Çok kızgınım !!!!

Yemin etsin, ama inanman gerekmiyor? Bos yere yemin eden cok var.
Bence annesi altindan laf cekmistir, ve oda agzindan kacirmistir.yada konu acilmistir bi anlik bosluguna gelmistir ama sana soylemeye cekiniyor, guvenin sarsilmasin diye
O kuzenin ailesi gelecek ay bizleri davet etti. eşime ben gitmiyorum sen tek gidersin dedim. Sen gelmezsen bende gitmem dedi bu sefer.
Sence gitsem mi orada eşim varken sorsam mı yoksa gitmeyip Görüşmesem muhattap olmasam mı ?

Gözle görünen şeyler etkili olmuş olabilir. Anneniz gelip gitmiyorsa kv boşlukları kendi doldurup sağda solda anlatıyor olabilir. Çok severler böyle şeyleri. Eşinizin huyunu siz daha iyi bilirsiniz tabi ama gerçekten o söylememiş olabilir

Cok fazla uzatmaya gerek yok bence, kizgin olman cok normal ama esinle sakince konus, eger soylediysen olabilir, herkes hata yapabilir ama bir daha asla boyle birsey olmasin de. Eger soylediyse itiraf eder zaten.

Davete git, ve orda konuyu acarsa agzinin payini ver :) Hatir, saygi maygi dinleme cunku boyle bir konu seni ve aileni ilgilendiren bir konu. Yoksa boyleleri cooook yuksekten ucar, canini cok yakmaya calisirlar.

Bu kadar hassas olduğunuz konuları önceden eşinize kesin çizgilerle belirtin derim kimseye anlatma diye. Herkes aynı düşünmez bazı durumlarda

Yemin ediyor ben söylemedim neden beni orada çağırmadın diye ama demek ki boş bulunup söyledi belki de kötü bi niyeti yoktu. Ama söyledi bence

Hmm davete git diyorsun yani.
Orada konuyu açıp yüzleşeyim mi peki ?

Farkında olmadan söylemiştir belki laf arasında. Erkekler bizim gibi değiller odaklanmadıkları şeyleri hatırlamazlar pek

Farkında olmadan söylemiştir belki laf arasında. Erkekler bizim gibi değiller odaklanmadıkları şeyleri hatırlamazlar pek
Bence de bu kadar inkar etmez çünkü farkında olmadan salak kocam söyledi. Annesi de millete söyledi işte

Ayyyyy en gıcık olduğum şey niye söylerler ki yaaa tepkini göster vallaAaa fazlasıyla

Belki konu çok farklı gelişmiştir eşiniz de söylemiştir ben olsam hesap sormazdim sadece eşime konuyu anlatıp bana böyle söyledi ve ben bundan rahatsızlık duydum lütfen benim ailemle ilgili sorunları anlatma mevzu olunca bilmiyorum falan de diye konuşurum çok da ustelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…