cok kiskandimmm

Kardeş bu ya.. Üveylik var mı?

allah akil fikir versin,ne diyebiliriz?

Yabancı biri olsa neyse de kardeşiii yahuuu

Görümcemi niye kıskanayım ki? Hasta mıyım?
Bence biraz törpülemelisiniz bu kıskançlık değildir. Bir insanı kardeşinden kıskanmak olur mu hiç!

Bayanlar avukatlık yapmış gibi olacağım farkındayım ama aynı şey benim başıma geldiği için açıklamak istedim :)
bende sevgilimi çok uzun zamanlar boyunca göremedim, onunla vakit geçiremedim ve onun yanında olan kim varsa ben kıskandım :)
bu demek değildir ki sevgilim ile kız kardeşi arasında bişey olacağını düşündüm, bu çok iğrenç bir düşünce bir arkadaş bunu da yazmış.. Kaldı ki ben onun erkek arkadaşları ile çektirdiği fotolara bile sinir olurdum
Kendi açımdan benim yanımda olmayan bir adamın, başkaları ile vakit geçirebiliyor olması, onu yakından görebiliyor dokunabiliyor olmaları beni çok üzerdi.. Benim durumum buydu :) konu sahibininde durumunun böyle olduğunu düşünüyorum:) biraz empati yapmak gerek diye düşünüyorum..
Sevgiler...

Son düzenleme:
Ruh hastasi diyenlerin yarisinin esi annesine biraz ilgi gosterse hepiniz bdv ye konu acarsiniz

yine de sağlıklı bir düşünce olduğunu savunamazsınız. ben hala çok çok abartı bir duygu olduğunu düşünüyorum bu açıkladığınız gibi bile olsa... bende zaten aralarında bir şey olmasını kastetmedim. kıskançlık duygusunun zaten kendisi kötü ve her ne düşünce ile olursa olsun kardeşi kardeşten kıskanmak hoş bir şey değil.

Saygı duyuyorum :) umarım sevdiğiniz bir insandan uzun süre ayrı kaldığınızda(belkide kalmışsınızdır bilmiyorum) bizim gibi sağlıksız davranmazsınız :)..

Ben sanmiyorum kiz kardesini kiskanmak degil de orda onun yaninda bende piknikte olmaliydim gibi bir histir bu.beraber vakit gecirmeyi istemek , paylasamamak gibi duygulardir.o fotografta kiz kardesi degil bir baskasi olsa da farketmezdi yani bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet aynen öyle :)

Katılmıyorum.
Bir insan, benimle vakit geçirmiyor dersin üzülüyorum başkasıyla görüşünce de içim kıyılıyor dersin. Eyvallah..
Her ne sebeple olursa olsun, ensest ilişki dışında, 'kardeşinden' diye belirtip kıskanamaz kimse.. Kıskanmamalı demiyorum canım farkındaysan, kıskanamaz diyorum.. Geçirilen vakite ahlanmak, içten üzülmek, imrenmek ayrı, apayrı.. Lank diye kardeşini kıskanıyorum demezdi öyle olsa..

Empati yaparak yazdım şahsen ben mesajımı.
Her ne olursa olsun içinde ard niyet olmasa bile kıskanmak kardeşi kardeşten kötüdür.
Sizin ve konu sahibinin anlatmak istediği özenmektir. Keşke demektir. Yerinde olmak istemektir.
Böylesi bir kıskançlık kötü bence.
Benim kardeşimin sevgilisi ya da eşi ben ona sarılıyorum diye kıskanacak öyle mi?
Parçalarım onu tabiri caizse!

Saygı duyuyorum :) umarım sevdiğiniz bir insandan uzun süre ayrı kaldığınızda(belkide kalmışsınızdır bilmiyorum) bizim gibi sağlıksız davranmazsınız :)..

açıkçası sevgilimden 2 yıl ayrı kaldım. uzak kalmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. ama hiç bu tarz davranışlara girmedim ve sağlıksız davranmadım. teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Konu sahibinin demeye çalıştığının son yazdığınız kısımda olan şey olduğunu düşünüyorum :) en azından benimki öyleydi :)

Bilmiyorum ben hak verdim, ben sevgilimi o kadar uzun süre görmedim ki, yanında kim olursa olsun orada bende olmak istedim.. Bu hastalık değil, kötü bişey hiç değil, sadece özlemek hepsi bu..

Maalesef, yazdığı kadarını düşünebiliyoruz.. Nereye kadar empati yapacağız? Resmen görümcesini kıskanmış işte.. :)

bugun baska bir konuda,kadinlar eslerini gorumcelerinden bile kiskaniyorlar artik sapiklastilar iyice demisdim,.. ne kadar hakliyim.git gide kotuye gidiyor durumm..
bu konudaki kiskancligin ,ben yaninda yokum,onlar var/gibi bir kiskanclik oldigunu sanmiyorum.Cunku direkt,sarmas dolaslardi bilmem ne yazmis,bu iyrenclikk
nasil bir kafa yapisindalar anlamiyorum.
0zguvensizligin,ezikligin dibi

Bakın sizde diyorsunuz özlemek o.
Kıskançlıkla çok ayrı kavramlar. Diğer arkadaşlarımda açıklamış yeteri kadar.

Maalesef, yazdığı kadarını düşünebiliyoruz.. Nereye kadar empati yapacağız? Resmen görümcesini kıskanmış işte.. :)
Peki :)

Keşke biraz daha kibar olabilseydiniz..

Sanirim kizin yakinligindan degil kiskancliginiz.o gun ne guzel eglenmisler birbirlerine sevgiyle bakiyolar sanirim ben olsaydim boyle gibi imrenme olmus

Kizlar yanlis anlasildim sanirim sarmas dolas derken nisanlim oturmus kiz kardesi bacaklarina yatmis nisanlim saclarini oksar gibi yapmis kardesi yanlis ne anlayabilirimki kirildim inaninkuzen filan degil kardesi bu aralarinda bisey filan varmis ne demek bu boyle bisey aklimin ucundan dahi gecmedi gecmez fitne bi insan degilim sevwrim ayrica gorumcemi ama ole gorunce ilgisini kiskandim anlasildim insallahhhh

Onlar kardeş ama Niye kıskanılır ki?

sapıklıkla falan ne alakası var çözemedim.
ilgiyi kıskanırsın. bende de var. kız olsun erkek olsun kim olursa, ne olursa olsun. ilgiyi kıskanmak bu.. ya da yanında olmak isteyip olamamak. pek paylaşmak istememek gibi...
tamam olabildiğince engellenmeye çalışılmalı, abartılı davranışlar olmamalı, ama sapıklık vb. sözler de fazla.
düşünce şekilleri, bakış açıları farklı. ama bu yüzden de sapık vs. olmuyor her kıskanan. her kıskanma da aralarında bir şey olacak şeklinde de olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…