Çok içime oturdu

İnsanların patavatsızlıklarından gına geldi zaten. Üstüne bunu okudum tam oldu. Boşboğazlıklarının arkasına sığınıyorlar ya hafif yollu sinir oluyorum.
Boşver kardeşim hayırlısı böyleymiş de sen. Böyle zamanda insanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. İyiyken herkes güler,eğlenir senlede, amaç ağlarken omuz olanları kaybetmemekte. Ben böyle insanları hayatımda barındırmamayı öğrendim darısı başına.
Kaybın içinde çok üzüldüm. Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin. Sana,bana,isteyipte olmayan herkese inşallah 🤲

İyi geceler tatlı bayanlar...
Benim derdim bebegimi kaybettim..
Okadar cok istemiştimki ya suan nasıl anlatım size, beni anlarsiniz insallah. İçime böyle birsey oturdu cıkmıyo, nefes alamıyorum ne kadar zormuş, neyse konuma geleyim esimin dayısıve esi benim düsük yaptığımı biliyorlar ve biz cok sık görüsüz gidip gelirim, yengemide severim. Ama nedense beni ne aradılar, nede geldiler yani manevi bi destekleri olmadı. Gecen esim ugramak istedi benim içimden gelmedi gitmek. Ki benim yanimda olmayan insanları neden göreyim neyse eşim gitti, gelmesi bir oldu, yani yarım saat içinde geldi. Ben sok hayırdır dedim sen erken gelmezdin dedim. Bosver hayatım canım sıkıldı geldim dedi. Üstüne gitmedim. Çünkü esim oan moralinin bozuk olduğunu anladım. Sakinleşince anlatır dedim. Aradan yarım saat gecti hayatım dedi. Sana bisey söylücem dedi söle dedim. Dayımın gelini hamileymiş dedi. İyi "Allah analı babalı büyütsün inşallah" dedim. Bumu canını sıkan dedim yok dedi ne peki dedim. Bişey yok falan dedi ısrar edince tutamadı kendini. "çok zoruma gitti" dedi noldu ne zoruna gitti dedim.. Dayım gülerek benim gelin yine hamile bana yine torun geliyor.. diye güle güle anlattı dedi.. Gözlerim doldu aglamamsk için sıktım kendimi.. (KIZLAR BİZ EŞİMLE COK BEKLEDİK BİR ÇOCUĞUMUZ OLSUN DİYE AMA OLMADI DÜSTÜ DOKTAARA DA GİTTİK BİR SORUN YOK YANİ
) birbirimizi 10 senedir tanıyoruz birimiz düsse birimiz kaldırıyoruz dedim. Allah onuda nasip eder insallah bize dedim ama içim dısıma tastı artık.. Ne bilim sacma karmaşık yazmıs olabilirim içimden geleni yazdım.. Kusur varsa affola cok kötüyüm
ne olursa olsun sıkı sıkı tutunun birbirinize..bende kismen ayni seyleri yasadim 4 yillik evlilgmde catlatma ve tup bebek yaptrdm kendilgnden hamile kaldgmda oldu dusukde yaptim cok zor seuler seni o kadr iyi anliuorum ki benmde gorumcem dusuk yaptigmda hamile kalms bana soylemediler mesela soylemediler diye cok zoruma gtmsti nasil aglamstm gunlerce sanki ben nazarmi etcm niye soylemediler diye ama onlar ben uzulmiyim diye soylememsler.. biz smdi yeni bosandik ama siz hep birbirinize destek olun

çok geçmiş olsun çok üzüldüm. bunu kendinize dert etmeyin acele etmeyin inşallah zamanı geldiğinde o duyguyu tadarsınız. mutluluk kaynağınız bence eşiniz ve mutlu giden evliliğiniz. gerisi önemli değil. hayatınızı yaşayın ya gezin tozun. çocuk olduğunda fedakarlık yapıp kendinizi ona adayacaksınız. bugünlerin değerini bilin. üzülerek geçirmeyin zamanınızı. ben evli değilim ama çocuğum olmadan da mutlu olabilirim. bu konuda başkalarının ne düşündüğü de umrumda olmaz.

Densizlik etmiş sen yoluna bak... İnsallah tez zamanda bir bebisin olur :)

Gorumcem tup bebekten olumsuz sonuc aldigi gün eltisinin hamile oldugunu ogrendi.. insanlar acimasizdir ne yazik.. allah güç versin
Sizede hayirli bir evlat nasip etsib

Eşi dese anlarımda erkegin böyle konusması çok hadsizce, biliyor bizim durumumuzu söyleme ne gerek var degilmi😔
İşyerinde sürekli destek verdiğim arkadaşım (erkek) kendi çocukları olunca sizin çocuğunuz olmaz yea dedi
ha 8 yıldır hala olmadı ama o lafı kaç yıl oldu hala içimden çıkmıyor insanlar kötü maalesef :kahve:

Okadar cok istemiştimki ya suan nasıl anlatım size, beni anlarsiniz insallah. İçime böyle birsey oturdu cıkmıyo, nefes alamıyorum ne kadar zormuş, neyse konuma geleyim esimin dayısıve esi benim düsük yaptığımı biliyorlar ve biz cok sık görüsüz gidip gelirim, yengemide severim. Ama nedense beni ne aradılar, nede geldiler yani manevi bi destekleri olmadı. Gecen esim ugramak istedi benim içimden gelmedi gitmek. Ki benim yanimda olmayan insanları neden göreyim neyse eşim gitti, gelmesi bir oldu, yani yarım saat içinde geldi. Ben sok hayırdır dedim sen erken gelmezdin dedim. Bosver hayatım canım sıkıldı geldim dedi. Üstüne gitmedim. Çünkü esim oan moralinin bozuk olduğunu anladım. Sakinleşince anlatır dedim. Aradan yarım saat gecti hayatım dedi. Sana bisey söylücem dedi söle dedim. Dayımın gelini hamileymiş dedi. İyi "Allah analı babalı büyütsün inşallah" dedim. Bumu canını sıkan dedim yok dedi ne peki dedim. Bişey yok falan dedi ısrar edince tutamadı kendini. "çok zoruma gitti" dedi noldu ne zoruna gitti dedim.. Dayım gülerek benim gelin yine hamile bana yine torun geliyor.. diye güle güle anlattı dedi.. Gözlerim doldu aglamamsk için sıktım kendimi.. (KIZLAR BİZ EŞİMLE COK BEKLEDİK BİR ÇOCUĞUMUZ OLSUN DİYE AMA OLMADI DÜSTÜ DOKTAARA DA GİTTİK BİR SORUN YOK YANİ
) birbirimizi 10 senedir tanıyoruz birimiz düsse birimiz kaldırıyoruz dedim. Allah onuda nasip eder insallah bize dedim ama içim dısıma tastı artık.. Ne bilim sacma karmaşık yazmıs olabilirim içimden geleni yazdım.. Kusur varsa affola cok kötüyüm

Veren de alan da Allah'tır. Siz eşinizle mutluluğunuzu koruyun Allah sizn mutluluğunuzu bir bebekle pekiştirir inşallah..

Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah, kendini bilmez insan çok boşverin üzmeyin kendinizi:KK200:

Bende düşük yaptığım gün eltimin doğum yaptığını yakın bi akrabamın yeni hamile olduğunu öğrenmiştim duşa girip cok ağlamistim o gu

Geçmiş olsun umarım tez zamanda alırsınız bebişinizin hayırlı haberlerini.
Ama şöyle bir durum dvar bence dayı bilerek yapmamış emin olun sonradan aklına gelince o da çok üzülmüştür öyle dediği için heyecandan...
Siz olumlu şeylere odaklanın üzmeyin kendinizi nolur
Valla canım hiç öyle biri değil lap diye söyler hiç pişman olmaz

Canım benim Allah sana ve olmayan herkese ben dahil hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin . İnşallah. Seni çok iyi anlıyorum benimde 5 yıldır çocuğum olmuyor hiç olmadı . Bazen akrabalar çocuklarla bebeklerle ilgili birşeyler anlattıkları zaman benimde icim burkuluyor ama öyle kıskançlık değil . Farklı bı duygu anlarsın . Şu konuda üzüldüm senin düşük yaptığını bildikleri halde bukadar mutlu bir şekilde hamileliği dile getirmeleri onların ayıbı sen Allah'tan ümidini kesme ve onlar gibi olma . Herşey gönlünce olur inşallah 😘
İnsallah canim sanada banada Rabbim tez vakitte nasip eder

Çok hassas bir dönemdesiniz Rabbim sağlıklı hayırlı uyssl evlatlar nasip etsin inşallah size.. Dayı sevinçle öyle konuşmuş olabilir, ben bi art niyet sezmedim açıkçası.

Bi de böyle durumlarda bende üzülürüm karşımdakini de daha çok üzerim diye acısının üstüne gitmem, öyle bir durum olabilir.

Yaşadığınız kolay değil elbet fakat kucağınıza aldıktan sonra kaybetseydiniz ya Allahım korusun, Rabbim öyle acı yaşatmasın, iyi yönünden bakın siz.

Kıymet verdiğiniz insanları da bu kadar kolay çıkarmayın hayatınızdan. Bir araya geldiğinizde zor günümde sesini duymak desteğini görmek istedim ama aramayınca çok üzüldüm dersiniz. Bi cevabını dinleyin bakalım ne diycek yenge. Baktınız içinize sinmiyo gerektiği kadar değer verirsiniz.

Sabret tatlım. İnşallah hayırlısıyla bebeğin olacak. Böyle kötü insanlar elbet cezalarını çeker hiç üzülme sen

Böyle düşüncesiz insanlarla bir araya gelmeyin. Özellikle akraba denilen akbabalardan uzak durun.

Rabbim tez zamanda bebek verir inşallah. Üzülme.

Back
X