cok kiskandimmm

Bence artiyetli bir kıskanma değil bu, yani neden yanında ben yokum o var kıskanması ya da keşke ben de olsaydım imrenmesi. Belki biraz özlem kaynaklı. İnsan bazen kardeşini kıskanıyor annesinden. :) Bence normal. Ama siz yanındayken de ilişkilerini kıskanırsanız o zaman sorun var demektir.

psikopat değilsin
Bende kıskanırdım, erkek arkadaşlarıyla Foto çekindiğinde de ben yanında değilim onlar yanında diye Ahhh ahh ne güzel günlerdi

Son düzenleme:
Eski sevgilim beni 5 yaşındaki erkek çocuğundan kıskanmıştı bacağıma yatıp,saçlarımla oynadı diye.O zamandan beri ilk defa bu kadar şaşırdım Aşın bunları lütfen hiç sağlıklı değil aşmasanızda nişanlınıza yansıtmayın bari :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok belli etmedim gorumceme valla super fotolariniz yazdim nisanlimada biz cekinemedik böyle foto yaa dedim piknige gidemedim mesaim vardi

kardeşi olduğu için kucağına da otursa benim için sorun olmazikardeşler sonuçta,yıllardan sonra gelip onları ayırmaya,yada birbirlerine karşı olan davranışlarını engellemeye hakkım yok.Benim de erkek kardeşim olduğu için kendime yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam.Bence bu huyunu yenmeye çalış.

ya belki kavga olmaz ama moral bozukluğu olabilir o an .ama bide bu durum var şimdi tebrik etmesen diecek nasıl kuzendir bi hayırlı olsun bile demedi..napsak suc napsak anarmallik bende bilemedim:))

Kardeş ya bu kardeş..onun hayatında sadece siz yoksunuz..ki bu kardeşi canı,kanı...paylasamama böyle mi olur?? Yapmayın nolur!! Evlendiginizde de sorun olur bu...

ne sağlıksız düşünceler bunlar böyle
eğer kıskanıyorsanız aralarında bir şey olacağından korkuyorsunuz demektir
yoksa bir insan neden kıskansın ki?

Bravo sizin düşünceniz daha sağlıklı sanki bu ne ya sapıkmısınız siz her kıskançlık bu demek mi yani asıl siz bu sapıkca düşüncenizden dolayı psikoloğa görünün

Bilmiyorum yaa cok kiskandim inanin bir an icim yandi boyle alisirmiyim acaba yeni degil 2 yili geckin zamandir tanisiyoruz ama sayilidir evlerine gidisim yani gormemistim onlari oyle

Ben kendime kıskanç derdim ama yok kıskanç falan değilim.
Bu yazıyı okuduktan sonra benimkisi sevgilimi arkadaşların kopartmak olur çünkü ben ablasından kuzeninden kıskanmıyorum.
Bende mi bi sorun var :18::18:

Ya ne saçmalıyorsun ALLAH aşkına.
Kardeşten kıskanılır mı ya.
Aralarında bişey olma ihtimali var mı ?
Bu nasıl bi saçmalıktır.
Erkek arkadaşım ben kardeşimden kıskansa kıyameti koparırım.
Hakaret gibi gelir.

Haa ama şu durum olsaydı ;
Sevgilinizi uzun zamandır göremiyorsunuzdur özlemişsinizdir ben göremiyorum ama ailesi hep yanında görebiliyor ne kadar şanslılar deseniz tamam
Çünkü bu sevginizin ne kadar yoğun olduğunu gösterir ama sizinkisi bi garip....

bende çok kıskanırım ama ablasından kız kardeşinden değil:/ biraz abartı olmuş sanki.

düşünemiyorum abime sarıldım diye abimin eşinin beni kıskandığını.
çok kötü vede saçma bi durum yahu. ayrıca kimse istiyor ya da kıskanıyor diye de abime sarılmaktan vazgeçmezdim.
bence atın bu düşünceyi kafanızdan.

Bana kalırsa sen kız kardeşini kıskanmıyorsun...nişanlının senin dışındaki insanlarla vakit geçirmesine tahammülün yok..bu erkek kardeşi de olabilir..onlar piknikte ama sen yoksun..diğer türlü söylersen kızgın yorumlara maruz kalırsın bu da moralini bozar..senin nişanlının yanında olmayı isteyip olmadığında onunla olanları kıskanmansa gayet normal..sıkma canını :)

Bravo sizin düşünceniz daha sağlıklı sanki bu ne ya sapıkmısınız siz her kıskançlık bu demek mi yani asıl siz bu sapıkca düşüncenizden dolayı psikoloğa görünün

aynen katılıyorum ben yeri geldiğinde annemi bile kıskanırım kuzenlerimden, şimdi bu kuzenlerimle annem arasında bişey olacağını düşündüğüm anlamına mı geliyor

Yabancı biri olsa neyse de kardeşiii yahuuu

Görümcemi niye kıskanayım ki? Hasta mıyım?
Bence biraz törpülemelisiniz bu kıskançlık değildir. Bir insanı kardeşinden kıskanmak olur mu hiç!

Yaaa bence sen kiz kardesini degilde aralarindaki baği sevgiyi kiskandin,belki abisini cok sevdigi icin seni kabul etmeyecegini dusundun
Bu kiskanmak degilde sevgilinin sevgisini paylasamamak olabilir :/ kimseyi senden fazka sevmesini istememektir :)) buda onu cok sevmenden kaynaklaniyor

Aralarinda bisey olma sozu cok kotu bi soz kardes onlar can ama bilmiyorum tuhaf bi duygu bu evet onlar hep bir arada ben yokum hep uc aydir gorusemioruz bi nisanlimla sadece osten almaya gelir o zaman gorurum yogun calisiyo kendisi

Bende tam olarak bunlari yazmak istedim ama sen daha iyi ifade etmissin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…