Çok kırgın ve üzgünüm...

Herşeyim hep zehir oldu bana nişanım kınam düğünüm doğumum. Bunca huzursuzluk üzerine gelse Annem ne olur ki eşim biletini alsa ben bu kadar yıprandım. Rabbim yardımcımız olsun.

Sezaryen mi olacak ?
Bak sen ne yap biliyor musun hic girme bu bilet isine .
Kendi aralarinda cozsunler
Annen dayanamaz gelir
Belki esin inat etmekten vazgecer ..
Uzuldum haline
Ne yaparsaniz yapin kimseden bir sey istemiyorum vicdaniniza kalmis de gec ..

Öyle doğru ki tespitlerin... Rabbim yavrumun yüzüne hep güldürsün inşallah..

Sezeryan olmayacak normal olacak benim normal isteme sebebim oğlum için daha sağlıklı olması eşimin normal isteme sebebi daha ucuz olması. Birbirleri ile konuşurken gayet iyi araları ki bu konuları hiç konuşmazlar beni arada bırakıyorlar sadece.

Daha ucuz olmasi he
Diyecek bir seyim yok
Allah akil fikir versin kocana ...

Valla benim annem de oğlumun mevlidinde nazla niyazla geldi
Gelirim ama otogardan taksiyle alırsınız dedi((otogarla evim yürüme mesafesinde 5dk))
Altın alırım ama senin yüzün eksi k kalmasın diye,sende dönüşte altının parasını verirsin dedi!!!
Salak ben de hepsini yaptım

Şimdi düşünüyorum da güya bana destek olmak için,beni kv karşısında yalnız bırakmamak için geldi
Ama keşke gelmeseymiş ben bu türlü daha fazla kırıldım

Annenizde gelmesin belliki istemiyor
Zorlamayın

İkinci doğumda kimseyi aramadım kendim eşimle gittim geldim kafam rahat oldu

Böyle destek vereceklerse hiç vermesinler

Doğru söylüyorsun vallahi gerçekten de artık bende gelmesinler diyorum çünkü çok kırıldım. Bizi bu kadar üzdüklerinin farkındalar mı bilmiyorum..

Doğru söylüyorsun vallahi gerçekten de artık bende gelmesinler diyorum çünkü çok kırıldım. Bizi bu kadar üzdüklerinin farkındalar mı bilmiyorum..
Oo benim anneme sorarsanızben çok nankörüm geldi ya beni orda yalnız bırakmadı ya daha belamı istiyormuşum!!!
Ben en çok eşinize kızdım söz konusu siz olunca doğum bile yapıyor olsanız parası herşeyden daha önce geliyo((

Ben ilkini normal ikincisini sezeryanla yaptım ama ikiside devlet hastanesindeydi ikisinede para vermedim
Siz özel hastanede mı doğum yapacaksınız??

Düşünmeyin bosverin hatta gelmesinler
Böyle gelen destek mı olur
Rabbim size güç versin
Ağrısız sızısız kolay doğumunuz olur inşallah
Bebeğinize odaklanın

Evet canım özelde doğum yapacağım devlet hastanesinde terör örgütü sempatizanı hemşirelere yakalanmış ve hala var olduğu düşünülüyor o yüzden devleti elemek zorunda kaldım ki normal doğum burda 300 sezeryan 700 lira. Evlendim evleneli evime gelmedi Annem çok üzülüyorum burda benim gibi arkadaşlar var gurbette hep aileleri yanlarında... Ben yalnızım ağrıma gidiyor...

Oy canım üzülmebende ikinci doğumda ölümden döndük ikizlerimin biri ve ben
Ama annem bı saatliğine geldi kardeşlerim 7 ay oldu daha gelecekler ((çocukları okula gidiyorlarmış...))
Ama Rabbim çocuklarımı bana bağışladı ya gerisi önemli değil
Her günümün tadını çıkarıyorum çocuklarımla gülüp onlarla ağlıyorum
Anladım ki kimseden fayda yok
Sen içini ferah tut herşey güzel olur inşallah

Benim olduğum ildede devlet hastanesinde bütün kadın doğumcular tutuklanmıştı bende başka bı ilde yaptım doğumumu
Benim ikizler ve riskli olduğu için hem fakültedeki doktorum hem o ildeki devlet hastanesinin doktoru ilgilenmişti

Sen Allah'a güven herşey yoluna girer

Ama herşeyden önemlisi Allah eşinin yüreğine merhamet versin
En büyük desteği eşin göstersin inşallah

Amin gülüm Rabbim evlatlarımızı korusun Rabbim yavrularını sana bağışlasın. Benim eşim ve kardeşlerim birbirlerini sevmiyorlar. Kardeşlerim gelmez evime neler yapacaklardı oğluma bana Annemi bile yollamıyorlar. Cidden insan yalnız kalınca yalnız bırakılınca güçleniyor. Rabbim oğlumu bana bağışlasın Anneme de Allah yardım etsin ama kardeslerime çok kırgınım.

Yanlis dusunuosun canim. Senin dogurcan cocugun masrafindan kardeslerine ne? Dogumu onlar mi yapiyo? Annen kendisi almasi lazim bana kalirsa maddi boyutundan cok maneviyat icin. Kocan gelmesini istemiyor olabilir cunku anneni sevmiyo belliki. Hakli sozverip tutmamis cunku. Boyle birini bende sevmezdim

Bende çok kırgınım kardeşlerime
Onların bu sevgisizlikleri yüzünden oğlum ikizlerim teyze dayı kavramını bilmiyorlar
Ama napalm bu dünyada yalnız olan da bı ben değilimdir herhalde diye kendi kendimi sakinleştiriyorum

Bazen gelmemeleri gelmelerinden daha hayırlıdır belkide..
Rabbim bize güç versin inşallah bizim çocuklarımız böyle olmasınlar birbirlerini sevsinler kol kanat gersinler inşallah

Karşılıklı olarak maddi durumlarınız olmadığı için bence herkes otursun oturduğu yerde . Ancak normal düzeyde bir ailede annene kendi masrafını karşılayıp torununa ve kızında takisini alıp gelmeliydi

Valla bacım ne desem bilemedim. Annenin de eşinin de durumu yoksa bişey diyemem ama. Annenin hesap yapması bana çok enteresan geliyor. 1000 tl masraf ne için olacakmış anlamadım. Parası yoktur gelemez anlarım ama pazarlığa oturmuş seninle, çok ayıp. Eşin de durumu varsa gidiş geliş biletini almalıydı böyle durumlarda enayilik falan gözetilmez ama belli ki annenizi istemiyor. Allah yardımcın olsun inşallah bi avazda kucağına al bebeğini. Allah gücünü versin kimseye muhtaç etmesin inşallah.

Ana evlat arasında böyle maddi konuların olmaması gerekiyor diye düşünüyorum. En azından ben kendi ailemden böyle birşey görmedim. Hiçbir zaman birbirimiz ile pazarlığa oturmamışzdir. Şimdi hayal ediyorum ya aynı durumda ben olsam, ne olursa olsun eşimde varsa verir hatta bir ton borcu olsun yine verir yoksa annem bulur buluşturur gelir yanima. Borç eder harç eder yine gelir . Bana garip geliyor. Aile bağlarımızın fazla güçlü olmasından da kaynaklı olabilir tabi. Böyle şeyler okuyunca benim ailem mı aile değil yoksa karşı tarafın ailesi mı aile değil diye düşünüyorum. Bir bilet kaç para olabilir ki benim masrafım olur diyor. Toplasan git gel 500 lira ki belki o kadar bile tutmaz.... Eee sizde yiyip içecek vs ? Bilmiyorum, üzülme ama sanki gelmek istemiyor gibime geldi. Ben seni çok iyi anlıyorum, insan annesini yanında istiyor bir de anneye düşkün bir evlat isen kaç yaşına gelirsen gel hala kendini onun küçük kızı gibi görüyor. Ne diyeyim inşallah gelir bir şekilde.

S
Kv görümceme doğum için bakmaya gidecek biricik kızı oğlun alsın bileti diyecek vay yavrum vayhhhh nerde öyle dünya eşin doğuda asker nerden baksa en az 4bin alır en az o da b 500veremedi mi doğrusu 500 tl mutfak masrafı çok diyen adamdan ne beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…