- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Anne burda sonuna kadar haksız bebek damadın olduğu kadar kızının da bebeği değil mi?Gelmicem dememis ki ..
Param yok demis .
Ikincisi esin boyle bir konuyla seni gercekten muhattap etmemeli ..
Tamam anne aliyorum biletini demeli ..
Bu bir gorgudur yani ..
Senin daha sevimli heyecanlarin olmalo ..
Annen %100 hakli degil
Ama kocandan hakli...
Bebegin saglikla dogsun insallah.
Ama bir kadinin her zaman parasi olmali degil mi ?
Bak boyle seylerde soz hakkin olmuyor caresiz kaliyorsun iste.
Keske calisiyor olsaydin...
Damadin bebegi diyosunuz ama madem oyle damadin bebeginin dogum parasini neden aliyolar ve daha odemiyolar hatta madem oyle neden damattan daha onceleride para aliyolar madem hersey ayristirilacak damadi maddi olarak herseyden uzak tutsunlar adam hakli anne o sizin damadin bebegi dediginiz kadinin torunu damat yapmick biri olsa bastan beri yardimda bulunmazdi belliki bezdirmisler bayan demis annesine gelis biletini alaym masraf karsilim yok benim masrafim bini bulur falan insan kizina torununa bakmak icin fiyat bicermi Allah askina.Damadin bebegi !!
Evdeki kardeslerin bebegi degil .
Bu durumda esinizin sizi boyle bir duruma maruz birakmasi asil kotu olan ..
Sizin bakima ihtiyaciniz olacak .
Bu durumda ilk bebegi dogacak olan adam nasil olur da bilet parasini dusunur benim kafam almiyor yani ..
Kardesler ancak size hediye alabilir
Baska bir seyle yukumlu degiller..
Sizden sorumlu olan tek kisi kocaniz ..
Nin biletini senin alman gerek.fakat madiyatı işin içine konulunca olmuyor sana bakmaya gelse bile huzurlu olucağınızı sanmıyorum . bende iki dogum yaptım birini kıbrısta birini sarıkamışta ve yanlızdım.eşim bana baktı iyikide o bakmış eşiniz karşılamıyorsa işinden izin alsın size baksın anneniz dahi olsa malesef herkez iyigün dostu şu anda 16 haftalık hamileyim normalde yanıma eşim ve kızlarımdan başka kmseyi istemem ama şimdi herkeze yakınım herkez gelim diyor. Ben ne kadar istemesemde kafana takma gelen gelir.gelmeyen kendi bilir canını sıkma .ins benimde erkektir karnımdaki. Hayırlı dogumlar.38 haftalık hamileyim 1 hafta 10 gün içinde doğumum var. Annem doğumdan 1 hafta önce yanıma gelecek 40 gün kalacaktı gelmiyor gelemiyorum diyor. Başta biletini alırım Anne demiştim ama alamıyorum eşim almıyor kendi ailesinin de benim anneminde biletini almıyor. Annemde masraflarımı karşılarsanız gelirim yoksa gelemem diyor. Eşim nişanlılığımızın başından itibaren çok defa maddi olarak borç vererek yardımcı oldu aileme İki erkek kardeşim var onlar dururken ben neden alayım Annemin biletini kullanıldığımı hissediyorum diyor. Doğum paramı Anneme borç vermiştik 20 gün sonra ödeyeceklerdi 2,5 ay oldu hala ödeyemediler ve doğum param yok şuan. Anneme o paradan 500 liraya biletini al harçlığın olsun burda Anne diyorum benim 1.000 lira masrafım olur diyor son anda biletleri alacağım pahalı alırım diyor ben ev hanımıyım o parayı nasıl yerine koyarım diyorum o zaman gelemem diyor. Gelip 10 gün kalırım 11.gün dönerim çalışacağım diyor. Maddi olarak zor durumda biliyorum ama bu durumda zoruma gidiyor. En azından dönüş biletini kardeşlerim alsın diyorum onların parası yok alamaz diyor. Kaç aydır ağlıyorum ben herkese her zaman koştum maddi ve manevi olarak ama şimdi doğum yapacağım sadece Annemi yanımda istiyorum manevi olarak ihtiyacım var ve yalnız bırakılmak çok ağrıma gidiyor . Annem ve kardeşlerim Annemin masraflarını karşılamak zorunda olduğumuzu söylüyor. Bende sadece biletini alıp harçlık verebileceğimi dönüş biletini alamayacağımı söylüyorum ki bunu bile bebeğime takılan altınlarla yada doğum paramla dengeleyeceğim. Sizce Annemin masraflarını karşılamak zorunda mıyım ve benim yerimde olsanız ne yapardınız zira ben çok kırıldım uzun süre kimseyle konuşmayı düşünmüyorum.
Bence annenin gelmeye niyeti yok.. Bunlar hep bahane.. Kızının doğumuna gelmek isteyen; paranın, pulun hesabını yapmaz.. Bir yerlerden borç bulur, iki eli kanda da olsa yine de gelir.. Annenin gelmeye hiç niyeti yok.. ben bunu anladım..Özür dilerim arkadaşlar uyuyordum yazamadım ben böyle şeylerin konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum çok utanıyorum bu durumdan her iki tarafında haksız olduğu noktalar olduğunu düşünüyorum. Anneme ben bütün masraflarını karşılayayım bunu oğluma takılan altınlarla yada doğum paramla dengeleyeceğim ama bunun için bütçem 500 lira diyorum ve doğum param artık gelsin ki sende vaktinde gelebilesin diyorum son anda bilet alınca çok pahalı olacak. Ben son anda alabilirim diyor anı beni çok üzüyor. Eşim de başından itibaren hep maddi olarak yardımcı oldu artık kullanılıyorum diyor almıyor kendi ailesinin de aynı şekilde almıyor. Olan yine bana oluyor böyle şeyler konuşulmaz bence herkes fedakarlık yapmalı..
doğum parasınızı vermişsiniz zaten size geri verdiği para yeterli gemezki hem size borcu varken hemde yol parası istemesi bence saçma.ben aynı şekilde olsa birde borcum varsa evladıma hiç bir şey talep etmeden gelirim açıkcası.38 haftalık hamileyim 1 hafta 10 gün içinde doğumum var. Annem doğumdan 1 hafta önce yanıma gelecek 40 gün kalacaktı gelmiyor gelemiyorum diyor. Başta biletini alırım Anne demiştim ama alamıyorum eşim almıyor kendi ailesinin de benim anneminde biletini almıyor. Annemde masraflarımı karşılarsanız gelirim yoksa gelemem diyor. Eşim nişanlılığımızın başından itibaren çok defa maddi olarak borç vererek yardımcı oldu aileme İki erkek kardeşim var onlar dururken ben neden alayım Annemin biletini kullanıldığımı hissediyorum diyor. Doğum paramı Anneme borç vermiştik 20 gün sonra ödeyeceklerdi 2,5 ay oldu hala ödeyemediler ve doğum param yok şuan. Anneme o paradan 500 liraya biletini al harçlığın olsun burda Anne diyorum benim 1.000 lira masrafım olur diyor son anda biletleri alacağım pahalı alırım diyor ben ev hanımıyım o parayı nasıl yerine koyarım diyorum o zaman gelemem diyor. Gelip 10 gün kalırım 11.gün dönerim çalışacağım diyor. Maddi olarak zor durumda biliyorum ama bu durumda zoruma gidiyor. En azından dönüş biletini kardeşlerim alsın diyorum onların parası yok alamaz diyor. Kaç aydır ağlıyorum ben herkese her zaman koştum maddi ve manevi olarak ama şimdi doğum yapacağım sadece Annemi yanımda istiyorum manevi olarak ihtiyacım var ve yalnız bırakılmak çok ağrıma gidiyor . Annem ve kardeşlerim Annemin masraflarını karşılamak zorunda olduğumuzu söylüyor. Bende sadece biletini alıp harçlık verebileceğimi dönüş biletini alamayacağımı söylüyorum ki bunu bile bebeğime takılan altınlarla yada doğum paramla dengeleyeceğim. Sizce Annemin masraflarını karşılamak zorunda mıyım ve benim yerimde olsanız ne yapardınız zira ben çok kırıldım uzun süre kimseyle konuşmayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?