cok kiskandimmm

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa (

hahaha olur öyle seyler.. zamanla kiskancligini kontrol ediceksin... sanirim daha yeni ilsikiniz ...
ama benim önerim kiskancliginizi cok belli etmeyin ... ben bu hatayi yaptim ve hep garanti bir insan cepte bir insan görüldüm... insanlarin egosu iste :)

sevgilimin kız kardeşi yok olsa kıskanmazdım sanırım

kimseyle paylaşmaktan hoşlanmıyorsun sen heralde ?

Bu kiskancliginizi yenmeye calisin, hic normal degil kardesi kardesten kiskanmak.

Erkek kuzenim nisanlandi. Facebooktan ozel mesajla kutlayayim, dugun ne zaman diye sorayim diyorum, acaba nisanlisi sorunlu biri midir, simdi bundan anlam mi cikarir diye takinti yaptim, yazamiyorm. Nisanlisini taniyorum, sacma bir insana benzemiyor. Yine de KK'da anormal kiskanclik hikayeleri okumaktan normal ve yapilmasi gereken seyleri bir daha dusunuyorum.

Velhasili kelam, normal degilsiniz. Bu huyunuzu yenmezseniz, hayat size cehennem olur.

Ben asiri kiskanc bi bayanim..
fakat kiz kardesten anneden falan kiskanmak bana hastalk gibi geliyor ne demek ya bacisindan kiskanilirmi ne kadar sacma hayir kiz kardesi sonucta seni erkek kardesnden kiskansa ne dersin uff bence sacma

Bilmiyorum yaa cok kiskandim inanin bir an icim yandi boyle alisirmiyim acaba yeni degil 2 yili geckin zamandir tanisiyoruz ama sayilidir evlerine gidisim yani gormemistim onlari oyle

Korkarım sen psikopatsın.

ne sağlıksız düşünceler bunlar böyle
eğer kıskanıyorsanız aralarında bir şey olacağından korkuyorsunuz demektir
yoksa bir insan neden kıskansın ki?

hahaha ben onu kıskanmam da benim ki beni 5 yaşında ki erkek kardeşinden kıskanmıştı bana söleyince ne gülmüştüm yaa şimdi aklıma geldi tekrar güldüm :))) çok alemsiniz cidden aşırı kıskançlıgın yüze vurmuş haliii diyebiliriz bu normal değil tabikisi ama oluyo işte...

saçmalamayın ya bu ne yobazlık yuh

Benimde eski sevgilim 2 yasindaki kuzenimi kiskanirdi benden... basta böyleydi... paylasamazdi... yoksa onunla birsey yapcagimdan degil elbette
paylasamama asil konu. Sende bu yüzden kiskaniyorsun onu paylasmak istemediginden.

Aklıma Lorena geldi konuyu okuyunca. O kadar söylendik kıza ama o en uç olarak hala kızını kıskanmıştı. Siz onu da aştınız. Bravo Kardeşimin nişanlısı bizi kıskanacak olsa kimse kusura bakmasında yerin dibine sokar sokar çıkartırım onu. O kadar da değil. Herkes yerini bilsin yani.

ne kaddar ince düşünüyorsunuz gerckden tebrik ederim keske herkes sizin gibi düşünceli olsa:))

bende olsam bende kıskanırdım bence psikopatlık bi durum yok...sevdiğinizi kimseyle paylaşamıorsunuz hepsi bu:

Benimde eski sevgilim 2 yasindaki kuzenimi kiskanirdi benden... basta böyleydi... paylasamazdi... yoksa onunla birsey yapcagimdan degil elbette
paylasamama asil konu. Sende bu yüzden kiskaniyorsun onu paylasmak istemediginden.
Evet galiba ama mesela nisanlim bi filme dalip hep onunla ilgileniyorsa bana bakmiyorsa o filmi sevmiyorum kurtlar vadisi mesela birde calistigi yerde kadin var arada yemek yaparmis hergun yemek yapan ascidan daha güzel yemek yapiyomus bunu soyleyip duruyo bana deme ole diyom diyo of yaa nasil yencem ben bunu

banada olmuştu ablasıyla öyle fotoğrafını görünce :)ama bu kıskançlık değil böyle bi paylaşamamak gibi sanki sadece bize sarılsın istiyoruz ondan :)

Son düzenleme:
ne kaddar ince düşünüyorsunuz gerckden tebrik ederim keske herkes sizin gibi düşünceli olsa:))

Tesekkur ederim de, yok yaw, bendeki ince dusunce degil. Anormallik bana da geciyor, bu. Bende ki de hastalikli dusunce sekli diye dusunuyorum.

Boyle birseyin sorun teskil etmemesi lazim, normal olani bu.
Burda cok hastalik derecesinde kiskanc okudum. Normalde mutlu eden davranislar boyle insanlara kocaman dert oluyordu. Cevredeki digerlerine de geciyor bu sorunlu davranislar. Ben ince dusunceli oldugumu dusunmuyorum, benim "ya tebrik edecem de simdi bunlar kavga etmesin bunun yuzunden" diye dusunmemem lazim. Olmasi gerekeni yapiyorum, onlar da mutlu olur demem, tebrigimi edebilmem lazim. Ama hasta insanlar yuzunden, cevredeki digerleri de kendi davranislarindan suphelenmeye basladi mi, o zaman aci bir tablo cikiyor ortaya.
Yani baska birsey olsa incelik olur da, bu tur konularda anormallik bende ki de.
Neyse, bizim gelin iyi kiz ama, evlerine de gittim, sohbet de ettik, iyi anlastik. Sanirim aileye sorunlu biri girmedi.

zamanla ... bide yeterince ilgi gösteriyormu nisanlin sana ? bu eksik oluncada böyle sorunlar cikabiliyorda.
yeterince ilgi sevgi sefkat ask goruyorsan hic korkma.. korkuyorsan paylasamiyorsanda lütfen belli etme.... seni garanti cepte göörücektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…