim arkadaşım annesinin gardırobunda evlatlık alındığına dair belgeleri falan buluyor. Tabi zaman geçince biz bunun hastalığını öğrendik falan
Konuya gelince; amcayla yenge kaza sonucu vefat ediyor..sonrasında çocuğu bunlar alıyorlar ama alma işlemleri falan yapılmış evraklar ortada yok. Aradan kaç yıl geçtiyse bir demir kutu aynı yerinde duruyor. Mektup da içinde!
Yıllardır kimse açık vermemiş bir mektupta elif isminin geçmiş olması kızı ikileme düşürüyor.
Şahsen aynı durumda olsaydım ölen amcayla yengenin de elif adında bir kızı olduğunu düşünürdüm..
Bunu da bir tek konu sahibine sorup ısrarla açıklama beklemesi çok daha ilginç.
İnsan böyle bir ikilem yaşarsa ortalığı ayağa kaldırır.
adamın bir oğlu oldugunu söyledilerse düşünür.adamın bir de kızı varmış peki kızdan neden bahsetmediler der.oğlu vardı o da onlarla öldü yaa elif kim ve nerde?
Yıllar önce biraz rahatsız bir arkadaşım aynı hikayeyi anlatmıştı bize üniversitedeyken.
Amcasıyla yengesi trafik kazasında vefat ediyor ve kalan çocuğu bunlar sahipleniyorlar. Yıllar sonra çocuk değil de benim arkadaşım annesinin gardırobunda evlatlık alındığına dair belgeleri falan buluyor. Tabi zaman geçince biz bunun hastalığını öğrendik falan…
Konuya gelince; amcayla yenge kaza sonucu vefat ediyor..sonrasında çocuğu bunlar alıyorlar ama alma işlemleri falan yapılmış evraklar ortada yok. Aradan kaç yıl geçtiyse bir demir kutu aynı yerinde duruyor. Mektup da içinde!
Yıllardır kimse açık vermemiş bir mektupta “elif “ isminin geçmiş olması kızı ikileme düşürüyor.
Şahsen aynı durumda olsaydım ölen amcayla yengenin de elif adında bir kızı olduğunu düşünürdüm..
eskiden çok kolaymış bu olaylar.git muhtardan ölüm raporu al onu nufustan düşür git kızı yeni doğmuş gibi ustune al.gerçek söylüyorum 15-20 yıl oncesinde olaylar bu şekilde oluyordu.kim kime dum duma şimdi doğum raporu olacak o olmadan kayıt olmuyor.hatta bu elif nufusa kayıtlı bile olmayabiliir direk amcasının ustune kayıt edilmiş olabilir.
Ya evlatlik alma nufus cuzdani gibi resmi.belgeler bizde ki babam sakliyor onlari. bunu sakladik resmi belgeleri de sakladik herhalde mantikli olan bu degil mi. oz olmadigini gizleyipte resmi belgeleri nasil ortaya sacalim ... Babannem oglundan hatira diye mektup resim felan saklamis sadecr oglu degil dedemin resimleri felan var cahil kadin nerden bilsin demir kutuyu kurcalayacagini akil edememis ki. O temizlik yaparken tesadufen buluyir daha once bulmasi imkansiz birincisi biz koydeki eve surekli gitmiyoruz ikincisi kardesim daha cocuktu haliyle anlamayacak yastaydi
Ya evlatlik alma nufus cuzdani gibi resmi.belgeler bizde ki babam sakliyor onlari. bunu sakladik resmi belgeleri de sakladik herhalde mantikli olan bu degil mi. oz olmadigini gizleyipte resmi belgeleri nasil ortaya sacalim ... Babannem oglundan hatira diye mektup resim felan saklamis sadecr oglu degil dedemin resimleri felan var cahil kadin nerden bilsin demir kutuyu kurcalayacagini akil edememis ki. O temizlik yaparken tesadufen buluyir daha once bulmasi imkansiz birincisi biz koydeki eve surekli gitmiyoruz ikincisi kardesim daha cocuktu haliyle anlamayacak yastaydi
Bak evrak işleri varmış.. saklamışlar onları.
Amcasıyla yengesi trafik kazasında vefat ediyor ve kalan çocuğu bunlar sahipleniyorlar. Yıllar sonra çocuk değil de benim arkadaşım annesinin gardırobunda evlatlık alındığına dair belgeleri falan buluyor. Tabi zaman geçince biz bunun hastalığını öğrendik falan
Yıllardır kimse açık vermemiş bir mektupta elif isminin geçmiş olması kızı ikileme düşürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?