Çok kızgınım !!!!

Iyi de ben bu kuzeni senede bir kere görüyorum.
Senede bir kere gördüğüm bir insan annemle aramdaki meseleyi nerden bilebilir ?
Kaldı ki ona ne

eşinin ailesi farkındaysa ki salak değillerse farkındadırlar, aralarında konuşuluyordur
‘ona ne’kısmında hem fikiriz zaten. keşke söyleseydiniz yüzüne yüzüne.

eşinin ailesi farkındaysa ki salak değillerse farkındadırlar, aralarında konuşuluyordur
‘ona ne’kısmında hem fikiriz zaten. keşke söyleseydiniz yüzüne yüzüne.
Eşimin ailesi annemle kırgınlığımı fark ediyorsa bile gecen ay annemin bende kaldığını nereden biliyor ??
Konu bu zaten.

Eşimin ailesi annemle kırgınlığımı fark ediyorsa bile gecen ay annemin bende kaldığını nereden biliyor ??
Konu bu zaten.

Eşinizden kimseye söylememesini talep etmediyseniz, bunu söylemesinde ne var ki? Bir telefon konuşmasında bile “bizde misafir var” demiş olabilir. Çok doğal.

belki de eşiniz gerçekten söylememiştir.sonuçta annenizle görüşmediğiniz çok rahat dışarıdan anlaşılabilir bir şey.ufak bir gözlem/çıkarım sonucu kayınvalideniz sizin hakkınızda laf arasında sizi sorduklarında vs söylemiştir.

Konu bu zaten.
e annenizin sizde kaldığı sır mı? eşiniz bir telefon görüşmesinde naber naptınız sorusuna iyiyiz biz de eşimin annesi bizdeydi oturduk vs diye cevaplamıştır.

Artık olan olmuş çok rahatsız olduysanız bu saatten sonra eşinizle de çok birşey paylaşmayın derim en azından özel konularda

Konu bu zaten.
çok aşırı tepkiler veriyorsunuz sakinleşin biraz.o kadar rahatsızsan eşine bile hiçbir şey anlatma bundan sonra kendinden başkasıyla konuşma her şeyin sır kalsın.

Aynen buraya yazdığın gibi eşine düşüncelerini anlat..Tartışmaya kavgaya gerek yok..

Ay ben 1.siii 2.siii 3.süne takıldıgım ıcın konuyu okuyamadım çok.. anladıgım kadarıyla belkı laf arasında söylenmiştir öyle konusurken kötü niyetli midir sizce bilemedim

Olan olmuş artık, eşiniz de annesinin başkalarıyla paylaşacağını bilemezdi.

Sakince konusun bence daha çok duygulara yoğunlasarak; kırıldığınızı, yakın olmadığınız ve haddi olmayan birinin karşısında zor duruma düstüğünüzü, sizin için çok hassas olan bir konunun dillendirilmesinden rahatsız olduğunuzu, eşinize güveninizin zedelendiğini ifade edin. Annesiyle konussun belki siz de yanindayken konusabilir. Keske sert tepkinizi hadsiz kuzene o anda gösterseydiniz.

Konu bu zaten.

e bunu eşiniz söylemiş olabilir laf arasında. bunu söylediyse de bunda bir şey yokki.
bana da yatıya misafir gelse laf arasında bahsedebilirim anneme yada kardeşime.
karşı taraf parçaları birleştirip dedikodu malzemesi çıkarıyorsa adam napsın.

Eşim bunu inkar ediyor

Kuzeninize niye kızıyorsunuz ki,ne bilsin ozel olup sakladiginizi. Art niyet olmadan sormuş, kocan soylemistir annesine araları limoni diye. Eger annen ve kv telde arada da görüşüyorsa belki anneniz söylemiştir.

Kuzeninize niye kızıyorsunuz ki,ne bilsin ozel olup sakladiginizi. Art niyet olmadan sormuş, kocan soylemistir annesine araları limoni diye. Eger annen ve kv telde arada da görüşüyorsa belki anneniz söylemiştir.
Kuzene kızdım çünkü onu ilgilendirmez.
Kv ile annem konuşmaz.
Eşim zaten söylediyse niye söyledi onu sinirden Patladım

Anlatmadım diye yemin ediyor.

Yemin etsin, ama inanman gerekmiyor? Bos yere yemin eden cok var.
Bence annesi altindan laf cekmistir, ve oda agzindan kacirmistir.yada konu acilmistir bi anlik bosluguna gelmistir ama sana soylemeye cekiniyor, guvenin sarsilmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…