psikopat değilsinofff cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa(
Yok belli etmedim gorumceme valla super fotolariniz yazdimzamanla ... bide yeterince ilgi gösteriyormu nisanlin sana ? bu eksik oluncada böyle sorunlar cikabiliyorda.
yeterince ilgi sevgi sefkat ask goruyorsan hic korkma.. korkuyorsan paylasamiyorsanda lütfen belli etme.... seni garanti cepte göörücektir.
Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa(
Tesekkur ederim de, yok yaw, bendeki ince dusunce degil. Anormallik bana da geciyor, bu. Bende ki de hastalikli dusunce sekli diye dusunuyorum.
Boyle birseyin sorun teskil etmemesi lazim, normal olani bu.
Burda cok hastalik derecesinde kiskanc okudum. Normalde mutlu eden davranislar boyle insanlara kocaman dert oluyordu. Cevredeki digerlerine de geciyor bu sorunlu davranislar. Ben ince dusunceli oldugumu dusunmuyorum, benim "ya tebrik edecem de simdi bunlar kavga etmesin bunun yuzunden" diye dusunmemem lazim. Olmasi gerekeni yapiyorum, onlar da mutlu olur demem, tebrigimi edebilmem lazim. Ama hasta insanlar yuzunden, cevredeki digerleri de kendi davranislarindan suphelenmeye basladi mi, o zaman aci bir tablo cikiyor ortaya.
Yani baska birsey olsa incelik olur da, bu tur konularda anormallik bende ki de.
Neyse, bizim gelin iyi kiz ama, evlerine de gittim, sohbet de ettik, iyi anlastik. Sanirim aileye sorunlu biri girmedi.
ne sağlıksız düşünceler bunlar böyle
eğer kıskanıyorsanız aralarında bir şey olacağından korkuyorsunuz demektir
yoksa bir insan neden kıskansın ki?
Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa(
Bilmiyorum yaa cok kiskandim inanin bir an icim yandi boyle alisirmiyim acaba yeni degil 2 yili geckin zamandir tanisiyoruz ama sayilidir evlerine gidisim yani gormemistim onlari oyle
Bravo sizin düşünceniz daha sağlıklı sanki bu ne ya sapıkmısınız siz her kıskançlık bu demek mi yani asıl siz bu sapıkca düşüncenizden dolayı psikoloğa görünün
Ben kendime kıskanç derdim ama yok kıskanç falan değilim.
Bu yazıyı okuduktan sonra benimkisi sevgilimi arkadaşların kopartmak olur çünkü ben ablasından kuzeninden kıskanmıyorum.
Bende mi bi sorun var :18::18:
Ya ne saçmalıyorsun ALLAH aşkına.
Kardeşten kıskanılır mı ya.
Aralarında bişey olma ihtimali var mı ?
Bu nasıl bi saçmalıktır.
Erkek arkadaşım ben kardeşimden kıskansa kıyameti koparırım.
Hakaret gibi gelir.
Haa ama şu durum olsaydı ;
Sevgilinizi uzun zamandır göremiyorsunuzdur özlemişsinizdir ben göremiyorum ama ailesi hep yanında görebiliyor ne kadar şanslılar deseniz tamam
Çünkü bu sevginizin ne kadar yoğun olduğunu gösterir ama sizinkisi bi garip....
Bana kalırsa sen kız kardeşini kıskanmıyorsun...nişanlının senin dışındaki insanlarla vakit geçirmesine tahammülün yok..bu erkek kardeşi de olabilir..onlar piknikte ama sen yoksun..diğer türlü söylersen kızgın yorumlara maruz kalırsın bu da moralini bozar..senin nişanlının yanında olmayı isteyip olmadığında onunla olanları kıskanmansa gayet normal..sıkma canını :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?