- 18 Şubat 2018
- 13.452
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.018
- 598
- 45
Niye hesap sorayım hanımefendi? Herkesin aklı, fikri ve yaşantısı farklı. Asıl siz kim oluyorsunuz da bana hesap soruyorsunuz? Birine kızıpta hıncınızı benden mi çıkarmaya çalışıyorsunuz? Biraz sakin lütfen.ya siz kimsiniz de size muhalefet olsun diye yorum yapayım. üstten üstten konuşarak kadına hesap soran sizsiniz.
emin olun haberimiz var. ancak hanimefendi ‘korunmadigini’ belirtmis. evliliklerinin 4-5 yilinin guzel gectigini soylemis. yani gayet bile isteye güle oynaya 4 tane cocuk firlativermisevlilik içi tecavüzden haberiniz yok sanırım. bu kadınların güle oynaya “bacaklarını açtığını” sanmıyorum.
eğitim seviyesi de düşükse bi şekilde “beyimdir yapar, kadınlık görevim bu benim” diye düşünebilirler. ya da psikolojik/fiziksel şiddetle zorla yapıyor olabilirler. bi sürü sebep var özetle.
Evliligimizin ilk zamanlarinda da bir takim sorunlarimiz vardi, cok afedersiniz benim korunmamak gibi bir salakligimda oldu. 4 5 sene kadar cok guzel giden bir evliligimiz vardi fakat su son 1 senedir artik hic katlanamiyorum. Uzerine son noktayi bukadar zamandir yasadigim adamdan siddet gormek oldu.
Eşinizin mesleği ne maaşı ne kadar,evlilik birliği içinde alınmış ev araba vs var mı ?Evliligimizin ilk zamanlarinda da bir takim sorunlarimiz vardi, cok afedersiniz benim korunmamak gibi bir salakligimda oldu. 4 5 sene kadar cok guzel giden bir evliligimiz vardi fakat su son 1 senedir artik hic katlanamiyorum. Uzerine son noktayi bukadar zamandir yasadigim adamdan siddet gormek oldu.
sizden niye hıncımı çıkarayım hanımefendi? iyi misiniz gerçekten? aklı, fikri, yaşantısı farklıysa böyle üstten konuşmamalısınız. bulunduğu şartlar altında değerlendirip görüş bildirilmeli. dönüp de “bu kadar çocuk yaparken aklın neredeydi?” minvalinde soru sorulmamalı.Niye hesap sorayım hanımefendi? Herkesin aklı, fikri ve yaşantısı farklı. Asıl siz kim oluyorsunuz da bana hesap soruyorsunuz? Birine kızıpta hıncınızı benden mi çıkarmaya çalışıyorsunuz? Biraz sakin lütfen.
fırlatıvermiş… peki o halde. güzel cevabınız için teşekkür ederim. aydınlandım.emin olun haberimiz var. ancak hanimefendi ‘korunmadigini’ belirtmis. evliliklerinin 4-5 yilinin guzel gectigini soylemis. yani gayet bile isteye güle oynaya 4 tane cocuk firlativermis
4 Çocukla hiçbir yere sığamazsınız,6 bin lirayla yeni bir hayat kurmanız imkansız,üzgünüm.İki yol var ya çocuklarınız için bu evliliğe katlanacaksınız yada çocukları perişan edip, başka bir adamla yeni bir hayat kuracaksınız.Umarım ilki olur ve sizin hatalarınızın bedelini çocuklarınız ödemek zorunda kalmaz14 senelik evliyim,4 cocugum var. Cesaret mi edemiyorum bilemiyorum. Herhangi bir gelirim vs yok. Esimden bosanmayi dusunuyorum fakat korkuyorum. Bir yanimda huzursuz bir evde cocuklar nasil buyuyecek onu dusunuyorum. Bosanma sureci,cocuklarin nasil etkilenecegi beni cok dusunduruyor. Cok kararsizim adim atmaktan korkuyorum. Bosanip sureci nasil gecirdiniz?
Hoş bi cevap değil.cocuk firlativermis
Bir insan bir kez hata yapar, ikinci üçüncü dördüncü oluyorsa durup düşünmek lazım. Dört çocukla ortada kalmak çok ciddi bir sorun, üstten konuşucak bir durum değil bu, çocuklar adına çok üzüldüm çünkü sorunlu bir ailede büyüyorlar ama sanırım canınız bana çatmak istedi, çokta sıkıntı değil benim için. İyi günler size de.sizden niye hıncımı çıkarayım hanımefendi? iyi misiniz gerçekten? aklı, fikri, yaşantısı farklıysa böyle üstten konuşmamalısınız. bulunduğu şartlar altında değerlendirip görüş bildirilmeli. dönüp de “bu kadar çocuk yaparken aklın neredeydi?” minvalinde soru sorulmamalı.
farklı yerlerdeyiz belli ki. boşa kürek çekmek olacak şu an derdimi anlatmaya çalışmak. size esenlikler diliyorum.
neden bir gelirin yok? Calistin mi hic?14 senelik evliyim,4 cocugum var. Cesaret mi edemiyorum bilemiyorum. Herhangi bir gelirim vs yok. Esimden bosanmayi dusunuyorum fakat korkuyorum. Bir yanimda huzursuz bir evde cocuklar nasil buyuyecek onu dusunuyorum. Bosanma sureci,cocuklarin nasil etkilenecegi beni cok dusunduruyor. Cok kararsizim adim atmaktan korkuyorum. Bosanip sureci nasil gecirdiniz?
Normalde herkese boşanın derim ama biraz daha çocuklar için dişinizi sıkın benceSadece esim calisiyor. Kizlarim ortaokula gidiyor. Kenarimda 6 bin kadar param var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?