Ben kendime kıskanç derdim ama yok kıskanç falan değilim.
Bu yazıyı okuduktan sonra benimkisi sevgilimi arkadaşların kopartmak olur çünkü ben ablasından kuzeninden kıskanmıyorum.
Bende mi bi sorun var :18::18:
Ya ne saçmalıyorsun ALLAH aşkına.
Kardeşten kıskanılır mı ya.
Aralarında bişey olma ihtimali var mı ?
Bu nasıl bi saçmalıktır.
Erkek arkadaşım ben kardeşimden kıskansa kıyameti koparırım.
Hakaret gibi gelir.
Haa ama şu durum olsaydı ;
Sevgilinizi uzun zamandır göremiyorsunuzdur özlemişsinizdir ben göremiyorum ama ailesi hep yanında görebiliyor ne kadar şanslılar deseniz tamam
Çünkü bu sevginizin ne kadar yoğun olduğunu gösterir ama sizinkisi bi garip....
Kardeş bu ya.. Üveylik var mı?
düşünemiyorum abime sarıldım diye abimin eşinin beni kıskandığını.
çok kötü vede saçma bi durum yahu. ayrıca kimse istiyor ya da kıskanıyor diye de abime sarılmaktan vazgeçmezdim.
bence atın bu düşünceyi kafanızdan.
allah akil fikir versin,ne diyebiliriz?
Yabancı biri olsa neyse de kardeşiii yahuuu
Görümcemi niye kıskanayım ki? Hasta mıyım?
Bence biraz törpülemelisiniz bu kıskançlık değildir. Bir insanı kardeşinden kıskanmak olur mu hiç!
Bayanlar avukatlık yapmış gibi olacağım farkındayım ama aynı şey benim başıma geldiği için açıklamak istedim :)
bende sevgilimi çok uzun zamanlar boyunca göremedim, onunla vakit geçiremedim ve onun yanında olan kim varsa ben kıskandım :)
bu demek değildir ki sevgilim ile kız kardeşi arasında bişey olacağını düşündüm, bu çok iğrenç bir düşünce bir arkadaş bunu da yazmış.. Kaldı ki ben onun erkek arkadaşları ile çektirdiği fotolara bile sinir olurdum
Kendi açımdan benim yanımda olmayan bir adamın, başkaları ile vakit geçirebiliyor olması, onu yakından görebiliyor dokunabiliyor olmaları beni çok üzerdi.. Benim durumum buydu :) konu sahibininde böyle bir durumunun böyle olduğunu düşünüyorum:) biraz empati yapmak gerek diye düşünüyorum..
Sevgiler...[/B]
yine de sağlıklı bir düşünce olduğunu savunamazsınız. ben hala çok çok abartı bir duygu olduğunu düşünüyorum bu açıkladığınız gibi bile olsa... bende zaten aralarında bir şey olmasını kastetmedim. kıskançlık duygusunun zaten kendisi kötü ve her ne düşünce ile olursa olsun kardeşi kardeşten kıskanmak hoş bir şey değil.
Ben sanmiyorum kiz kardesini kiskanmak degil de orda onun yaninda bende piknikte olmaliydim gibi bir histir bu.beraber vakit gecirmeyi istemek , paylasamamak gibi duygulardir.o fotografta kiz kardesi degil bir baskasi olsa da farketmezdi yani bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayanlar avukatlık yapmış gibi olacağım farkındayım ama aynı şey benim başıma geldiği için açıklamak istedim :)
bende sevgilimi çok uzun zamanlar boyunca göremedim, onunla vakit geçiremedim ve onun yanında olan kim varsa ben kıskandım :)
bu demek değildir ki sevgilim ile kız kardeşi arasında bişey olacağını düşündüm, bu çok iğrenç bir düşünce bir arkadaş bunu da yazmış.. Kaldı ki ben onun erkek arkadaşları ile çektirdiği fotolara bile sinir olurdum
Kendi açımdan benim yanımda olmayan bir adamın, başkaları ile vakit geçirebiliyor olması, onu yakından görebiliyor dokunabiliyor olmaları beni çok üzerdi.. Benim durumum buydu :) konu sahibininde durumunun böyle olduğunu düşünüyorum:) biraz empati yapmak gerek diye düşünüyorum..
Sevgiler...[/B]
Kendi açımdan benim yanımda olmayan bir adamın, başkaları ile vakit geçirebiliyor olması, onu yakından görebiliyor dokunabiliyor olmaları beni çok üzerdi.. Benim durumum buydu :) konu sahibininde durumunun böyle olduğunu düşünüyorum:) biraz empati yapmak gerek diye düşünüyorum..
Sevgiler...[/B]
Saygı duyuyorum :) umarım sevdiğiniz bir insandan uzun süre ayrı kaldığınızda(belkide kalmışsınızdır bilmiyorum) bizim gibi sağlıksız davranmazsınız :)..
Konu sahibinin demeye çalıştığının son yazdığınız kısımda olan şey olduğunu düşünüyorum :) en azından benimki öyleydi :)Katılmıyorum.
Bir insan, benimle vakit geçirmiyor dersin üzülüyorum başkasıyla görüşünce de içim kıyılıyor dersin. Eyvallah..
Her ne sebeple olursa olsun, ensest ilişki dışında, 'kardeşinden' diye belirtip kıskanamaz kimse.. Kıskanmamalı demiyorum canım farkındaysan, kıskanamaz diyorum.. Geçirilen vakite ahlanmak, içten üzülmek, imrenmek ayrı, apayrı.. Lank diye kardeşini kıskanıyorum demezdi öyle olsa..
Empati yaparak yazdım şahsen ben mesajımı.
Her ne olursa olsun içinde ard niyet olmasa bile kıskanmak kardeşi kardeşten kötüdür.
Sizin ve konu sahibinin anlatmak istediği özenmektir. Keşke demektir. Yerinde olmak istemektir.
Böylesi bir kıskançlık kötü bence.
Benim kardeşimin sevgilisi ya da eşi ben ona sarılıyorum diye kıskanacak öyle mi?
Parçalarım onu tabiri caizse!
açıkçası sevgilimden 2 yıl ayrı kaldım. uzak kalmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. ama hiç bu tarz davranışlara girmedim ve sağlıksız davranmadım. teşekkür ederim.
Konu sahibinin demeye çalıştığının son yazdığınız kısımda olan şey olduğunu düşünüyorum :) en azından benimki öyleydi :)
Bilmiyorum ben hak verdim, ben sevgilimi o kadar uzun süre görmedim ki, yanında kim olursa olsun orada bende olmak istedim.. Bu hastalık değil, kötü bişey hiç değil, sadece özlemek hepsi bu..
Konu sahibinin demeye çalıştığının son yazdığınız kısımda olan şey olduğunu düşünüyorum :) en azından benimki öyleydi :)
Bilmiyorum ben hak verdim, ben sevgilimi o kadar uzun süre görmedim ki, yanında kim olursa olsun orada bende olmak istedim.. Bu hastalık değil, kötü bişey hiç değil, sadece özlemek hepsi bu..
bende çok kıskanırım ama ablasından kız kardeşinden değil:/ biraz abartı olmuş sanki.
Peki :)Maalesef, yazdığı kadarını düşünebiliyoruz.. Nereye kadar empati yapacağız? Resmen görümcesini kıskanmış işte.. :)
bugun baska bir konuda,kadinlar eslerini gorumcelerinden bile kiskaniyorlar artik sapiklastilar iyice demisdim,.. ne kadar hakliyim.git gide kotuye gidiyor durumm..
bu konudaki kiskancligin ,ben yaninda yokum,onlar var/gibi bir kiskanclik oldigunu sanmiyorum.Cunku direkt,sarmas dolaslardi bilmem ne yazmis,bu iyrenclikk
nasil bir kafa yapisindalar anlamiyorum.
0zguvensizligin,ezikligin dibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?