- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Iyi de ben bu kuzeni senede bir kere görüyorum.
Senede bir kere gördüğüm bir insan annemle aramdaki meseleyi nerden bilebilir ?
Kaldı ki ona ne
Eşimin ailesi annemle kırgınlığımı fark ediyorsa bile gecen ay annemin bende kaldığını nereden biliyor ??eşinin ailesi farkındaysa ki salak değillerse farkındadırlar, aralarında konuşuluyordur
‘ona ne’kısmında hem fikiriz zaten. keşke söyleseydiniz yüzüne yüzüne.
Eşimin ailesi annemle kırgınlığımı fark ediyorsa bile gecen ay annemin bende kaldığını nereden biliyor ??
Konu bu zaten.
e annenizin sizde kaldığı sır mı? eşiniz bir telefon görüşmesinde naber naptınız sorusuna iyiyiz biz de eşimin annesi bizdeydi oturduk vs diye cevaplamıştır.Eşimin ailesi annemle kırgınlığımı fark ediyorsa bile gecen ay annemin bende kaldığını nereden biliyor ??
Konu bu zaten.
çok aşırı tepkiler veriyorsunuz sakinleşin biraz.o kadar rahatsızsan eşine bile hiçbir şey anlatma bundan sonra kendinden başkasıyla konuşma her şeyin sır kalsın.Eşimin ailesi annemle kırgınlığımı fark ediyorsa bile gecen ay annemin bende kaldığını nereden biliyor ??
Konu bu zaten.
Aynen buraya yazdığın gibi eşine düşüncelerini anlat..Tartışmaya kavgaya gerek yok..Şu an çok sinirli ve gerginim. Burada çok akıllı hatunlar var. Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum.
Ben Özel bir konu Yüzünden annemle 1-1,5 senedir falan biraz limoniyim. Görüşmüyorduk gecen aya kadar gecen ay kardeşimin düğününde geldi ve bende kaldı. Eşimde normalde aile meselelerini pek kendi ailesine anlatmaz. Yani bu Akşama kadar öyle sanıyordum.
Bu akşam eşimin ailesi ve ben ailecek toplandık Kv ciğimin ! Evinde.
Yemek yedik vs eşimin kuzeni geldi Yanıma öyle çok samimi vs de değiliz.
" annenle aran düzelmiş gelmiş geçen ay " gibi bşy dedi.
Sonuç eşime çok kızgınım özelimi yumurtladığı için o kadına da kızdım bana nasıl böyle bşy sorabilir sen kimsin sanane ?
- Si bu özel bşy
- Si ben ona annemle ilgili bşy demedim zaten özeli eşimin ailesiyle hiç paylaşmam
- Sü bunu tahminen eşim annesine söylemiştir anası da Danasına söylemiştir tahminen yani.
Çok daraldım sinirli ve gerginim. Kocamdan bunun Hesabını nasıl sormalıyım ?
Aa pardon canım aniden gelişti, senden izin almak aklımıza gelmedi demek varmış" annenle aran düzelmiş gelmiş geçen ay " gibi bşy dedi.
Eşimin ailesi annemle kırgınlığımı fark ediyorsa bile gecen ay annemin bende kaldığını nereden biliyor ??
Konu bu zaten.
Nerden duydunuz hiç dedim ses vermediAa pardon canım aniden gelişti, senden izin almak aklımıza gelmedi demek varmış
Eşim bunu inkar ediyore bunu eşiniz söylemiş olabilir laf arasında. bunu söylediyse de bunda bir şey yokki.
bana da yatıya misafir gelse laf arasında bahsedebilirim anneme yada kardeşime.
karşı taraf parçaları birleştirip dedikodu malzemesi çıkarıyorsa adam napsın.
Kuzene kızdım çünkü onu ilgilendirmez.Kuzeninize niye kızıyorsunuz ki,ne bilsin ozel olup sakladiginizi. Art niyet olmadan sormuş, kocan soylemistir annesine araları limoni diye. Eger annen ve kv telde arada da görüşüyorsa belki anneniz söylemiştir.
Konuştum ben öyle bşy demedim diyor ama baska yerden duymasına da imkan yok.
Anlatmadım diye yemin ediyor.Bas baya anlatmis. Bundan sonra yapacagin sey; Ailenle alakali olan seyleri kendine saklamak!
Anlatmadım diye yemin ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?