Çok kırgın ve üzgünüm...

Biliyormusun bir insan öz annesini dahi böyle zamanlarda tanıyor..Bebeğin doğum zamanı çok önemli gelişmeler oluyor ve yavruna tutunuyorsun..Okadar önemli bir dönemden geçiyorsunki bu yapılanı unutmazsin hiç içinden cikmaz.

benim doğumuma annem gelirken biletini biz aldık bunun mevzusu bile olmadı. ama annemin yok masrafım şukadar gibi şark kurnazlığı da olmadı. bir arkadaş çok doğru yazmış her taraftan kısmetsizsiniz. eşinizin haklı tarafları olabilir ama bugün için herşeyi kenara bırakması sizin rahatınızı düşünmesi lazım. siz herkesi boşverin. bebeğinize ve kendinize odaklanın. şanslı ve sağlıklı olur bebeğiniz umarım. bu saatten sonra kafayı takmayın sizde etrafınızdaki herkes gibi bencil olun.

Bir anne ne olursa olsun hele ki ortada bebek varken paranin lafini yapmamali. Geri kalanlara yorum yapmayacağım bile

Bu konu sahibinin kocasi ,karisinin lokmalarini sayiyor ..
Onu hamile haliyle dovuyor .
Asagiliyor .
Kendi bebegi icin bi cabasi yok ..
Simdi de kadinin annesinin biletini karsilamiyor ..
Kasitli yaptigini dusunuyorum

Bu konu sahibinin kocasi ,karisinin lokmalarini sayiyor ..
Onu hamile haliyle dovuyor .
Asagiliyor .
Kendi bebegi icin bi cabasi yok ..
Simdi de kadinin annesinin biletini karsilamiyor ..
Kasitli yaptigini dusunuyorum
Boyle bi adamdan cocuk sahibi olmayacakti ozaman adam kotu olabilir ama annesinin konusma tarzinida hic hos bulmadm elin yabancisina ver binlira annesinden daha iyi bakar.tek uzuldugum konu sahibi oldu Allah yardimcisi olsn ins kolay bir dogumu olurda kimseye ihtiyaci olmaz.zaten ben onun yerinde olsam kimse gelmesin istemem der kendim ustesinden gelmeye calisirim

Canım bende artık aynı şeyi söylüyorum kimde gelmesin ben başımın çaresine bakarım dedim. Eşim ailemi ailem eşimi sevmiyor diye birbirlerine yüklenip duruyorlar arada kalan ben oldum.

Konuyu iyice okumadınız sanırım doğum parasını anne borç diye almış ve geri ödememiş bir de masraflarımı karşılayın diyormuş bu ne biçim bir anne kızım doğum parasını nasıl karşılıycak demiyor insaf yahu

Canım bende artık aynı şeyi söylüyorum kimde gelmesin ben başımın çaresine bakarım dedim. Eşim ailemi ailem eşimi sevmiyor diye birbirlerine yüklenip duruyorlar arada kalan ben oldum.
Aynen isteme kimseyi az once merak ettim konularina baktim bende asker esiyim gorumce ve kaynana kisilerimiz nekadarda benziomus.benimde dogum yakin annem nasipse gelicek ama ben davet etmedim kimsyi istediginiz zaman gelin beni dusunmeyin benden iyi kimse bakamaz cocuguma dedm kayinvalide kisisi zaten gelsin istemiyrm deli eder beni.Rabbim o gucu verir kimseye minnet etme.birhafta zorluk cekersn enfazla ama sonunda kimseninin dilini ustune almazsn

Beni en iyi sen anlarsın zaten çok zor şartlarda yaşıyoruz gurbette kırsalda yaşıyorum ben evden çıkamıyorum bile. Ailem ısrarla gel bizim yanımızda doğum yap dedi gitmek istemedim çünkü eşimle aram iyice bozulurdu. Ben Annem gelsin istiyorum ama manevi olarak ihtiyacım var ona doğumdan çıkıp boynum bükük kapılara bakmak istemiyorum. Herkesin kendince haklı sebepleri bahaneleri var. Sürekli ailemin kocanın şu kadar maaşı var demesi en ufak bişeyde bizden borç istemesi de eşimin bu şekilde tepki vermesine sebep oluyor.eşimin ailesine Annem şu sebepten gelmiyor bile diyemiyorum utanıyorum nasıl gelmez vs vs diyorlar. Kendi ailesinin sahip çıkmadığı kadına kv neden sahip çıksın ki.. Olan bana yavruma oluyor.

Annen japonyada mi yasiyor bu kadar mesele olmus yol parasi?
Durumun el veriyorsa biletini al gelsin, vermiyorsa da yapacak bisey yok. Kadinin parasi yok demek ki ne yapsin, zaten 40 gun kalmasinin da bir anlami yok herkesten once sen bikarsin.

Annen japonyada mi yasiyor bu kadar mesele olmus yol parasi?
Durumun el veriyorsa biletini al gelsin, vermiyorsa da yapacak bisey yok. Kadinin parasi yok demek ki ne yapsin, zaten 40 gun kalmasinin da bir anlami yok herkesten once sen bikarsin.
Mesele sadece yol parası değil ki Pelin cim. Ben geldiğimde burda ki durumlar karışacaktan tut herşeyi mesele yaptılar doğum için ayırdığımız para Annemler de hala bizim durumumuz yok canınız sağolsun deseniz olunca versek diyor abim ben neyle doğum yapacağım. Kocan şu kadar maaş alıyor Annemin her ihtiyacını karşılamak zorunda vs vs dendiğinde çirkinleşiyor herşey zaten ben annem gelsin burda para harcasın demiyorum ki.

Evet seni cok iyi anliyrm bende tedaviyle hamile kaldim kimsem yok yanimda ama sunu soyliyeyim annem esimden asla bir kurus istmez benim evime gelince alisveris yapar hep sirf el ogluna mahcup olmamak icin.cunku neolursa olsum birgun mutlaka basina kakiyolar kocamizda olsa.senin annenin bunu dusunmesi gerek.belliki maas cok diye faydalanmak istiyorlar.ben esimin ailesinden yana cekiyorum.hatta esimde onlarin elinden cekiyor.ben buaralar heleki oyle zor gunler geciriyorumki surekli agri sizi esimse pek yardim etmiyor genede herkes cok iyium ben islerimi yapiyorum diyorum.cunki birinin eline dusunce kendilerini bisey saniyolar surekli basa kakmalar falan.bende ozeniyorum bircok seye ama hicbisey nasip olmuyor malesef.Rabbim sana evlat vermis evlat sahibi olamayanlari dusun kendini teselli et varsin buda imtihan olsun buarada esinede kendini ezdirme lutfen o meslekte olan birinin icinde bulundugu hal ve hareketi cok onemli.

Rabbim yavrularımızı korusun. Annemin maddi olanakları çok kısıtlı ama dediğin gibi ben mahcup oluyorum en ufak bişeyde eşim madem ben kötüyüm neden dar da kalınca hemen ben aranyorum diyor beni para olarak görüyorlar diyor dediğin gibi el oğlu sonuçta başa kakıyor. Eşimde artık şunun farkında eşim ailem yanımda değil sahip çıkmıyor ben ne yaparsam yapayım gidecek yeri yok diyor bunu hissediyorum.

Benim aileminde maddi drumu iyi degil.ama annen bi bahane bulup gelemiyorum kizim kusura bakma deseydide bin lira demesydi.neyse bosver.birilerine karsi ezilmemek icin gidecek bir yerin olmasina gerek yok.umarim birdaha siddet uygulamaz ama yaparsa senin ona acacagin davayla hem iyi bir nafaka tazminat alirsin hemde meslegi skntiya girer.ben esimle tartisigim zamanlar asla aileme giderim demedim kendi ayaklarimin ustunde dururum ben dedm kendine ozguvenin olsun asla boynun egik durma

Sizin esiniz zaten sizden para sakinan biriydi hic sasirmadim. O degil de en son siz kararliydiniz bosanacaktiniz diye hatirliyorum?

Sizin esiniz zaten sizden para sakinan biriydi hic sasirmadim. O degil de en son siz kararliydiniz bosanacaktiniz diye hatirliyorum?
En son kocasıyla barışıp, bütün üyeleri işsiz ilan edip gitti. Yani sonunda yine kocası iyi, üyeler kötü oldu. Annegüvenlik'e o günden beri üzülemiyorum.

En son kocasıyla barışıp, bütün üyeleri işsiz ilan edip gitti. Yani sonunda yine kocası iyi, üyeler kötü oldu. Annegüvenlik'e o günden beri üzülemiyorum.
Oyleydi de ondan sonra da baska bir uyenin konusunda bosanacagina dair yazdiklarini hatirliyorum.(yanlissam duzeltilebilir.) Amaann neyse ne. Herkes secimlerinin bedelini oduyor neticede. Olan cocuklara oluyor.

Oyleydi de ondan sonra da baska bir uyenin konusunda bosanacagina dair yazdiklarini hatirliyorum.(yanlissam duzeltilebilir.) Amaann neyse ne. Herkes secimlerinin bedelini oduyor neticede. Olan cocuklara oluyor.
Olabilir tabiki, okumadığım bir konudur yüksek ihtimalle.
Kumral güzel ve bu üyeye acıyamıyorum işin özü. Bazı kadınlar yaşadıklarını hak ediyormuş, dayak yiyip oturmalıymış. Bu sitede düşüncem bir sene içinde bu yöne evrildi sayelerinde. Sadece ikisinin de bebeklerine acıyorum.

Bosver takma kafana senin icin asil onemli olan esinin yaninda olmasi. Ki ben esini hakli buldum acikcasi. Bir anne kizinin en zor zamaninda yaninda olamayacaksa ve bunun icin parayi bahane ediyorsa ben anneyim diye gecinmesin. Annelik kizi kocaya verdikten sonra bitmiyor!! Bazi anneler kiz cocuklarini evlendirdikten sonra tuhaflasiyorlar nedense. Kizlari basindan savip varsa yoksa ogullarina ve gelinlerine adiyorlar kendilerini. Enaniyet meselesi bence evlenmis bir kiz cocugunu sahiplenmek gelinini sahiplenmek ve onun 'kaynanasi' olarak ortalarda dolasmak kadar egolarini tatmin etmiyor belliki.

Değişik bir aile ilişkiniz varmış.
Annenizin gelmek için bilet ve harçlığı şart koşması, sizin dönüş biletini almamak için diretmeniz...
Anne-kız arasında maddiyat söz konusu olmamalı, kimin durumu uygunsa ya da biraz siz biraz şeklinde paylaşılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…