Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa(
Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa(
Korkarım sen psikopatsın.
Yok artık bole bisey hic aklima gelmedi.inanin ama bilmiyorum tuhaf duygu paylasamamazlik gibi bisey sankine sağlıksız düşünceler bunlar böyle
eğer kıskanıyorsanız aralarında bir şey olacağından korkuyorsunuz demektir
yoksa bir insan neden kıskansın ki?
Bu kiskancliginizi yenmeye calisin, hic normal degil kardesi kardesten kiskanmak.
Erkek kuzenim nisanlandi. Facebooktan ozel mesajla kutlayayim, dugun ne zaman diye sorayim diyorum, acaba nisanlisi sorunlu biri midir, simdi bundan anlam mi cikarir diye takinti yaptim, yazamiyorm. Nisanlisini taniyorum, sacma bir insana benzemiyor. Yine de KK'da anormal kiskanclik hikayeleri okumaktan normal ve yapilmasi gereken seyleri bir daha dusunuyorum.
Velhasili kelam, normal degilsiniz. Bu huyunuzu yenmezseniz, hayat size cehennem olur.
bende olsam bende kıskanırdım bence psikopatlık bi durum yok...sevdiğinizi kimseyle paylaşamıorsunuz hepsi bu:Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa(
Evet galiba ama mesela nisanlim bi filme dalip hep onunla ilgileniyorsa bana bakmiyorsa o filmi sevmiyorum kurtlar vadisi mesela birde calistigi yerde kadin var arada yemek yaparmis hergun yemek yapan ascidan daha güzel yemek yapiyomus bunu soyleyip duruyo bana deme ole diyom diyo of yaa nasil yencem ben bunuBenimde eski sevgilim 2 yasindaki kuzenimi kiskanirdi benden... basta böyleydi... paylasamazdi... yoksa onunla birsey yapcagimdan degil elbette
paylasamama asil konu. Sende bu yüzden kiskaniyorsun onu paylasmak istemediginden.
banada olmuştu ablasıyla öyle fotoğrafını görünce :)ama bu kıskançlık değil böyle bi paylaşamamak gibi sanki sadece bize sarılsın istiyoruz ondan :)Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa(
ne kaddar ince düşünüyorsunuz gerckden tebrik ederim keske herkes sizin gibi düşünceli olsa:))
Evet galiba ama mesela nisanlim bi filme dalip hep onunla ilgileniyorsa bana bakmiyorsa o filmi sevmiyorum kurtlar vadisi mesela birde calistigi yerde kadin var arada yemek yaparmis hergun yemek yapan ascidan daha güzel yemek yapiyomus bunu soyleyip duruyo bana deme ole diyom diyo of yaa nasil yencem ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?