bide şunu eklemek istiyorum eğer isteseydi onun için ölen birsürü kız vardı, eğlenebileceği boyutta bir sürü kız vardı, yakışıklı biri, benim peşimden 2 ay koştu, hem de gerçekten en kötü dönemlerimden biriydi, sürekli ağladığım çok kötü bi dönemdi, benimle uraşmak zorunda deildi ve sonrasında da çok şey yaptı, paraya ihtiyacı olduğu bi dönemde marmaristen bi iş teklifi aldı yüksek maaşlı ama ben istemiyorum diye kabul etmedi, için rahat olsun dedi, orda olsaydı istemediği kadar kızla beraber olabilirdi ruhum bile duymazdı ama gitmedi, eğer bigün ayrılırsak Allah korusun, bu sadakatsizlikten olmaz, tabi insanoğlu, asla olmaz demem ama onu yeterince tanıyorum, uzun süredir beraberiz, öyle biri deil...
ya foto şöle, bi turist kafilesi var grupta erkekler de var ama kız ağırlıklı, bu da ortalarına oturmuş öle çekilmiş, yani çok samimi bi resim deil, ne bilim plajda falan çekilmiş deil, bi müze gibi bi yer, zaten resimden çok altına arkadaşlarının yaptığı yorumlar sinirime dokundu, fotoyu kaldırttım zaten...Tamam iste seni gicik etmek icin yapiyor bunlari.
Ama su turist kizlarla foto olayina takildim ben.
Bu kadar mi korkmuyor bu adam sendende, buna cesaret edebiliyor?
Gözünü korkut biraz, böyle seyleri kaldiramadigini ve bu konuda son kez uyardigini söyle.
Tehditse tehdit.
ilişkimizin ne boyutta olduğunu bilmeden bu yorumu yapmanız çok yanlış,bana her türlü destek olmuş en kötü zamanımda beni ayağa kaldırmış, yeniden mutluluğu öğretmiş birinden bahsediyoruz, çok sevmesem belki böyle şeylere gereğinden fazla takılırdım, hem kadınlar da erkekleri kıskandırmak için neler neler yapıyor, hatta bakarsanız, bu meseleyle ilgili açılmış bi konu bile var erkekleri nası kıskandırırız diye... beni onun söylediklerinden ziyade sürekli arkadaşlarının da takılması rahatsız ediyo bunu da belirtmiştim, her neyse...
19 yaşındayım erkek arkadaşım 23 yaşında, neyse sizin yorumunuz, neler yaşadığımı o hayatıma girdikten sonra hayatımın nasıl değiştiğini bilmezsiniz sonuçta, burda anlatmak da istemiyorum gerek yok, neyse teşekkür ederim...sevgilinin saçma sapan kıskandırma taktiklerinden belli ne boyutta olduğu ilişkinizin.
eminim ikinizde yaşı küçüktür
Hımmmm...
Baştan sona okudum...
Siz erkek arkadaşınızda bir sorun olmadığını sizin kıskançlığınızın fazla olduğu için sıkıntınızı dile getirip yardım istemişsiniz sanırım..
Anladım,çok iyi anladım...
Bence hemen terapiye gidin.. Sizin hayatınızı bu kadar olumlu yönde değiştiren,kızların peşinden koştuğu muhteşem yakışıklı,size son derece sadık olan adamla ilişkiniz sizin basit kıskançlıklarınız yüzünden zedelenmesin..
Terapi görün gerekirse ilaç kullanın ama ne olursa olsun adamın ve ilişkinizin kıymetini bilin...
Çok ciddi söylüyorum tüm bunları inanın... Anlattığınıza göre böyle bir ilişkiyi bulmak ve yaşamak imkansıza yakın..
Mutluluklar dilerim...
:))) çok iyi anlamışsınızkaydirigubbakcemile3 hayır yaa böle deil tabiki, anlatmak istediğim tam olarak şöyleydi, ilk başta ben çok kıskancım ona göre davran demiştim, o da hadi ya falan diye alay etmişti; sonrasında özellikle araya mesafeler girince her telefon konuşmamızı orda rahat duruyosun demi diye bitiririm, yine bigün aradığımda arkadaşlarıyla dışardaydı, ben de bak yanında arkadaşların da var rahat dur dedim, tam o sırada kızın birine laf attı, hayır yani belki kız bile yoktu orda onu bilmiyorum; arkadaşları falan gülmeye başladı, ben baya bozuldum tabi telefonu yüzüne kapattım, bikaç kere aradı açmadım; en sonunda arkadaşlar şaka yapsana dedi ondan yaptım ya, gırgır olsun diye dedi; iyi sen eğlenmene bak deyip kapattım telefonu, biraz trip attım; o olay bu şekilde oldu; şu resim olayına gelince asker arkadaşının yanına gitmişti Aydın'a, orda tarihi eser gibi bişeyin önünde bi turist kafilesinin arasına girmiş tabi grupta erkek turistlerde var ama bayan daha çok, onların arasında çekilmiş bi resim, samimi bi poz da yok resimde;hatta resmi eklediği albümü faceye koyunca telefon açtı yeni fotolar ekledim bak istersen diye, daha önce dediğim gibi resimden ziyade alttaki yorumlar sinirimi bozdu, arkadaşları bişeyler yazmış o da o ayar cevaplar vermiş, bu ne ya kaldır bunu dedim, baya sinirlendim bir sürü şey söledim, yani o resmi de öylece kabul etmiş deilim, kaldırdı resmi... yani nasıl diyim, beni kıskandırmak için yapıyo derken onun hareketlerine bahane olsun diye deildi, gerçekten bunun için yapıyo biliyorum, zaten bana böyle yaptı ben de kıskandım çok kıskanç bi insanım galiba falan demek için yazmadım, yani bu hareketleri için deildi "kıskancım" yorumu, ben normalde de kıskanç bi insanım o da benimle uraşıyo bunu anlatmaya çalıştım...Hımmmm...
Baştan sona okudum...
Siz erkek arkadaşınızda bir sorun olmadığını sizin kıskançlığınızın fazla olduğu için sıkıntınızı dile getirip yardım istemişsiniz sanırım..
Anladım,çok iyi anladım...
Bence hemen terapiye gidin.. Sizin hayatınızı bu kadar olumlu yönde değiştiren,kızların peşinden koştuğu muhteşem yakışıklı,size son derece sadık olan adamla ilişkiniz sizin basit kıskançlıklarınız yüzünden zedelenmesin..
Terapi görün gerekirse ilaç kullanın ama ne olursa olsun adamın ve ilişkinizin kıymetini bilin...
Çok ciddi söylüyorum tüm bunları inanın... Anlattığınıza göre böyle bir ilişkiyi bulmak ve yaşamak imkansıza yakın..
Mutluluklar dilerim...
haklısınız çok terbiyesizceydi bu yaptıkları, ama emin olun geniş deilim, bunlar için çok laf yedi benden, defalarca özür dilemek zorunda kaldı, affettim ama bi daha böyle şeyler yapamaz ondan da eminim; burdan aldığım gazla aradım bir sürü şey söyledim, şaşırdı ne alaka şimdi ya, bunları halletmiştik dedi, olsun bi daha söyliyim de ben, akıllı ol dedim; bundan sonra beni sinir ederse kendi bilir, bu kadar kolay kapanmaz... bi de laf attığında yanında olsaydım-ki yanımda da yapmazdı heraldeBenim sevgilim faceye turistlerle fotoğrafını eklicek bide bana bak dicek öyle mi?
Ayrıca bunu beni kıskandırmak için yaptığını sölicek bide.
Gebertirim onu parçalarım.
Ben burda kıskançlıktan ziyade baya bi genişlik gördüm.
Benim anlayışıma göre çok ters bişey bu.
Biz birbirimizi kıskandırmak için ekstra bişey yapmayız zaten gereğinde kıskançlıklarımız vardır.
Abartısız kıskanırız birbirimizi ve bence kıskançlık bile bile yapılacak bişey değildir.
Benden habersiz değil bi turistle fotoğrafını eklemek en yakın kız arkadaşı olsun ekleyemez!
Hele kıskandırmak için asla böyle bişey yapmasına izin vermem.
Birde benim yanımda başka kızlara laf atsın varya o kızların önünde yerin dibine sokarım onu.
Bana saygısı olmayan adama benimde hiç saygım olmaz!
bak iste kendinde söylemissin:))) çok iyi anlamışsınızkaydirigubbakcemile3 hayır yaa böle deil tabiki, anlatmak istediğim tam olarak şöyleydi, ilk başta ben çok kıskancım ona göre davran demiştim, o da hadi ya falan diye alay etmişti; sonrasında özellikle araya mesafeler girince her telefon konuşmamızı orda rahat duruyosun demi diye bitiririm, yine bigün aradığımda arkadaşlarıyla dışardaydı, ben de bak yanında arkadaşların da var rahat dur dedim, tam o sırada kızın birine laf attı, hayır yani belki kız bile yoktu orda onu bilmiyorum; arkadaşları falan gülmeye başladı, ben baya bozuldum tabi telefonu yüzüne kapattım, bikaç kere aradı açmadım; en sonunda arkadaşlar şaka yapsana dedi ondan yaptım ya, gırgır olsun diye dedi; iyi sen eğlenmene bak deyip kapattım telefonu, biraz trip attım; o olay bu şekilde oldu; şu resim olayına gelince asker arkadaşının yanına gitmişti Aydın'a, orda tarihi eser gibi bişeyin önünde bi turist kafilesinin arasına girmiş tabi grupta erkek turistlerde var ama bayan daha çok, onların arasında çekilmiş bi resim, samimi bi poz da yok resimde;hatta resmi eklediği albümü faceye koyunca telefon açtı yeni fotolar ekledim bak istersen diye, daha önce dediğim gibi resimden ziyade alttaki yorumlar sinirimi bozdu, arkadaşları bişeyler yazmış o da o ayar cevaplar vermiş, bu ne ya kaldır bunu dedim, baya sinirlendim bir sürü şey söledim, yani o resmi de öylece kabul etmiş deilim, kaldırdı resmi... yani nasıl diyim, beni kıskandırmak için yapıyo derken onun hareketlerine bahane olsun diye deildi, gerçekten bunun için yapıyo biliyorum, zaten bana böyle yaptı ben de kıskandım çok kıskanç bi insanım galiba falan demek için yazmadım, yani bu hareketleri için deildi "kıskancım" yorumu, ben normalde de kıskanç bi insanım o da benimle uraşıyo bunu anlatmaya çalıştım...
tabiki mükemmel bi insan deil, herkes gibi onun da çok yanlışı var, hatta sevmediğim yönleri de çoktur; benim için vazgeçilmez derken gerçekten çok seviyorum onu, hatta aşığım bunun için söledim, yakışıklı olduğu da doğrudur ( maşallah) herkes kendi ilişkisine en mükemmel ilişki diye bakar, mükemmel olmayacaksa neden beraber olalım; benim için çok şey yaptı meselesine gelince, tabi ben de onun için çok şey yaptım ama çok moralimin bozuk olduğu bi dönemde hayatıma girdi, çok mutlu etti beni; hatta bana çıkma teklifini de "askerliğimi yaptım artık, işim de var bi tek eksiğim kaldı o da evlilik diye" bi cümle kullanmıştı "aşık olduğum insanla evlenmek istiyorum" dedi ben de anlamamazlıktan geldim kimmiş o bakim dedim, sonra durdu "ben sana artık aşkım diye hitap etmek istiyorum" dedi ben o ana kadar seviyodum ama o anda resmen aşık olduğumu hissettim, buna rağmen iki ay boyunca resmen süründürdüm, vazgeçmedi başkası olsa senle mi uraşcam derdi, hem de sürekli "çok sıkıldım" falan diye sıkıntılarımı anlatıyodum, sabırla dinlerdi, ondan sonra hayata farklı bakmaya başladım, arkadaşlarım bile sen nası değiştin böle diyolar, önceden çok kötümserdim, arkadaşlarım pessimist diyodu bana şimdi hep gülüyorum sayesinde...
asla aldatmaz demedim, sonuçta insanoğlu yanlış da yapabilir ama sanmıyorum dedim, yani bigün bitecekse bu nedenle olmaz heralde diye düşünüyorumyerimseniben
evet dalga geçiyo orası doğru ona bi itirazım yok zaten ama benim dediğim bunu bana saygısızlık olsun diye yaptığını sanmıyorum yani saygısızlık oldu tabi ama amacı bu deildi onu anlatmaya çalışıyorum...bak iste kendin söylemissin
bu adam seni resmen takmiyo
arkadaslariyla beraber senle dalga geciyo:1closedeyes:
saygi sevgi nerde kalmis ben onu merak ediyorum
turist kızlarla resim çektirip facesine koyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?