savciliga suc duyurusunda bulunsamda bir faydasi yok cunki kendisi cok zengin.
savciliga suc duyurusunda bulunsamda bir faydasi yok cunki kendisi cok zengin.
Vallaha güzelim bence sen tam olarak ondan ayrilmak istesen ayrilisin...görüsmezsin..telefonlarina cikmasin...numarini degistirirsin gerekirse telefon bile kullanmazsin...ailenden akrabalarindan yardim alirsin yine ayrilirsin...
Sen ona asik olmasanda sevmesende..onun sana olan saplantili sevgisi hosuna gidiyor..
Lakin dikkatli olmani tavsiye ederim..tehlikeli oyunlar bunlar
ben ona soledimki ayrlidim senden beni unut. telefonlarina cvp vermiyordum. sonra bir cocukla tanisdim. kisa sure takildik. daha sonra bu benim baska cocuklacikigimi oyrendi. beni aradi bagirdi. nasil yaparsin bana bunu . seni oldururum dedi. ertesi gun yine aramaya basladi. ben seni seviyorum seni bir baskasina yar etmem falan filan.... diyordu.
canım ben anlamadım sen bu durumdan keyif mi alıyosun? şayet öyleyse buyur keyfini sür.. ama bana böyle davranacak biri; derhal aileme yaşadığım sıkıntıyı anlatır gerekirse savcılığa giderdim..böyle saf saf olabilecekleri beklemezdim!
bence de böyle:mymeka:o cocugu birak,babam degil gelsin cumhurbaskani hic farketmezzz hemen savciliga basvururum yerinde olsam..
böylelerinden korkmayacaksin esas!!
havlayan .... isirmazmis hesabi,bisey yapamaz...
ailenle acik acik bi daha konus,al yaninada güvendigin birini,basvur savciliga...
ayrılmak için üzerine gittikçe ters tepebilir. onu kenmdi haline bırak arama sorma neden diye sorar üzerine gelirse ayrılamazsın diyordun ayrılmadık işte. ama içimden birşey gelmiyor böyle gider anca diyebilirsin. o da pes eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?