- 15 Ağustos 2020
- 336
- 305
- 53
Ne oldu şimdi merak ederimBende az önce çok gerilimli bir şey yaşadım keşke rüya olsaydı ah ah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu şimdi merak ederimBende az önce çok gerilimli bir şey yaşadım keşke rüya olsaydı ah ah
Niye şikayet mi etmişlerdi? Zorla mı konuya gir oku demişler ispitçilereHamişler ve evde yanliz yasayanlar yuzunden birazda kapandı..
Uyku felci denilen şeyi yaşamışsınız.
Bunun benzeri bi konu açıldıydı vaktinde, ecünnülü öcülü karabasanlı hikayeler filan anlatmaya başladıydık da banlandıydım, hiç unutmam. Baya iyi banlandıydım. O günden beridir tövbeliyim, bu konulara uyku apnesi, uyku felci yorumundan başka yorum yapmıyorum.
Güzel oluyordu bahaneyle korkunçlu hikayeler anlatmak da, işte korkup altına kaçıran arkadaşlarımız olmuş, raporlamışlar filan... Gerek yok.
Uyku apnesi-felci vb hep, tamamen bilimsel.
Eveeeet. Hayatımda en az 30-35 kere yaşadığım durum. En az diyorum bakın. Çok geç yattığınızda ya da Çok yorgun olduğunuzda başınıza gelebilen uyku apnesi yani uyku felci denilen durum. Ben kat kat beterini yaşadım bunların ve çok oluyor bende. Özellikle tez yazdığım dönemde ve boşanma zamanında çok olmuştu. Kafam çok yoğun olduğu için geç yatıyordum. Çok çalışıyordum. Aklınıza büyü falan gelmesin. Alakası yokSevgili arkadaşlarım merhaba.. Belki saçma olacak ama çok korktum gerçekten. Bunun konusu burası mi onu da bilmiyorum ama yazmak istiyorum çok.. Az önce uyuyordum ya da uyumaya çalışıyordum. Çok susamıştım eşime bir kaç kez şu getir dedim oda çok yorgundu kalkamadı bir türlü. O kadar ağzım kurudu ki. Ben de korkudan kalkıp alamadım. Sonra neyse yine uyumaya ya da uyumaya çalışmaya devam ettim. Sonra dışarıdan acayip sesler duydum eşime seslendim yataktan fırladı kapıya koştu kapıyı açtı falan. Sonra ben gelirken suda getir aşkım dedim mutfağa gittiğini hissettim ama bir anda uyandım ve eşim arkamda uyuyordu. Sonra tekrar gözlerimi kapattım korkacak birşey yok dedim kendime sonra bu 3 harfli olaylarda insanların hep kulağı çınlar dedim nerden aklıma geldiyse sonra bir anda kulaklarım öyle bir çınladı ki sanki siren çalıyor hiç bişey yapamadım 30 saniye falan sürdu. Sonra dedim kalk ayağa yeter tam kalkacaktım sanki ev sallanıyor garip bir girdap var gibi ve onun içine çekilmişim gibi ve bütün vücuduma tuhaf bir elektrik verilmiş gibi hissettim ama bu daha uzun sürdü tahminim 1 buçuk dakika falan. Eşimin koluna vuruyorum, adını söylemeye çalışıyorum ama hissetmiyor, söyleyemiyorum en son uyanıp bir anda adını söyleyebildim oda uyandı. Şimdi kalktım ışığı açtım mutfaktayım. Buna benzer birşey hayatımda 2. Kez yaşıyorum. Bir öncekinde de yine sadece eşime seslendim sesimi duyuramadım vurdum vuramadım sonra yine birden sesim çıktı seslendim uyandım. Bu ne ya çok korktum nette baktım karabasan falan yazıyor aklıma kötü şeyler geldi büyü müyü olabilir mi eskiden hiç inanmazdım şimdi korkuyorum kusura bakmayın uzun oldu ama çok korktum gerçekten.
Aşağıda da yazdım ben de aynı şeyi. O kadar çok yaşadım ki. Artık sallamamaya korkmamaya başladım. Aha yine başladı diyordum o nefes darlığı falan başlarken. Kendimi uyandırmaya çalışıyorum falan. Bilincim de gayet yerinde oluyor o anlardaKesinlikle uyku felci ,çok yaşıyordum, psikayatrist anlatmıştı bana. Zaten onu sen yapıyorsun yönlendirebilirsin istediğin gibi demişti. Siz yönlendirmişsiniz mesela kulak çınlaması olur deyip kulağınızı çınlatmışsınız. Bende tam böyle ejderhaya benzeyen ateşli dumanlı bir şey görmeye başladım, aklıma geldi, içimden sinirle git şu köşede dur dedim. Kocaman ejderha gitti köşede oturduOdada güya devasa ejderha var kedi gibi oturuyor,ben kımıldayamıyorum tabi beynim daha kasları ele geçirmemiş
Dönem dönem sürekli yaşarım.
Hangi konu![]()
Rüya ile gerçek hayatı karıştırıyor olabilirim
Kızlar merhaba. Yatak odamda, yatağımın hemen baş ucunda lambayı açmam için butonum var. Yatağın sağ kısmında yatarım, ve her zaman sağ tarafından kalkarım. Lakin şu son haftada bir sorun oluştu. Geçen hafta her insan gibi yatağıma uzanıp uyudum. Gecenin bir vaktinde uyanıp kalktım. Kendimi...www.kadinlarkulubu.com
Amme hizmeti :)))
Uyku felci. Bana da olurdu arada. O yüzden korkmayın. Her insan yaşıyor benzer şeyi :)Sevgili arkadaşlarım merhaba.. Belki saçma olacak ama çok korktum gerçekten. Bunun konusu burası mi onu da bilmiyorum ama yazmak istiyorum çok.. Az önce uyuyordum ya da uyumaya çalışıyordum. Çok susamıştım eşime bir kaç kez şu getir dedim oda çok yorgundu kalkamadı bir türlü. O kadar ağzım kurudu ki. Ben de korkudan kalkıp alamadım. Sonra neyse yine uyumaya ya da uyumaya çalışmaya devam ettim. Sonra dışarıdan acayip sesler duydum eşime seslendim yataktan fırladı kapıya koştu kapıyı açtı falan. Sonra ben gelirken suda getir aşkım dedim mutfağa gittiğini hissettim ama bir anda uyandım ve eşim arkamda uyuyordu. Sonra tekrar gözlerimi kapattım korkacak birşey yok dedim kendime sonra bu 3 harfli olaylarda insanların hep kulağı çınlar dedim nerden aklıma geldiyse sonra bir anda kulaklarım öyle bir çınladı ki sanki siren çalıyor hiç bişey yapamadım 30 saniye falan sürdu. Sonra dedim kalk ayağa yeter tam kalkacaktım sanki ev sallanıyor garip bir girdap var gibi ve onun içine çekilmişim gibi ve bütün vücuduma tuhaf bir elektrik verilmiş gibi hissettim ama bu daha uzun sürdü tahminim 1 buçuk dakika falan. Eşimin koluna vuruyorum, adını söylemeye çalışıyorum ama hissetmiyor, söyleyemiyorum en son uyanıp bir anda adını söyleyebildim oda uyandı. Şimdi kalktım ışığı açtım mutfaktayım. Buna benzer birşey hayatımda 2. Kez yaşıyorum. Bir öncekinde de yine sadece eşime seslendim sesimi duyuramadım vurdum vuramadım sonra yine birden sesim çıktı seslendim uyandım. Bu ne ya çok korktum nette baktım karabasan falan yazıyor aklıma kötü şeyler geldi büyü müyü olabilir mi eskiden hiç inanmazdım şimdi korkuyorum kusura bakmayın uzun oldu ama çok korktum gerçekten.
Flörtüm TC mi bulduğunu söyledi araştıracakmış (polis) HD kalitesinde karabasanlar basıyorNe oldu şimdi merak ederim![]()
3- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak, mesaj yazmak yasaktır.